high come down,

tydligen löser sig grejer när hösten närmar sig. både lägenhet och jobb ramlar på mig i princip. så har det varit två höster i rad nu..
det är både bostadsbrist och lågkonjunktur. och här är jag, gör egentligen ingenting, ingen större ansträngning, men boende och jobb serveras som på silverfat.
orättvist kan man tycka, då många kämpar som attan. men jag vet inte om jag tycker det. tur har jag, och jag är jäkligt tacksam för min blivande lägenhet och att jag får komma tillbaks till jobb. men på ett sätt tycker jag att jag förtjänar det då jag har otur och oflyt på andra plan.
somliga har tur med annat. jag har har tydligen tur med jobb och boende. hyfsad iallafall.
så, om en månad, lägenhet i majorna, tillsammans med emma brun, och tillbaks till te & kaffebutiken. sen hoppas jag på en massa vikariejobb på förskolor i stan, det är ändå det jag tycker är roligast. men det är ju rätt festligt att ha två jobb.
och fan vad gött det kommer bli att aldrig behöva oroa sig för att inte ha kaffe hemma igen.

want lots of diamonds,


......

västtrafik kan gå och dö och sen brinna i helvetet.

isis,


dem' bones dem' bones

 




hidden place,



blackberries and red berries,


kanske att jag blev så jävla glad när jag upptäckte på youtube igår att patrick gort sin version av björks hyperballad på några av hans senaste spelningar. alltså. det är nog den vackraste tolkningen jag hört ever tror jag. alltså. dör.
see for yourself:


hyperballad börjar på typ 5.10. mmmm

http://www.youtube.com/watch?v=MxEaEkyNPuU


och kolla på det här med.mmm

http://www.youtube.com/watch?v=Mmt_tYlFmFE




im going nowhere fast,


älskar att vara offer för ett jävla konstant pms-offer. eller vadfan det nu är för problem.




was your work of art so heavy that it would not let you live?


PULP



pulp




trust your head around, it's all around you,



JAG VET FAKTISKT INTE VAD JAG SKA GÖRA.
det där gäller typ fyrtiofem punkter i mitt liv.



alltså serri jag lyssnar ihjäl mig på damaris. alltså det var ju en av de absoluta favvosarna på den nya skivan redan innan jag såg patte i lördags, men liksom nu efteråt ba. alltså jag vill dö med den låten. kan man vara kär i en låt? alltså liksom, jag vill typ GIFTA mig med den. eller patte.





,,,,,



alltså vadfan kan ni som endast har som avsikt att kommentera mina inlägg för att jag ska gå in på eran blogg LÄGGA AV. spyr i min hand liksom.
ba NEJ jag kommer inte gå in på eran blogg. 




bluebells,



pallar ej.





*dör*







såg  ju honom igår liksom..med de tre systrarna seidemo. vi var där en timme innan, stod allra längst fram.
fan alltså. går ej att besrkiva... dog. dör. ah. helt kär. mitt hjärta ba.. går SÖNDER.buu. patte marry me liksom.
åååhhh. jag kan typ ej lyssna. alltså, han körde ju damaris. vilket är typ en av de vackraste låtar som finns 
och jag får typ helt ont i hjärtat för det är så jävla fint och ba. jag har sett honom köra den live nu. och ba. dör..




nocturnal me,


fattar ej hur man kan äta KORV. men alltså. serri, dött mosat djur i skinnskal???!? alltså nej jag kan inte ens liksom beskriva det för jag SPYR I MIN HAND. och liksom lukten.. spyr mer.

så jävla äckligt. förutom vegkorv då. det är bra korv. 
alltså seriöst fatta att köttisar liksom bajsar ut förmultnade likdelar?!??! UÄ.

idag har jag för övrigt haft en sån jävla irri dag. jag är typ väldigt sällan irriterad. men först ba, serveras jag torr mat, utan nån tillhörande sås. alltså det är bland det värsta jag vet. jag får typ panik. blir helt sjukt irriterad och frustrerad. mat ska vara mosigt såsigt kleggigt rörigt.  ja. jag blev typ helt arg-irriterad. inte så att jag är otacksam för att min mamma fixar mat liksom, det är jag tacksam för liksom, men alltså. panik på torr mat. och ja jag har ju vart påväg in till stan idag då, först skulle jag träffa emma i stan och nu ikväll skulle vi typ sett bob hund vid halv tio, och sen ut och klubba. vart iof inga roliga klubbar eller klubbspelningar idag ändå så det vart rätt ovärt. men jag vart så seg hela dagen, gick upp vid typ ett-två, blev redo att åka iväg typ vid fyra-fem. men hittar liksom inte kläderna jag tänkt  ha. det händer ofta att mina kläder försvinner spårlöst. ba fattar ingenting.. ja. så där hade vi ju irri nr 2 denna dagen. jag ville typ skrika gråta lägga mig på golvet och ba grina som ett barn. kasta nåt i marken.  jaa så jag blev helt helt opeppzor på att åka in till stan... längtar så jävla mycket efter att slippa skitbussar och skittåg. slippa ha en timme in till stan. orkar ej mer typ. slippa åsa. hatar ju åsa så jävla mycket. 

ja just det, en till anledning till att jag vart opepp på att åka in till stan är att jag har ont under min fot. alltså haltade hela dagen igår. jobbade ju på way out west tis och ons. igår ba vaknade jag upp och kunde knappt gå. big fail liksom. en hel dag med jobb kvar. men det visade sig bli very slappt. vi låg mest. tittade på när dom andra jobbade. hehe. 
ja så nur har jag ju ett band iallafall. och imorgon börjar det. det kommer bli så jävla fett. ok. här kommer vad jag ska se imorgon få. ÅÅÅHHH längtar.

- bon iver (om jag orkar och hinner)
- beirut
- band of horses
- robyn (om jag inte har nåt bättre för mig typ. har redan sett henne. men hon är ju fierce)
- ANTONY & THE JOHNSONS!!!!!!!!!!!!!!!! alltså ba dör.
- röyksopp (när antony spelat klart då, tror dom kommer krocka lite)
- fever ray (typ alla andra kommer ju vilja se så man får väl hänga på. det är ju ändå halva the knife. känns som ett måste då, även om jag inte fastnat riktigt för just fever ray)
- ECHO & THE BUNNYMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! alltså. åh. ocean rain. jag ba. hej. dör.

och sen blir det ju lördag. och då ska jag se PATTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eh. ah. ehudhuesd. 
man kan ungefär gissa min peppzor och gädje och åhhhhh lycka på hur många utropstecken jag använder.
kanske ska man se vamipre weekend. inget som liksom fastnat så möe, men kan la bli ball eller nåt. 
sen äre basement jaxx. känns ju som om man borde se. fett blir det nog. eller svindåligt. 
och så ba... lily allen spelar 22.35 och så är det all out dubstep kl 23!!!! OH NO. liksom.
och sen är det ju gang gang dance 00.50 på trädgårn!!!  hur fan ska jag göra där liksom. får la springa emellan allt eller nåt. fett jobbigt. ok. vill väl inte se hela lily. ba lite. men åh. ska man liksom gå  till all out dubstep först och sen gang gang dance och sen tillbaks till all out. det håller ju på hela natten. eller hur ska man gööö. liksom. fett jobbigt.. gang gang dance vill jag ju really really bad se. hoppas jag får med mig nån. ba ensam *hej*.

aja. fan. nu ska jag gå och hitta nåt gött å äta och sen ska jag lägga mig i min säng och kolla lite twin peaks. 


HARE



where the wild things are,


ja. den blir ju film. i november, är den här. jag längtar så.  jag har sett trailern typ fem ggr nu och jag får typ ont i magen för det är så fint. MEN. hur glad blir jag inte nu då!! jag fick nyss reda på att liksom min hjälte loooove Karen O har gjort så gott som hela soundtracket till filmen!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!. alltså jag kan ej vänta längre.






tire swing,


igår fick jag ett PM på bilddagboken av någon jag inte vet vem det är. den skrev såhär:

"Efter att mina ögon snabbt har tittat lite på dina festbilder kan jag bara säga en sak. Nu är jag avundsjuk. Du festar precis som jag vill festa,  fast jag lyckas inte... Typiskt!"

jag ba vill ta med den här personen på massa skojiga  kulkvällar!!! tycker synd om han/hon.. 
så jag svarade att jag kan göra så som jag gör bara för att jag har världens bästa kompisar och för att jag inte har något jobb. det är roligt. men inte så bra ekonimiskt. men visst var det fint!?? jag blev helt glad ju!!. ba nån tycker att jag festar bra och skoj!! lite ledsen för denna personen bara för att den inte kan ha så skoj som jag.. det önskar jag att alla kunde ju. vill ta med alla i hela världen på kalas. 
liksom det är ju lite alla roliga kvällar ute med mina vänner och så som jag lever för. det är bland det roligaste jag vet. MIN FAVVOHOBBY!!!!




RSS 2.0