aisakello,



2009-04-26 21:21

Våra hjärtan slår i samma takt. Älskar dig min lilla sparv.

you spurn my natural emotions,




okeeee har suttit och tittat på hur många Ika i Rutan-klipp som helst på youtube nu och dör typ så jävla rolig. älskade det när jag var liten, mamma har berättat att jag alltid tittade på det. och så kom jag och tänka på henne igår och snacka om att hitta tillbaks till sin barndomsidol typ hon är fan awesome





och jag svär för mycket... 




wrecked metal,


"ooooooook" alltså fattar ni vilket jävla skämt SJ är alltså det är helt sjukt vilka biljettpriser dom  har ibland kan man skoja om att nån ska få en spark på tänderna men det är fan helt sjukt vad seriös jag är när jag säger att dom borde få en spark på tänderna. ska sluta använda det uttrycket nu också. jag kär lite mer på "HEJHEJ din gamle hora" kan man använda i alla situationer. både dåliga och bra. t.ex säger det ganske ofta till min trogna vapendragare emma brunzell hon som heter trohoppochenflaskakir här in teh bloggworld men det säger jag för att jag tycker om henne.


imorgon ska både hon och jag på möte på arbetsförmedlingen. det är våran grej lite. att gå till arbetsförmedlingen tillsammans<3<3<3. vi var där och skrev upp oss i fredags tillsammans asjobbigt. och nu ska vi båda på möte jag kl 11.00 och hon kl 12.00. och alltså vilken uppoffring att vara så vuxen så efter det ska vi åka in till stan (göteborg alltså) och köpa ett sexpack folköl alltså och så ska vi köpa en varsinn piggelin för det är typ godaste glassen. det gäller att belöna sig själv.
klapp på huvudet osv.

MONITOR,




KISS BAJS KRÄK.  

jag skriver aldrig här längre.  nån gång kanske jag gör det.  när jag känner för det. nu kände jag lite för det.

DET ÄR BARA INTE ENS TRE VECKOR KVAR TILLS JAG SKA SE YEAH YEAH YEAHS. alltså det är sicksick tänk att jag sk a se karen på riktigt man undrar ju om hon ens finns påriktigt för hon är liksom för bra för att vara sann nästan. MMM.
INTE ENS TRE VECKOR!!!!!!!!!!!!!!!
och exakt precis på pricken en månad efter yeah yeah yeahs så ska jag mysa med cocorosie på nefertiti alltså hoppsan studsan hejsan va det är gött att ha bra musiksmak. allvarligt talat så har jag den bästa musiksmaken jag vet. freakin' awesome!



idag har jag nästan sytt klart en klänning. 
den kommer snart upp här -->  www.hairnetparadise.blogg.se



RSS 2.0