though I know it must be the killing time,



pizza och cola är vad jag förtärt idag. men jag äter nästan aldrig pizza så det är ok. plus att det är sådär dagen efter och då är det också ok. en trött jävel osv. kom väl hem runt strax efter sex imorse somnade runt halv sju. haha. sov till halv två. älskar dygnsrytmen. man får passa på att hålla sin naturliga dygnsrytmnu när man inte slavar för samhället på ett tag höhö.

igår var det svanen då, kom dit ganska sent för på andralång först. svanen var som vanligt. samma grej jämt. och jag har väl ungefär bestämt mig för att aldrig gå dit igen om det inte är för någon speciell anledning typ kompisar som spelar eller nåt. ah så trött på det stället. känns som om jag varit där lite för mycket haha. så vi chillar på svanen ett tag tror jag. det är oftast roligast efter svanen, när alla ska gå hem. speciellt när man är med min sambo för hon är bra på att hitta på spexiga grejer. det gillar jag.

nu; dusch! sen kommer emza och paajanen hit och det blir la gött med lite bryyyyyyydar!
echo &the bunnymen some luuuuuuv. fan.

lillan jävel,

mozart's requiem will play on tiny speakers made of clay,


klockan är snart fem på natten eller morgonen eller vad det nu är. herregud vissa människor går typ upp nu för att jobba.och här jag ligger bajsbekvämt i min älskade älskade säng med datorn i knät och jag har det jävligt gött. dels för att jag sett en massa twin peaks idag (igår) och dels för att jag har ätit jättemånga mackor med senap. typ fem tror jag. jätteoekonomiskt men jag älskar mackor med senap. om man skulle sammanfatta jag lite nu så skulle det bli en oekonomisk nattuggla som älskar senap och twin peaks. typ.

jag behöver ett bättre nedladdningsprogram. limewire kan ju ta sig.

jag har blivit helt weird för övrigt. helt transformed.
1. egentligen dricker jag aldrig läsk, men ibland nu för tiden kan jag bli jättesugen på cola. då dricker jag cola.
2. egentligen jag är ingen såndär tv eller tv-seriemänniska. följer inte serier alltså. men nu ba kolla alla avsnitt av twin peaks, sen ska vi se flight of the conchords och så är jag sugen på en massa californication. sjukt. men gött också.


FAN VAD JAG ÄLSKAR COCOROSIE. blir helt sepe och nu börjar jag bli trött. ska nog sova.

fire walk with me



åh. denna dag! äntligen kommen. (med början den 27e alltså)  vaknade runt 13.30, duschade, strax efter det kom emma med bröd och kaffe och hela första säsongen av twin peaks! twin peaks säsong ett-maraton har det varit idag alltså. med a lot of coffee.
efter det långa pilotavsnittet och avsnitt ett så tog vi en promenad ner till andra lång för att dela på en fajita pita och ta en varsin bärz på kellys. 
pratade om allt och inget. det var gött. sen tillbaks hem hit och fortsatte med resten av säsongen. så nu har vi malt igenom ca sju timmar Twin Peaks och det är ju så jävla grymt! jag vill fortsätta se mer nu men säsong två-maraton börjar antagligen och förhoppningsvis på söndag, och om det hinns med filmen efter det. woah kan inte vänta typ. så sjukt grym serie verkligen. ah. speechless. man blir helt inne i det. och första säsongen slutar så jävla sjukt så jag vill bara börja se andra säsongen nu med en gång. haha


sjuka grejen också. när vi var påväg ner till andralång kom helt plötsligt fyra småkillar, runt 12-13 kanske (såg inte så noga för det var halvmörkt och vi var en bit ifrån, men dom var inte stora iallafall) springandes,strax efter killarna  kom det en man/gubbe i 50-årsåldern springandes  gapandes och arg som fan efter ungarna och det var ganska uppenbart att pojkarna hade stulit något från honom. fyfan. jag blev så arg. hade vi varit tjugo sekunder snabbare hade vi hunnit komma ner från backen och på vägen och jag hade fan sparkat snorungarna på benen. hoppas någon annan gjorde det och att dom får så jävla mycket skäll av både gubben och föräldrar. och att gubben fick tillbaks sina stulna grejer vad det nu än var.

iallafall. grym dag och jag har ätit för måga senapsmackor...

lucky charms,



det blev inge twin peaks-maraton idag :(:(:(:( bjuhuu. nej men imorogn blire av iallafall. annars kommer jag slå emz hårt som fan på huvet. 

idag sov jag till halv fyra. fast först vaknade jag vid tolv av att jag fick sms. så var jag vaken i nån timme eller mindre, men sen blev jag trött. så jag somnade om, till halv fyra. det jätteskönt. man kan väl säga att sova är lite som en hobby. haha. fan alltså.

nu sitter jag och mina två kombos och kollar sex and the city. gött.

little bunny foo foo,



idag har jag:  drömt om sushi, ätit brysselkål till lunch, åkt tåg, åkt buss, handlat sushigrejer, gjort sushi, ätit sushi, blivit mätt på sushi, fått kläder tvättat, åkt buss, åkt tåg och kommit hem. och nu sitter jag här, i det trygga skenet från datorn.youtubar och laddar ner sjukt mycket grym musik. har nyss tittat klart på juno. faaantastisk liten film måste jag säga. musiken är ju magnificent. 

och jag peppar på imorgon! först ska jag sova länge, och jag och emma ska förhoppningsvis påbörja vårat twin peaks-maraton och jag har en påse kanelbullar i frysen till det. det blir nog alltså mycket bullar, kaffe och twin peaks imorgon alltså. hur bra låter inte det då


igår hade jag en såndär väldigt konstig, jävligt trevlig, rolig och otippad kväll och natt igen tillsammans med två grymme brudar. 

were not those kids sitting on the couch


rubriken stämmer inte riktigt in här nej jag vet ok. jag säger såhär. jag sitter på min säng, i det trygga ljuset från datorn, en folköl i ena handen och lyssnar på trevlig musik. JAG MÅR. och som grädden på moset (vemfan har grädde på moset) så ska jag dricka ale med en massa fina människor ikväll. sån om tjugo minuter ska jag möta emma på järntorget. jag kommer bli lite sen. för jag har det så bra här. haha. men iallafall. ikväll blir det födelsedagsfirande med mera. gött ska det bli.
han som jobbade i den lille affären förut där jag köpte folköl var jättenoga med att se leg och sen tittade han typ i sjuttio minuter. haha. jag ba ehe. FYLLER TJUGO I ÅR VAFAN ÄR GREJEN men okej jag ser ut som sexton.

haha jag är så jävla enformig också,
hej.



suspended from class,




jag låter mig själv luras gång på gång av mig själv, andra. förhoppningar och förväntningar. jag trodde, och önskade att jag hade lärt mig, men jag kanske aldrig kommer att lära mig. det är helt enkelt sån jag är. så jag fungerar, men det suger ju, för det blir ju alltid samma grej. jag stannar liksom kvar, står still, för att jag hoppas. rädd för att bli besviken. kan inte släppa förens jag vet säkert. men sen blir jag ju besviken gånger tusen iallafall. jag måste ta mer ansvar för min hjärna. 
men igår, så var jag ganska nöjd över mig själv. det var liksom som nån slags ny refreshing sida av mig som visade sig som det känns som om jag gått och hållt inne men som alltid har funnits där, sen barnsben. som kommit fram lite då och då men som gömt sig lite.
jag har varit ganska trött på människan jag är. den som finns i mitt huvud. speciellt efter det som vart nu. men det känns som om jag har varit som en bok som legat uppslagen på samma sida för länge, jag stannade i allt. men den där boken har liksom bläddrats fram en sida. inte förändring helt och hållet. men ett litet steg åt rätt håll. kanske är det för att jag insett att vissa saker och ting inte är värda att hoppas på, hur mycket jag än inte vill släppa det. det är inte värt det. men jag vet att det kommer bli samma sak nästa gång också. för så är det alltid. men det kanske inte behöver ta lika lång tid nästa gång. allting är rätt tillfälligt ändå.


jag har så mycket att skriva av mig om att jag inte kan skriva någonting. jag kan inte sätta ord på allt. jag är skitdålig på det. allt är bara som ett virrvarr. som en dimma. därför blir alla inlägg ganska meningslösa och intetsägande.. en skål gröt.

igår hade vi iallafall tebjudning här hemma med te och scones sen bestämde jag och sofia och hennes vän oss för att det var nog en svanen-kväll ändå. ingenting jag ångrar för det var roligt. väldigt mycket roligt och trevligt folk. sen blev det pommes och stulna glassar och promenad hem i snön. ikväll blir det bara lugnt och skönt med fina.

mushaboom,


imorse när jag vaknade kände jag i hela kroppen att det skulle bli en dålig dag. en sån där ångestdag som kommer ikapp mig ibland. sov länge. sofia hann både komma hem, panta burkar och slänga sopor osv innan jag kommit upp ur sängen. men jag kom upp vid två, tog en dusch, gjorde mig iordning och helt plötsligt kände jag i hela kroppen att det skulle bli en bra dag. det är skönt att ha planer ibland.

jag har även funderat ut vad jag ska göra sen. lägenheten blir vi av med i slutet av februari och jag har inte direkt nåt jobb nu heller. haft lite panik. men jag har kommit fram till vad jag nog antagligen ska göra då. och det kommer nog bli bra. inte det alternativet jag helst vill, men som nog är det bästa just nu. ett tag bara. jättelitet tag. och sen tar vi nya tag.
detta alltså om det inte händer nåt slags mirakel osv. 

nu ska jag ner till stigbergs och möta emza, vi ska köpa lite mat.

the youth,



DÖR AV TRISTESS. fan. men snart ja. om jag orkar. kan inte bestämma mig. jo. ja, jo. 
världens mest hittills meningslösa dag. fan. inte ett piss har jag gjort. det mest ambitiösa jag gjort är att duscha, laga mat och tömma hinken under vasken som fylls med vatten hela tiden. fan alltså att sitta och skriva om sin meningslösa dag såhär. folk tror ju att man inte har nåt liv. vilket jag tydligen inte har. jo. snart ska jag ner på stan och träffa jan. men fan alltså.
så jävla tråkig dag.

det är hemskt och jobbigt när man tror saker. anar saker. om ens vänner och sådär. inte för att jag tror att det är så, jag hoppas att det inte är så. men jag tror inte heller. men det är inte HELT omöjligt att det är så. ah.

between love & hate,




kaffet och melrose place. yes! lägenheten är tom förutom jag. allt ger sig här också. när vi (jag ehe) väl fixat duschen, så blir det helt plötsligt nåt jättekonstigt stopp köksvaskarna, och det läcker i rören helt plötsligt! herregud jag diskade ju bara. och sen slutar vattenkokaren att fungera. och imorse så började äckeldiskmaskinen som bara står att läcka äckligt vatten igen. haha. även om hyresvärdens man var här och fixade det för en vecka sen så att det inte skulle läcka mer. tjiiit.

ikväll blir det kanske pingis och en öl eller två med jani.

teenage kicks,



kan inte bestämma mig..


idag återfann jag ett par gamla favoritbyxor, har lekt rörmockare igen dock utan lyckat resultat den här gången, och grät till tvn när leoparden tog hand om ap-bebisen. 
för övrigt är min mage helt sjuk! 

om tre minuter är det vecka fyra.





the calendar hung itself,


kan fortfarande inte släppa torsdagskvällen,haha. då var jag arg, ledsen och besviken. samtidigt som det var trevligt. och nu skrattar jag mest åt det och jag har världens bästa sofia som sambo. 

igårkvälle skulle vi vara här. öl-mys-kväll. jani kom tillslut. sent. segjan. finjan. sen var vi här i lägenheten. jag slets mellan att vara kvar, eller ta mig ner till andralång till sofia och hennes gäng. men vi fick dom att komma hit istället så det var en lite minifiesta här igår. även om jag mest bråkade med ipodsladden och pratade i gåtor med sofia. ha! det var trevligt.
snart kommer emmavesuschark, johan och charlie och sen blir det andralång idag istället. najs. 

och IDAG!! jag är så jäkla nöjd över mig själv. ända sedan vi flyttade hit har det vart nåt fel nere i duschavloppet så det har alltid blivit en pöl på golvet.. och de senaste nog tre veckorna har varit katastrofala. man kunde inte ha på vattnet i en minut innan hela golvet var täckt med vatten. så det har vart översvämning varje gång nån duschat. mina sambos har försökt fixa det men det har inte fungerat med någonting. idag blev jag trött på skiten, och jag säger då det att man måste ha skillzzzzen. jag duschade i en kvart idag och inte en droppe rann ut på golvet!  YES! score. fixar'n!


közz

bird gerhl,



igår var det en hell of a konstig natt samt allting var sjukt otippat. liksom en sån där kväll då man inte planerat nåt speciellt alls men som slutar på det konstigaste mest otippade sättet. det var både roligt, konstigt, argt.. 
jävligt konstigt bara helt enkelt och slutade med att jag och sofia kom hem till lägenheten igen runt halv sex imorse.
allt bara väldigt konstigt. och otippat..
idag är det fredag.


RIGHT THEN it's on,



just det, jag får en ny sambo och roommatie idag! så nu ska jag städa rummet. stökigare rum har inte existerat sen -98..
jag överdriver seriöst inte när  jag säger att av min del av rummet, ser man inte golvet någonstans. det fungerar som garderob förstår ni,

you're yes then you're no,



haha JA??? vad är grejen med att jag fastnat för jävla kate perrys (?)  låt hot and cold (?). jag hatar henne. nej det gör jag inte men hon är ganska förfärlig. speciellt efter den där jäkla "i kissed a girl". DEN är hemsk. men den här andra, fan svänger ju. det är refrängen... jag fastnat lätt för svängiga refränger trorja. jag hat-älskar den.
det här är pinsamt.


sen känner jag också att jag kanske måste börja vårda mitt språk här. det har blivit för mycket jävlar jäklar fan och sånt där på sistone. jag låter ju arg...



ALLTSÅ HERREGUD


alltså jag har en HEEEEEEELT hysterisk granne! 
olyckligtvis så är min grannes kök (i guess) precis intill min sovvägg. alltså helt sjukt. nu vet jag inte om det är grannen som är hysterisk, eller om det är grannen som har en hysterisk vänninna som hälsar på alldeles för ofta osv. 
men först och främst, så hör jag jätteydligt hur det klirrar osv när dom håller på (hej jättetunna väggar osv), sen hör jag tydligt när den hysteriska kvinnan pratar, och det värsta. när den här hysteriska kvinnan skrattar då vilket jag antar att det är det hon gör. HELT JÄVLA SJUKT! det låter som små korta falsett-skrik. VEM FAN SKRATTAR SÅ?????? KAN man skratta så?? alltså det går inte ens att beskriva. jag blir helt galen och vill typ gå och knacka på och fråga vadfan det är för fel på kvinnan. och min sista fråga: vemfan orkar umgås med en sån där?

jag var tvungen att avreagera mig en bit bara.

maybe not from the direction you are staring at,


nu mår jag allt! 

även idag en sån där meningslös härlig dag. och denna dagen ännu mer meningslös än igår för då fick jag iallafall köpt en ny almenacka. jag vaknade runt två, låg kvar i sängen i säkert en timme. sen så blev det tråkigt, så jag gick upp, gjorde frukost, drack mitt kaffe. sen har jag suttit här, i min säng, i det trygga skenet från datorn. lyssnar på björko, dricker mer kaffe. helt underbart ju! 

jag har precis diskat fem vattenglas som stod nedanför min sängkant också. sjukt ambitiöst. fint och så. annat som finns där är en neccesär, smink som inte ligger i neccesären, en tallrik med äppelskrutt på, vattenflaska, nässpraylåda, en lampa, en gammal almenacka, mynt (vinst!), tom parfymflaska, nässpray, handcreme, papper, en bok och tusen sladdar. mobilen också.
jag önskar att jag hade den där egenskapen att kunna ta tag i saker och ting. MEN JAG KAN INTE DET.

jag har kanelbullar i frysen och ikväll ska jag dricka kaffe med brudar!

min sambo sitter ute i vardagsrummet och skrattar åt southpark. får mig att tänka på två grabbar i en stuga i somras där jag ofta var och hälsade på.



it's oh so quiet,




jag är svag för goda pastasallader och jag skulle typ kunna dricka ett helt paket apelsinjuice nu... ah.

jag blir så ledsen när jag hör/läser om folk som är medvetna om hur bisarr djur/köttindustrin faktiskt är, men att dom ändå inte bryr sig, för att dom inte orkar. att det är ett mindre problem än dom svältande barnen i afrika typ. eller att det är liksom ingen idé. jag kan förstå hur dom tänker. men frågan är hur mycket ansvar man tar.
 det är en sak med dom som inte har en aning, som äter kött av ren okunskap och omedvetenhet, typ som alla stackars barn som sitter och äter halvfabrikat och rent ut sagt halvt förgiftad mat i bamba, det är inte ens mat. och tror att det är helt normalt att äta det dom äter. för att dom blivit itutade ända sen dom vart pyttepytt att kött är något man måste äta. att det är allt vi måste få i oss för att kunna leva. och helt plötsligt har kött blivit så himla viktigt att grönsaker, baljväxter osv, som är ännu viktigare för kroppen, glöms bort.
man måste inte äta kött! det kanske var så en gång i tiden, när alla dessa substitut som finns idag, inte fanns. och på den tiden då kött var kött, och inte hälften kött hälften en massa tillsatta gifter för att det ska hålla, se ut och smaka bättre.
och sen finns det ju dom här som helt enkelt är dumma i huvet och äter kött för att kött är gött, eller något annat korkat argument. men dom vill man ju egentligen slå i huvet. dom vill jag inte ensa prata om, eller tänka på. det är den värsta sorten.

"för att kunna leva i harmoni med våran miljö, så måste tänkandet ge-och-ta finnas.  mat är föda. naturen framställer mat för att människan ska kunna leva. den ger oss frukt, spannmål och växter. när vi tar av denna föda så måste vi visa våran respekt med tacksamhet, som vi alltid lärt oss: man ska vara tacksam för den mat man får. naturen ersätter dessa enkla saker som den erbjuder oss som föda, ingen skada skedd och jorden är funnen som den lämnades. men när det kommer till djur, som vi kallar föda, finns det ingen tacksamhet i världen som kan ersätta det faktum att man tar ett liv. när ett liv är taget, är det taget, det kommer inte tillbaks. att döda ett djur är slutet, djuret växer inte tillbaks och det blir inte ersatt. det finns ingen sorts tacksamhet som kan likvärdigas ett taget liv"
brian chase, yeah yeah yeahs.


jag är vegan för att jag inte vill stödja de industrier som utnyttjar och mördar andra levande varelser.
jag äter inte kött för jag kan inte se mig själv som ett rovdjur. äter man kött, är man rovdjur. rovdjur jagar sin föda, de förtjänar därmed sin föda. majoriteten av människan jagar inte sin föda, förtjänar inte sin föda/kött.
jag äter inte kött, för jag äcklas av tanken att köttet faktiskt är likdelar/kadaver.

jag äter inte djur, för jag skulle aldrig kunna vara tacksam nog att äta ett liv.



who's on the seventh floor brewing alternatives,



hjärnan gör revolt och det känns som om vecka 3 kommer  bli bra.
låt ingenting förstöra det bara.

jag har totalförätit mig på snabbnudlar med svampsmak och nu längtar jag efter min säng.




the end has no end



borde vinna förstapris i självförnedring.


lägenheten är full av halvokända ansikten, jag lovar jättemånga är dom. så jag stänger in mig på rummet och umgås med med julian, nick, albert, nikolai och fabrizio istället.

where is my mind,


idag blev jag väckt klockan typ nånstans efter tio av att det ringde på dörren jag blev typ skitskrajjjjjjsen.  jag visste att jag skulle få besök men det tänker man inte på när man vart vaken i en sekund. och sen skulle mitt besök faktiskt ringa innan..egentligen... så jag blev ju rädd liksom och visste inte om jag skulle öppna eller inte. jag sov ju.man kan inte öppna en dörr när man sover. kunde ju varit nån man inte vill öppna en dörr för. när man varit vaken i tio sekunder och står endast i trosor och linne och ett täcke runt sig. men jag gjorde det ändå. och såklart var det mitt besök som skulle spexa lite. helt sjuuuuukt trött var jag men besöks-malin satte på kaffe och sen tog jag en dusch så jag piggnade väl till så gott det gick ungefär. sen så bestämde vi oss för att  gå ner till hemköp och köpa julmust och trisslotter och sen gå hem igen och dricka julmusten, poppa popcornen, skrapa lotten och titta på this is england. 
hohohHOHOO malin vann tjugofem och det gjorde jag också fast gånger två, alltså femtio. gött ellerrr. gick alltså ingen förlust, och det kändes ju bra.

efter filmen  tog vi vagnen (jättelatigt) vi ner till andra lång och kellys och kekade mat och tog en öl. sen kom emma också och vi förflyttade oss ett hak åt höger till sejdeln där vi tog en till öl. vi löste in våra trisslotter också. jag tog en ny och tjugofem. vann inget på den nya men tjugofem. så jag fick väl liksom så gott som tillbaks dom dör tjugofem kronorna som jag la på sjärtlotten från början. rätt gött ju.

förresten ska jag nog lösenordskydda den här bloggen snart. så om någon av nån anledning vill ha lösen för att kunna fortsätta läsa så måste du bjuda mig på en öl. nä men säg till typ. hej.

varför ska man smaska så förbaskat när man äter? kan man liksom inte bara hålla munnen stängd när man äter..jätteläskigt och ganska äckligt ju. WHYYHYHYHYYY?
sugen på rostat bröd.

trying your luck,


aaahhh. jag.är.så.jävla.pinsam!!! det här är så jävla pinsamt. fan fan fan... ångest ångest ångest.
det finns bara en människa just nu som jag skulle vilja typ strypa och det är mig själv. varför varför gör jag såhär. gah.


och vilka är alla tretton som läser min blogg? sluta läsa min blogg!
"omg" hahaha







they ordered me to make mistakes,



jag är fortfarande arg tjugosju minuter senare och AAHHHH. och det är typ kallt här nu och så bara för det.
orkar inte vara social och så heller. eller trevlig typ. man måste inte ens vara social. jag ska bara sitta här, i min egna lilla oas. soffan, i det trygga skenet från datorn och lyssna på strokes. allt annat struntar jag i ändå. VILL inte ens vara trevlig och social. hahahahah. ibland är jag en lillan jävel. men serri vad skulle jag vinna på det liksom. vill inte vinna på det.


och igår försvann alla mina pengar,HAHA, dom kommer komma tillbaks men är ju rätt pank just nu. fan. sjukt jobbigt..
hoppas att jag får tillbaks dom imorgon iallafall.
igår åkte jag och amandah till gamlestan och  underjorden där vi mötte upp eeennnn gooooo gäng det vankades stödfest för kvibergsockupanterna.
där drack vi ölen för tjugo och tittade på mamaskank sen dansade vi till håkan osv och mot natten åkte vi till le järntorg och köpte nattamaten eftersom jag var toottttally pank så bjöd emuz verzuz charkuz mig på en falafelrulle som var god. sen åkte vi hem hit till lägenheten, charkuz och sliffot och jag och spexade och väsnades. sen la vi oss. och sen kom ytterligare fyra spexare och skulle sova. det blev ju sjukt trångt i min säng men man får ta sånt.

VA I HELVETE? okej jag var typ arg förut men nu ba OOOK. jävligt arg.

har suspekta hål i kalasbyxorna och tänker aldrig aldrig aldrig bo med en köttis igen. nevahevah!

head over heels,




  SÅ JÄVLA ARG,,

bring me sweet dreams tonight and help me be good tomorrow,



jahaaaa fan. här sitter jag och äter nudlar och lyssnar på shins. har städat i ungefär en timme från gårdagens matlagning och nyårsmiddag. och jag är trött. vaknade upp igår med världens sämsta hälsa med feber, förkylning och hosta. gott nytt år på mig typ. mådde piss hela dagen men tog med ändå ut till good ol' björkhult där finaste av vänner befann sig för att fira in det nya året. det var on/off knapp på mig. antingen crazeeeey on the floor eller död i soffan. rätt bra. sen skulle jag åka hem. ville bara hem till min säng eftersom jag höll på att hosta sönder mig. sista bussen, som fan inte kom. och där stod vi. kallt som fan och det var ju great när man är sjuk. fick återvända till björkiz där det sedan runt halv fyra kom ett fint gäng som hade efterfiezta. jag och emz var dock trötta och dom flesta ur kvällens tidigare partygäng hade somnat en efter en. så jag och emz gick och lade oss ute i en av småstugorna, pratade om bebisar och hur sjukt allt är egenligen. sen kom brunstjärt och slif och där låg vi. sjuuuuuukt jävla trångt. har nog aldrig sovit så trångt i mitt liv vadjag vill minnas, men vi låg och sjöng och spexade fram tills morgontimmarna tills alla hade somnat. jag vaknade av dödens värme och hostade sönder. vid tolv förut begav vi oss hemåt. jag är glad för att jag tog det rätt lugnt igår ändå, och även om det inte blev många timmars sömn så mår jag faktiskt bättre idag. skönt. förutom hostan som är helt jävla crazy in lööv. jag ska nog ta igen mig lite inatt.

tvåtusenåtta är slut nu. påriktigt. det är liksom redan tvåtusennio och jag undar lite hur 08 kunde gå så himla fort förbi, helt sjukt egentligen. men vilket år va, kanske bästa hittils. pga många saker men vissa grejer har ju satt sig i hjärteroten lite extra. typ nya och onya människor man träffat/umgåts med. platser, upptåg, spexerier, intryck osv. jag skulle aldrig kunna sätta mig och sammanfatta året för det hände så himla mycket både roliga, tråkiga, bra och dåliga grejer. men mest kommer jag ihåg de bra. jag kan inte ens lappa ihop allt som hände i mitt lille huve. och det känns samtidigt som att varför ska jag göra det. gud jag kan verkligen inte skriva... jag har sovit för få timmar för det. 
iallfall 2008 var bra. orka dela upp allt... det året kommer fortsätta tills jag dör bara att det blir lite nya siffror och sådär. men jag har ändå bestämt mig för att jag ska ta tag i mitt liv och mig själv lite. och jag har väl ungefär dom finaste vännerna man kan ha som igår hjälpte mig en bra bit på vägen iallafall. det blir nog bra.

RSS 2.0