he will wait until,


det är måndag. jäkla skitmåndag. som söndag fast värre. kan vara bättre. det beror väl lite på. helgen var rolig, skum,idiotisk,barnslig,spännande och väldigt bra.
vaknade upp ganska nöjd imorse tror jag, med sen vände allt ganska snabbt och jag drabbades av vad som känns som världens mest uppgivna och tommaste själ. urholkad. jag vet egentligen var det beror på. dels att det är måndag, helgens händelser maler i huvudet  och sen är det  allt. allt som hänt. både massa nytt och massa samma saker. det blir som en smet i huvet, som inte lossnar, som tar all energi jag har, och gör så att jag tänker för mycket. känner för mycket. kan inte släppa saker och ting, förens jag är helt säker. men jag blir aldrig säker. för jag förstår ju ingenting. eller nog förstår jag, och det är bara så dumt alltihop. vad hände. vad händer just nu, och vad kommer hända. dom där tankarna och den där känslan som verkar återkomma hela tiden. aldrig nytt.
men jobbigast är väl den där saknaden som gnager. som blir värre just för smeten i huvet.. kom hem då.

jag var ute och gick nu, i nån timme. ner på stan, upp på stan. gick gick. hade björko i öronen. försökte lufta hjärnan och lätta på trycket, gick nog lite bra iallafall. nu borde jag städa, men jag har ingen lust alls. kanske skjuter upp. det blir oftast så.
jag ska nog göra potatismos av mina sista potatisar istället...



(hej pappa jag vet att du läser ibland men ni behöver inte oroa er för mig, allt som skrivs låter nog värre än vad det är. och jag klarar allt!)


chock me like an electric eel,


Hälsoskäl 

En av de största missuppfattningarna om vegetarism är att man inte får i sig tillräckligt med näring, och att man blir sjuk, blek och svag. Praktisk erfarenhet visar dock på det motsatta förhållandet. Vi kan se att de största, starkaste och mest långlivade djuren (elefanter, oxar, hästar etc.) är vegetarianer. Vegetarianer har helt enkelt bättre uthållighet, eftersom deras kroppar inte behöver slösa energi på att bearbeta och föra ut alla de gifter man får i sig då man äter kött. Från bönor, nötter och mjölk får vi protein som är lättillgängligt för människan. Speciellt om du kombinerar ris och bönor, får du i dig all näring du behöver. All tillgänglig statistik om människans hälsotillstånd och matvanor visar sambandet mellan köttätande och sjukdomar .Vegetarianer har den lägsta sjukdomsfrekvensen. Många sjukdomar, som hjärtsjukdomar, cancer, njursjukdomar och ledbesvär, kommer från köttätande. Då man äter kött lagras överflödigt animaliskt fett i kroppen. Då kroppen inte kan bryta ner detta fett, kommer det så småningom att utgöra en beläggning på blodkärlens väggar. Detta är den främsta orsaken till högt blodtryck, slaganfall och hjärtsjukdomar. Statistiken visar också att dessa sjukdomar är mycket vanliga hos köttätare men så gott som obefintliga hos vegetarianer. I kött tillsätts nitrit och andra kemikalier som är cancerframkallande. Människor har samma slags tarmsystem som de växtätande djuren Då köttet stannar alltför länge i tarmarna, avger de toxiner -giftiga ämnen som bl. a. överbelastar njurarna. Detta kan så småningom leda till gikt, artrit, reumatism och cancer i tjocktarmen.

 Etiskaskäl 

"Djuren är mina vänner och jag äter inte mina vänner." George Bernard Shaw, 1800-tals poet. "Människan är i sanning vilddjurens konung, ty hennes grymhet överträffar deras. Vi lever genom andras död. Vi är begravningsplatser! Men det ska komma en tid, då människan skall betrakta dödandet av djur på samma sätt som hon nu betraktar dödandet av människor. " Leonardo da Vinci. "Jag äter inga djur, därför att jag inte vill livnära mig på andra varelsers lidande och död. Varför ska jag, som är så lycklig närjag inte blir förföljd, förfölja eller låta förfölja I andra varelser ? Varför ska jag, som är så lycklig när jag inte fångslas, fånga eller låta fånga andra varelser? Varför ska jag, som är så lycklig när ingen tillfogar mig skada, tillfoga eller låta tillfoga andra levande varelser lidande? Varför ska jag, som är så lycklig när jag inte blir sårad eller dödad, såra eller döda andra levande varelser eller låta dem såras eller dödas för min skull ?" Edgar Kupfer-Koberwitz, författare till "Måste vi döda för att leva?" Även politiska ledare har dragit slutsatsen att förutsättningarna för världsfred kommer att öka om fler människor blir vegetarianer. "Världsfred och all annan form av fred är i stor utsträckning beroende av sinnets attityd. Vegetarism kan medföra den rätta mentaliteten för fred. Den förfäktar en bättre livsstil, vilken, om den tillämpas universellt, kan leda till ett bättre, rättvisare och fridfullare förhållande mellan nationerna." U Nu, tidigare premiärminister i Burma. Överallt i det moderna samhället ökar brottsligheten, de internationella spänningarna och krigen. Kan vi okänsliga blunda för den smärta och fruktan som orsakas av den teknologiska sofistikerade slakten av miljontals oskyldiga djur varje månad, eller ska vi våga erkänna att det är frågan om en av de största faktorerna när det gäller samhällets moraliska och andliga förfall? När djur dödas för föda, undertrycker människor i sig själva förmågan att kunna känna sympati och medlidande för andra levande varelser. Om vi inte kan respektera djurens liv, förlorar vi gradvis respekten också för människolivet. Läs även tidigare inlägg. Och till er alla som påstår att människan alltid ätit kött, vasrågoda. 

Fysiologi 
Människans fysiologi visar att frukt och grönsaker utgör vår naturliga föda. Inga varelser ur någon livsart kan i längden hålla sig friska, om de avviker för mycket från den föda som de är avsedda att äta. En av de största och viktigaste skillnaderna mellan köttätare och växtätare är tänderna. Köttätare måste kunna jaga och har följdakttigen skarpa klor och kraftiga käkar med långa, smala och spetsiga tänder som förmår skära genom hud och slita sönder kött. Kött behöver inte, i motsats till spannmål och grönsaker, tuggas i munnen för att smältas. Det bearbetas framför allt i mage och tarmar. En katt t ex kan knappt tugga alls. Växtätande djur å andra sidan har tänder med breda tuggytor för att kunna mala sönder alla fibrer. Växtätare kan därför också röra käkarna i sidled, något som köttätare inte kan. Den mer hårdsmälta och fiberrika spannmåls- och grönsakskosten kräver lång tid för att förbrännas och ruttnar långsamt, varför den utan besvär kan stanna i kroppen ganska länge. Kött å andra sidan ruttnar väldigt fort och kräver snabbare förbränning. Därför har köttätare ett tarmsystem som endast är 3 gånger kroppslängden medan växtätarnas är 10 -12 längre än kroppen. Köttätare och växtätare dricker dessutom på olika sätt. Köttätare lapar upp vatten med tungan medan växtätare suger upp vätskan i munnen. Vi kan av dessa fakta dra slutsatsen att människor, fysiologiskt sett, helt klart inte är köttätare. Dessutom är det uppenbart att våra naturliga instinkter inte liknar köttätarnas. De flesta som äter kött låter någon annan döda djuret åt dem, eftersom de förmodligen skulle må ganska illa om de var tvungna att utföra det motbjudande dödandet och styckningsarbetet själva. Köttätande djur äter alltid köttet rått. Människor försöker maskera köttet så gott de kan genom att mala, koka, steka, krydda eller hälla sås och lägga sallad över det. Allt detta för att dölja köttets ursprungliga, råa tillstånd. Om en katt känner doften av en bit rått kött vattnas det i munnen på den men inte vid åsynen av färsk frukt. Om folk i allmänhet fann stor tillfredställelse i att kasta sig över en kanin eller en fågel och slita sönder det fortfarande levande djuret med tänderna, skulle man kanske kunna dra slutsatsen att människor försetts med köttätarinstinkt. Så är nu inte fallet. En klase färska vindruvor kan dock få det att vattnas i munnen på vem som helst, även om vederbörande inte är hungrig, helt enkelt därför att de är så goda.


www.deliverthem.blogg.se

now we are strangers,



jaaaaaaaaaa.. igår var det bartömning på kontiki och det var trevligt som attans. jag och fem fina till gjordes.finfint sällskap ska jag säga er! och jag blev kömpes med både bartendern och dj'n. nä men serri jag måste sluta hänga hos dj'n hela tiden.. jag framstår nog som en sån där.. musikfascist. haha. igår sa han när jag kom sista gången "alltså jag känner mig lite som en sån där gammal dj som hamnat på helt felt ställe" och så skrattade han. jag med.. sen sa jag att han var bra också. men i want more liksom! men det kanske blir lite så när man kommer för 38728 gången och önskar.. men jag skyller på den lille lille musikfascisten i mig. ja. det gör jag.

sen blev det polis-drama!! hahahahaha. så jävvla PUNK!!!haha. nä men vi skulle hem då och vi var på bron mellan tiki och spårvagnen och skämtade om att hoppa från bron och skrattade och spexade och sådär. vicky fastnade med benet i brogallret och jag och barro skrattade så vi stod dubbelvikta. ja det var väldigt roligt ska jag säga. och helt plötsligt så kommer en jävvla stor polis-pike körandes mot oss. piken stannar upp alldeles vid oss och ut hoppar väl en fem eller sex poisstjärtar och på med blåljuset och herrejävlar. jag och mina tre kompanjoner stannade upp och såg nog väldigt confused ut.haha. trodde jag hade mördat nån eller nåt ju. i sömnen typ. en av poliserna kommer fram till mig och frågar "jaha och vad håller ni på med då?" spexig som jag är så svarade jag "öhh. vi bara spexar lite!!" jag fick svaret "spexar....? jahaaa"  men näää VI hade visst kastat ner saker från bron ner på bilarna, men det sa vi att nähä du fabbro polisen det har vi visst inte alls gjort! joho det hade vi. det visste dom. köss mig sa jag då. haha nä det gjorde jag inte men jag skulle fan gjort det. nej men serri vi hade faktiskt inte kastat ner någonting överhuvudtaget så vi blev liksom lite whaat. men dom visste att vi hade det. och polisen har ju rätt liksom.. så dom delade upp mig och mina tre kompanjoner och "förhörde" oss. fast jag och barro fick stå tillsammans. men grabbarna fick inte alls det! nädom fick fan en varsin polis.. iallafall. dom frågade massa saker och jag kunde bara inte sluta skratta. men vi försökte iallafall få dom att fatta att NEJ vi ha rinte kastat nåt. jag sa till polisen att jag har fan inte råd att slänga ner nåt på bilar. haha what liksom. sen demonstrerade jag hur jag brukar "spexa" till det genom att låtsas börja klättra på brokanten och utbrista "jag orkar inte mer!!" och att bilarna där nere då kanske hade trott att vi kastat nåt. fast vi egentligen bara spexar.. polisen tyckte nog jag var dum i huvet. liksom. men ja polisen har rätt och så, så dom tog allas leg och skrev upp våra personuppgifter. så jävla överdrivet så jag skrattar och dör. men det var roligt. sen skrattade vi, hela vägen till spårvagnen. högt.  polisen tyckte nog att vi var dumma ungdomar som gjorde narr av dom. men kul var det. 

följden av detta är: om det är någon mer som kommer anmäla  att det stått personer på bron just denna tidpunkt och kastat ner saker på bilarna så kommer vi få livstids fängelse. haha.

ja. det var en mycket rolig kväll. jag skrattade mig nog igenom hela kvällen. det var gött. sen hade jag och två utav kompanjoner efterfest här i lägenheten.

ikväll blir det svan och födelsedagsfirande för mig eftersom JAG FYLLER ÅR IMORGON!!
köss. jävlar vad pepp när kevlarsjäl kom på här nu

candy land,


julafton är snart slut. inget mer med det mer jaha couldnt care less typ nä men det är väl fint.
ser för övrigt gravid ut. *svullen tjej*

har också fått nå slags jätteonda finneliknande jävlar på hakan. ont.men kom på för en stund sen att det kanske är för att jag använder ca fem år gammalt smink. frshhhhh. huden blir så gla!
imogon dåra. the big PLANS. först ska jag påminna mamma om att vi ska färga mitt hår och hoppas på att detta också utförs. sen bär det av tillabaks hem in till gbg. skönt. fast tanken på att sitta först på en jävla misärbuss i tjugofem minuter, och sen tåg i tjugo minuter, och sen buss igen i en kvart lockar inte så jättemycket. jag känner liksom inte av den där peppen. speciellt inte med tanke på att jag ska gå igenom denna process släpandes på kläder, julklappar, öl osv. ah ah ah. jag har en massa grejer som jag ska ta med mig härifrån också som jag vet att jag kommer glömma, typ  som minneskort till kameran som jag glömde här sist, min "kyckling" i frysen osv..(tappade mitt minne/hjärna/whatever nånstans för nåt halvårsen. man kan säga att jag tappades. tappad ni vet. slagen mot nåt hårt. körd) måste skriva upp allt. och jag kommer glömma att skriva upp hälften, och sen kommer jag ändå glömma ta med det som jag skrivit upp.. what to do what to do. vad jag ska göra när jag kommit hem är ännu oklart. antagligen äta nåt, spexa... JAG VENE ok. 

framåt kvälla blir det antagligen förfiezta i min boning med vänner sen ska vi ut och SPEXXZZZA!!!!1 ännu mer.

nu ska jag sova. i tältsängen. haha. i mitt gamle rum. sängen är hård som en parkbänk men sov rätt behagligt inatt ändå. men liksom.. ja...*lengtar hem till mig seng* ( <--- det där hade lätt kunnat vara nåt namn på nåt kinesiskt exklusivt te. *arbetsskadad*)

gunatt.

all of my thoughts,



klockan har slagit femton minuter över midnatt och det betyder att det nu är dagen före dopparedagen. herregud vad laddat det där var när man var liten.. haha. man blev helt pirrig i hela kroppen och räknade ner till julafton typ tre år i förväg. kunde aldrig sova kvällen innan och gick upp i ottan. det avtog på senare år. eller iallafall åtta årsen typ. nu är det mer jaha med julafton. inget speciellt.  mest är det kanske för att jag inte kännt av den där julstämningen. jag har lite utav förbjudit massa jul-rysch och plysch i lägenheten. så det enda  vi har egentligen är en ensam liten ljusstake i fönstret, och två smällkarameller som min sambo ett har gjort till mig och sambo två. det här är första julen som jag inte bor med familjen. jag har nu bott hemifrån sedan precis första september. och två olika ställen har jag hunnit förflytta mig mellan sen dess. och mer kommer det bli om ungefär två månader... 

idag har det hunnits med jobb, äta mina vänners matrester på restaurant  (gratis är gott och hur fan stavas restaurant eghentligen.. restaurang.. resturang..), hunnit åka buss och spårvagn miljoner gånger, köpt storasyrrans julklapp till mig....eh. och varit en sväng på liseberg med familia. kallt dock och jag börjar bli allergisk mot sällskap av på tok alldeles för mycket folk. det blir nog så när man arbetar mitt i julrusch och julhysteri. 

iallafall. sedan jag kom hem för ett par timmar sedan har jag hunnit göra potatismos och typ sitta här. klippa luggen också. letat lägenhet osv. nu ska jag ta mig en dusch och sen sova. för jag ska upp om en si sådär sju och en halv timme. kneg. men bara 10-13.30. fint.

yohohours truly

hit the switch,



VARFÖR i HELLLLLLVETTE äter man BACON?? frågetecken. det-är-så-jävla-disgusting.
det stinker stekta likdelar med extra fett i hela lägenheten och jag är arg och vill nästan kräkas.



oracular spectacular,

(jag är inte så arg idag. wow.)
idag vart det jobb igen dåra. 11.30-20.00. men så ska man städa. och det noga. städningen var klar runt kvart över. sen hade vi tre rc-vagnar med te och skit som VI, vi tre små anställda fick plocka upp. kom nog inte därifrån förens 20.40. och då fick jag gå "tidigast" av oss. snällt och så. *iRoNi*.
 nio timmar konstant jobbande ståendes/gåendes varav tio minuter sitta sammanlagt tär på ens fötter. och idag vart nog sjukaste julrushen hittills, och värre kommer det bli, det vet jag. cheez. klockan är nu tio över tio och jag börjar om elva timmar och femtio minuter igen. alltså kl tio. så det är dags att göra ett besök i lillsängen min. thank god behöver jag förhoppningsvis inte komma hem kl nio imorgon. då skjuter jag mig. nä. nu lovar jag att jag ska sluta skriva mer om mitt jobb. jag tror folk hajar. fast mest skriver jag om skiten för att göra mig av med frustrationer osv. det gör jag ganska bra. det var ändå en ok dag. det första jag möttes av var en utav mina arbetskamrater som jag inte jobbat med på länge som kom fram och gav mig en stor jätteglad kram och hon sa att hon hade saknat mig och att hon var glad att se mig osv. och detta är en VUXEN människa. en femtioplus tant liksom. tänka sig. sånt blir man ju glad av. nä men tacka gudarna för att jag har så bra arbetskamrater. jag jobbar med med typ sju åtta olika människor, och jag kommer väldigt bra överens med dom allihopa. tur det. 

min mage lät precis helt sinnesjukt. aahh. det första jag gjorde förut var att spilla ut blåbärssoppa över bänken.. gött.
grejen är att idag köpte jag senap. en stor tub senap. innehållet i mitt kylskåp är så gott som fulländat. jag har ätit tre mackor med senap till kvällsmat. grejen. 

och emma brunstjärt! nu kommer du hit! och dricker some good ol' ale med mig! OK.

tried to hide his tearz in a world of fun,


idag har jag varit arg. igen. min blick hade nog kunnat döda om det var så att det var möjligt. speciellt på bussen. jag var så arg så jag tillochmed stod och småsparkade på min tygpöse när jag väntade på bussen. så himla inte likt mig. men det finns ju en förklaring. och sen kommer grejer på det som gör en trött och arg, typ:

1. jobbet. så arg på att man måste vara så jävla trevlig och tålmodig med alla jävla kunder, även dom som inte är trevliga tillbaks. så sjukt fejk. falskt. stå och le och se gullig ut även om man är arg inombords och man vill slå kunden i huvet och helst vill ligga hemma i sängen eller försöka göra nåt tillfredsställande. 
så arg på att komma hem klockan halv nio på kvällen (om man har tur), och att inte ha en aning om ifall man jobbar dagen efter. kul att man kan planera sitt liv. även om man skickar meddelande med frågan "ska jag jobba imorgon". man vet fan inte om dom räknat med det eller inte. och dte blir ju ett jävla liv om dom gjort det även om man inte blivit informerad. så jävla ovärt. orkar verkligen inte jobba imorgon. funderar på att stänga av mobilen och vara okontaktbar fram tills imorgon eftermiddag. värt. dom får skylla sig själva. jag är så fruktansvärt trött på det stället. så jag vill spy. 
2. arg på min mage.
3. arg på att jag ligger obekvämt och får  ont i nacken.
4. arg på att jag bara har en halvt fungerande dator.
5. arg på att vara så himla trött jämt.
6. arg på att det känns som om det saknas nåt.


GAAAHHHHH. alltså. nu ringde chefen. ska jobba 8 1/2 timma imorgon också. man får inte ens jobba så länge? lipar. FINT att man får reda på det klockan halv elva kvällen innan. jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte. jag orkar inte vara så jävla tillgänglig hela tiden. orkar inte att det blir kallabalik om man inte kan ställa upp. orkar inte känna att allt hänger på mig. orkar inte känna pressen. orkar inte ta ansvaret. orkar inte att man aldrig får ett tack.

fatta vad arg jag blev NU. ännu mer arg. så jävla arg. 
ångrar att jag inte sa ifrån. varför vågar jag inte säga ifrån? jag skiter ju faktiskt i om jag skulle få sparken nu. jag vill inte jobba där ändå. skit.
från och med imorgon ska jag sluta vara så jävla trevlig och mesig. jag ska börja säga ifrån ordentligt och inte ta all skit hela tiden. men jag kan inte hjälpa att jag har så himla svårt för vuxna och komunicera och förstå dessa varelsers beteende. allvarligt talat hade det typ vart gött att få sparken ändå.

låter säkert som värsta gnällrumpan nu. var glad för att ha ett jobb tänker nån säkert. nä det är jag fan inte. folk hade nog förstått om dom var i samma situation som jag. mina arbetskamrater gör det iallafall. för dom vet hur det är. jag har testat på hur det är att vara arbetsfri också, jag vet hur det är, och när man hellre är arbetsfri än jobbar på sitt jobb så fatta att det är nåt fel. och föresten så hade jag inte tänkt vara arbetsfri så länge ändå. jag vill bara bort från nuvarande stället.


BIGMOUTH STRIKES AGAIN,



SÅ.JÄVLA.TRÖTT på det nu. och arg. och det värsta är att jag inte vet vem som klantat sig mest, jag eller du. 


sugen på julmust,

graveyard,


jag är tamefan helt fantastisk. idag, så har jag  städat. grundligt. först vardagsrummet, sen köket, sen toan osv. sist men inte minst så tog jag tag i den  tuffaste biten, min del av rummet. men nu är det rätt stökigt här igen för jag hade två brydar här nyss som gjorde sig iordning för en middag dom skulle på. men iallafall. jag.har.städat. iochförsig så såg det faktiskt ut som fan här.  och om jag tycker att det ser ut som fan så skulle nog min mor tycka att det såg ut som fan gånger 47647836378637. och min ena sambo skulle nog bli lite ledsen om hon kom hem och det såg ut som det gjorde :(. typ så. och nu, nyss, förut. så gjorde jag potatismos. eget potatismos. och åt det. nu är jag görmätt.

jag har hunnit med annat idag också. jag har umgåtts med två herrar, dom drack vin, jag drack kaffe. jag dricker inte vin. jag kräktes nästan förut när jag rålade dricka någons vin istället för min varm och kall. iallfall umgicks med de två herrarna, sen så gick jag och handlade toapapper och sojamjölk. sen kom städperioden. och sen dusch, besök, mat och snart kommer ett gäng andra brudar. ikväll ska vi på disco. skoldisco. under en bro. som jag ser från mitt fönster.

dtdtdtdtd

and i just couldn't ask,



imorgon börjar jag kl 14. 
det kommer nog bli en fortsatt bra vecka. lugn och skön. givande. jag peppar på torsdag. 
jag älskar helger. jag vet inte. men på nåt sätt så lever jag nästan för helgerna. och det ska jag göra tills jag tröttnar i hopp om att jag hittat nåt annat att leva för.

om vi sk fortsätta på matfronten så köpte jag idag en ny tartextub. och flapjacks. och istället för kyckling. det är gott. och tofu. och potatisen självklart. jag lyxade alltså till det lite. men det är nån minns inte vem eller när som sagt åt mig att jag måste äta ordentligt och få i mig det jag behöver.
sugen på selleri.




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
tanken har ju slått mig. flera gånger. och man har ju tänkt på hur det skulle kunna vara. men ibland låter det bara nej och ibland låter det ja. det är nog en sån där grej där hjärtat säger en sak och hjärnan säger en annan. men..tanken har ju slått mig. so,, for once?, jag är sådär förvirrad som jag varit så många gånger förr, men det är inte samma sak nu. för jag har ju lärt mig. havnt i.

(take me out tonight,,take me anywhere i dont care i dont care i dont care)

OOOHH MY GOD oohhhHH my GOSSHHH



haha. jag sitter i soffan och käkar.  min sambo och hans kompis sitter en bit bort och lägger nåt spexigt pussel. extreme home makeover är på tvn och min sambo och hans bästa kompis sitter och härmar alla. haha jag dör. jag fnissar. och skrattar,. dom sjunger kärlekssånger åt varandra. gör lite narr av usa också.hahaha

det här skulle vart nån slags ljud-blogg. så alla som ser detta skulle kunna höra hur dom faktiskt låter. haha.

AAAWWWWESOOOOOME!!!!

arms,


mycket tartex-knäckemackor. mycket tartex. mycket oekonomiskt.

dum.i.huvet.

idag var jag nere och hälsade på och min mor fyllde mig med god mat. väldigt god mat. potatis, linsbiffar, god sås och lingonsylt. gott gott gott. vill ha mera.
jag har inte ens snabbnudlar  här hemma. men mycket pasta.. men det går mest till jobblunch. så kom inte hit och förvänta er storkok. men jag tycker om besök. vi kanske kan äta müsli. det har jag. det är gott

men jag är fortfarande grymt sugen på potatismos. måste köpa potatis.
imorgon ska jag städa också. min sambo var ledsen idag. inte så mycket för att det inte var städat och rent utan mest för att det är jobbiga tider. jag tycker inte om när min sambo är ledsen. så jag tänkte städa. för det vet jag skulle göra henne glad. jag kanske ska bjuda henne på potatismos också. på kvällen. som en liten dejt. fast utan dejt. som en vänskapsmiddag, en sambomiddag, med potatismos. shit jag skulle blivit jätteglad om jag var hon imorgon. hoppas hon blir det med.
imorgon ska jag träffa en fin vän också. som jag inte träffat på alldeles för länge. sånt är trist. men imorgon, då! kanske får jag köpt några julklappar också. om man ligger i så kan man hinna med mycket på en dag.

snart ska jag krypa ner bredvid en bryd som ligger och sover i min säng. det är skönt att ha en stor säng. fast jag tycker om att ha ett eget täcke. men ibland får man dela med sig...

glömde nästan berätta! shit shit. dagens happening efter den goda maten då!
 jag åkte fast på pendeln hem! aah. haha. men eftersom jag faktiskt påriktigt trodde att jag istället  för att behöva stämpla fem stora jävla rövkuponger bara skulle behöva stämpla tre lite mindre stora rövkuponger. FAKTISKT FÖRLÅT MIG VÄSTTRAFIK FÖR ATT JAG BLIVIT FELINFORMERAD. 
dels för att jag nog såg så liten och hjälplös ut, dels för att jag nog är en väldigt trevlig och ärlig ungdom, så slapp jag betala 1200 kr i böter. men jag hade ju faktiskt stämplat. fel dock med what liksom.  shit shit shit fatta va nära det var! sjukt. pengar som jag inte ens har. den hade ju suttit jävligt gött. mer oekonomiskt än tartex. MEN dom två största anledningen till att jag slapp böter var att "nu är det såhär linnea, att jag ser här att du fyller år om tjugo dagar, snart är det jul och vi är lite snälla. så gå och stämpla två kuponger till så blir är det bra sen".  två stora jäkla kontrollanter ägnade sin dyrbara tid bara åt mig. seriöst dom är ju skitstora. men det är nog mest jackorna som gör det. fast nu ska jag vara snäll. jag slapp ju böter.. men det hade fan vart sjukt om dom hade gett mig det också. tack kära snälla kontrollanter, nu slipper jag svälta resten av månaden. god jul.


LÄGGDAGS.

unravel,



att verkligen höra av nån, som är väldigt väldigt långt borta, som man inte träffat på för länge, som man inte kommer träffa på ett bra tag heller, som man tycker om väldigt mycket och som man insett att man saknar lika mycket.




JE VEUX TE VOIR


snabbnudelsvatten i håret, gårdagens smink är fortfarande kvar även idag och nåt program om valar är vad jag tittar på på televisionen. väldigt intressant. spännande. dom låter sjukt.

det blev en lång-helg, mycket fina människor och mycket att minnas tror jag. jag älskar när man känner att man verkligen connectar med någon som man bara varit sådär bekant med och man känner att en väldigt bra vänskaps-relation nog är på farten. man finner liksom varandra. låter klyshigt men så är det.  En typisk helg med sånna man tycker om. Både skethak, stammisklubben, hemmafest och svartklubb och det känns väl som om man hunnit med det mesta. Helt klart givande och rolig helg. 

Nu väntar en vecka med inte så mycket jobb (SKÖNT UNDERBART OCH HELT FANTASTISKT) denna vecka kommer jag mest ägna åt att träffa sådana där som jag tycker väldigt mycket om och som man träffar alldeles för sällan i princip nästan aldrig. skönt att kunna ta sig tid sådant för det är verkligen guld värt. och på fredag kommer min amandah hem och jag längtar. vi ska baka veganlussebullar hon och jag har jag bestämt.


nu ska jag dricka julmust och sedan är det sängen. göttttttttt.


THE KIDS JUST WANT TO DANCE.




hostan. förkylningen. kaffet och project runaway. sitter i soffan och gårdagens smink sitter fortfarande kvar. sånt är la gött.
jag verkligen älskar sånna här dagar ibland. sova hur länge man vill (typ tre) och sen bara sitta och göra nästan ingenting för att man inte har nåt annat planerat förens framåt kvällen. ha en hel lägenhet för sig själv. göra allt i sin egen takt. frantastiskt förstår ni. och sen blir man glad av att prata med världens bästa farmor i telefon. 

från vårat köksfönster ser man in i grannhusets lägenheter. ända sedan vi flyttade in hit för nästan exakt snart en månad sen så har det nästan varje gång vi tittat in i en viss lägenhet, suttit samma gubbe, i samma fotölj och han har nästan alltid bara ben... sjukt. vi har kokat ihop många teorier om den här gubben.interesting interesting. 

nu, dusch.

hello hello we found your bones!


i måndags fick vi äntligen internet hit till lägenheten. när jag kommer hem från jobbet ca exakt kl 19.30 idag kväll sitter en ångestfylld och arg och ledsen liten sambo i sin säng. har tryckt in fel pin-kod till internetmodemet tre gånger. puk-kod krävs. det är inte ens vårat internet.jag tröstar liten sambo och förklarar att internet är en världslig sak ändå. shit shit. efter meck och spex fixade vi det tillslut ändå. liten sambo kan sova gott i natt. skönt att det är tillbaks. nu har vi både pin och puk-kod uppskrivet. sen kollade vi på ett avsnitt mysteriet på greveholm. lite nostalgizzzioz.  måste få tag i sunes jul. och twin peaks. 

idag vart det jobb. skitjobb. verkligen skitjobb. ångest. ilska. bitter. gråt i halsen. slutar och tröstshoppar för för mycket pengar. imorgon ledig. ska träffa fin. på fredag ledig. klubbaklubb. en annan fin kommer till gbg. och övernattar hos mig. jag älskar helger. då träffar man fina. m-m-mm. kanske är det så att det är på helgen jag lever påriktigt.

nu sitter jag och min andra sambo uppe och kollar på south park på televisionen. datorn är för varm nu och jag är hungrig. dags att bädda ner sig i sängen och sova lagom med alldeles för många timmar i guess. jag är trots allt ouppbokad fram tills kl 16.  

puss.

WHERE IS MY MIND.


skitjobb. skitrutiner. ingen variation. jag hatar rutiner. ungefär det värsta jag vet. det rör inte på sig.
vad tjänar det till. lönlöst. samma sak hela tiden. tröttnar. orkar inte vara trött.

ligger i min säng i mitt rum. datorn i knät. music music. jag har det gött. jag det bra. så bra som jag längtat efter. men det är nåt som saknas. och jag hade haft det tusen gånger bättre om mitt huvud inte var inställt på att jag måste gå och lägga mig snart om jag inte ska dö  på jobb imorgon. orkar inte styra upp min vardag efter ett skitjobb. hatar jobb. hatar rutiner. 
jag saknar det dära.

skulle lagat skitgod mat till mig själv efter jobbet idag, men vad jag orkade göra var ungefär snabbnudlar och majs. näringsrikt. med ett glas nyponsoppa. misär. svamnudlar är gott. och nyponsoppa också. men jag kunde ju inte ens somna igår bara för att jag tänkte på den goda maten som jag skulle laga. och så orkar man inte,

misär att sluta jobbet tjugo minuter efter avsatt arbetstid. när man redan tjänar skit. så jävla otacksamt att jobba när det enda man får är skit. ingen tacksamhet överhuvudtaget någonsin, och skitlön. en dag ska jag ge tillbaks allt. HA.

and what to wear what to wear. shit. inte tvättid förens på söndag. ah.

en dusch, en säng ett jobb.

TEACH ME HOW TO FIGHT


lipar till this is england.

jag har världens bästa anna till sambo.

the piano duet.


jag har varit i barca i en vecka. lämnade göteborg vid tio i söndags tror jag det var. satt på ett tåg i fem timmar tillsammans med emz. vi blev uttråkade efter en halvtimme. efter fem timmar var vi framme i sthlm. hittade till mattias lägenget där olle hade lagat mat till oss. gott. vi sov ett par timmar. steg upp kl 2 på natten och åkte strax efter tre ner mot skavsta flygplats. tog ca en timme och sjukaste snöovädret. varnade om att inte ge sig ut i trafiken i onödan. vi va oroliga att planet inte skulle kunna lyfta, men vi kom fram till flygplatsen och efter ca tre timmar på planet var vi framme i arton gradigt girona, med en timmes buss därifrån krånglade vi oss igenom tunnelbana och kom tillslut fram till vickans lägenhet. 

fin vecka. mycket mat. lite shopping. utgång. fiesta.  det vart gött. vi hann med mycket. och barcelona är bra.

igår steg vi upp ca kl 6 efter ca en timmes sömn efter lördagens utgång. sen hela rese-proceduren igen fast tvärtom.
taxi. buss. flyg. tåg. efter att vi lämnat vickans lägenhet vid halv sju söndag morgon, var jag framme i göteborg kl 22 på kvällen. sjukt lång dag och nu jag har fått med mig en rejäl förkylning från barca. halvgött.  jobb resten av veckan nu. sjuka julrushen. inte gött nånstans. orkar.inte. jag är helt slut i kroppen och huvet efter denna veckan och gårdagen. vill svana på torsdag. men det blir inget med det.

första december är det nu också. det är sjuktsjuktsjukt hur fort tiden går. jag hinner inte med.  24 dagar kvar till jul. måste börja med julklapparna.
28 dagar kvar tills 19. 30 kvar tills nytt år. sjukt. det var ju sommar nyss.

idag gick jag upp vid halv två. tog mig ner på stan. mötte upp sambo och drack kaffe på husaren.
köpte mat. köpte this is england. ska se snart.  häftmassa också. 
så nu ska jag sätta upp bilderna på min vägg ordentligt.

vi har fixat internet hit till lägenheten nu också. nu slipper jag abstinensen. en liten tyngd i lillsjälen
min har lättat. skööööönt. så nu är det bara igång att börja leta ny lägenhet eftersom jag inte kan bo
här för evigt. buhu. trivs sjukt bra här. världens bästa.  
om det är någon som vill bo i en lägenhet i gbg med mig från och med sista februari så säg till.

det var en liten update. nu är jag sjukt törstig. vatten. och sen hallon och mango-sorbet. M-M-MMMM

sjukt. /yours truly



RSS 2.0