fickorna fulla av nätter.


veckan är slut. egentligen har jag väl inte alls nåt att säga här nu. eller så har jag för mycket att säga. torsdag fredag lördag utgång i min stad gbg. dricka öl med såna där fina. folköl tisdags och onsdags. igår var det dock inte planerat att det skulle bli ut igen men suget var för stort för mig och ölarvän så vi åkte in ändå. trots att jag var för trött egentligen men det på tåget det var då jag kände håller-på-bli-sjuk-känslan i hela kroppen och hela den sa nej nej nej den orkar inte en kväll till men jag lyssnade inte. det var trevligt, men med sjuk-känslan i hela kroppen blir man tyvärr opepp ändå men vi träffade fina roliga spännande människor och kom in gratis på stars'n'brs trots att det egetligen var cirkus 60 eller 80 eller vardetva. men inte för oss. jag tog trots allt ändå pendeln kvart över två till nattens sista buss och kom hem runt halv 4 och min mage var pain in the ass. när jag kom hem visade jag all min kärlek för min säng och det var skönare än skönt att ligga i den, efter fyra dagar eller något ifrån den. det var skönt att få sova ut tänkte jag.
imorse cirka halv kl 11 ringer det från dolt nr. jag kan inte svara i telefon på morgonen när jag sover jag trycker  på ljudlös och låter det ringa istället. men fem minuter efter ringer det igen jag känner jag får väl svara. det var min chef som frågade mig om jag kunde komma in till kl tolv och jobba för en hade blivit sjuk jag ska nej inte till tolv ingen buss men jag sa jag kan komma runt ett. hon var nöjd. inte  jag. så jag åkte hemifrån strax efter tolv och började jobba klockan ett och slutade fyra.

föresten, jag hade en väldigt fin fredag. började i en tatueringsstudio i mölndal då två vänner tatuerade sig. sen vegoburgare på centralen och möta upp fler folks och vidare till järntorget öl på nåt ställe där det va tjugo på andra långgatan vidare till pustervik där jag blev gött dragen vidare till en vinylaffärs-avslutningsfest där jag och tre vännerna jag var med inte ens var bjudna men vi blev infixade och det var jävligt trevligt och öl för tjugo riksdaler och trevligt och otrevligt folk och kaneltuggumi. blev mer dragen och pommestallrik påväg vidare till kontiki dit vi kom lite för sent för vi hann vara där i cirkus en timme och det känns som typ tjugo minuter när man är full men jag och en fin brud köpte varsin sista cider innan vi drog och smugglade ut dom i min påse som färdkost och det gjorde jävligt gott och sen på spårvagn fick vi klartecken att få dra ut till stugan i skogen och vi tog sista bussen åkte ut det tog lång tid och vi pratade om massa om livet om killar om annat och det var fint.
jävligt fint.

veckan som var är nog en vecka jag kommer minnas. mycket öl. kvällar och nätter. roliga trevliga underbara kalla fina kvällar och nätter med äventyr och jag vill ha mer. fin vecka. egentligen började det förra torsdagen. sen dess har jag haft två kvällar då jag inte gjort nåt. jag älskar mina vänner. fin vecka. jag tog vara på den. det är  jag glad för. gott och ont och fint och fult. mest gott och fint. allt annat är strunt. jag måste skriva ner den och sammanfatta den nånstans. för jag vill minnas. alltid. jag var gjord för dessa dar. det passar fint. m.

jag läste nåt fint; "vi stoppar fickorna fulla av nätter och studerar romansen i allt vi hatar"

jag skrev mycket istället.
nu väntar jag bara på att hamna i trubbel.
puss


alkohol. kärlek. kundvagnar. nattliga äventyr. annans säng. göteborg. skratt.

weekend wars.



Inatt var nog bland de roligaste, finaste, mysigaste, spontanaste och knäppaste natten hittills i år.
dricka öl på sticky, ha världens bästa sällskap i form av tre grymma brydar. strosa runt i stan, jag älskar då göteborg.
fyllekäk hos nino på vasagrillen. falafeltallrik. jag får vad jag vill på. sitter på en bänk och klurar på vad vi ska göra här näst. att stanna en taxi och lägga upp konstigaste och roligaste planen. fyra fulla och jävligt glada brudar i en taxi ut till stugan i skogen där det visade sig vara ingen hemma alls. det ingick inte i våran plan. vad som var våran plan var ju att den som vi trodde skulle vara hemma skulle låsa upp för oss så vi kunde ta den tomma sängen. men icke. men så ibland har man tur och då finns det fönster som är öppna. vi hoppar in genom fönstret och väl inne finns den där sängen som är mycket uppskattad. ägarna till stugan var borta båda två och på morgonen vaknar vi av att  nån rycker i handtaget. vi blir alldeles fnissiga och så öppnas fönstret och så står ägarna till huset där och tycker bara att vi är rätt knäppa i huvet. men jag har nog aldrig skrattat och uppskattat en kväll så som igår. länge leve spontaniten! tur att vi känner dom så väl. så skumma är vi inte att vi bryter oss in i nåns hem där vi inte känner dom som bor där. f

vi åkte alltså ut till skogen till stugan där vi trodde att det skulle vara nån hemma för vi hade ju tänkt sova i den sängen som vi trodde skulle vara tom, det inte visade sig vara nån hemma men vi tog oss in ändå genom ett fönster och sov i den sängen vi inte tänkt sova i. och jag älskar det.
Om det finns något i världen jag uppskattar så är det såna där kvällar. i goda vänners sällskap.
jävligt bra.

jag kom hem för en halvtimme sen och om en timme ska jag iväg igen till tatueraren för en vän ska tatuera sig och har jag tur och kanske lite så att jag känner att jag har råd just nu så kanske det blir en liten på mig med. yes yes yes. 
och ikväll blir det öl igen för fjärde kvällen i rad. skitbra. jävvvla gött.
puss

i sing i swim.


jag vill ha en indianhövdingmysse och en sjömansmysse. 

Sov i stugan i skogen inatt igen andra natten i rad och sen när jag skulle hem så köpte jag en trisslott för jag måste ha pengar. sjärtlott! inte ett piss vinner man.. aldrig ens.

För övrigt så lär jag vara deppig hela helgen, det blir inget reykjavik och björk och sigur rós för mig och det svider i hela mig och det känns som om jag skulle kunna.. dö. nä. men näst intill. FAN FAN FAN.
Men  ikväll ska jag ut och dricka öl med min fina och det kommer bli gött..

Nu ska jag fortsätta lyssna på sigur rós (måste köpa nya skivan aah) och ta en liten tupplur. tupplur är nog det fulaste ordet. fast jag vet ett ord som är fulare men jag kommer inte på vilket det är just nu.
puss.

you talk way too much.



jag är verkligen skitsugen på att dricka öl.

För övrigt så har jag lyssnat på strokes hela dagen, jag har ringt min chef och jag har inte cyklat ner till shell och hyrt/köpt peter pan. min ork har inte vart med mig. men jag kanske gör det sen om ingen vill dricka öl med mig.

jag hatar västtrafiks vardagskvällstraffik då sista bussen hem går kvart i 11. DEN KAN DÖ eller skaffa sig en vän som kan gå en eller två eller tre timmar efter det också. JAG VILL BARA DRICKA ÖL OK?! stjärtbuss.
och jag vet en annan sak som jag vill göra, men det säger jag inte vad det är.


Jag har världens bästa öldrickar-kompis. nu ska jag dricka öl. gött eller hur!

puss


trying your luck.



idag sov jag bort hela den stunden jag kunde njuta och ta vara på den tiden jag vart ensam hemma.
jag älskar att vara ensam hemma. dels för att det inte händer så ofta och dels för att det är så jävla skönt.
men. jag sov som sagt. 

ibland önskar jag att jag också kunde skriva typ "tog en kaffe och en morgoncigg" eller bara "kaffe och cigg", för det låter så himla klatchigt på nåt sätt. krispigt. men det kan jag ju inte, eftersom jag inte röker. och det är ju inte så att jag önskar att jag rökte. nä nä nä, det blir inget med det. Men, det låter så. mysigt.  
Jag kanske ska börja med nåt eget. vi kan ju fortsätta på kaffet liksom...äh. det får bli morgonkaffet helt enkelt. ett tag kunde jag inte dricka morgonkaffe, jag var tvungen att vänta en eller två timmar efter jag gått upp. men NU, nu kan jag det. och jag vet varken om det är bra eller dåligt.


dagens att göra:
- ringa min chef

ahmen typ så. sen, sen,sen ska jag faktiskt göra en annan grej också. Jag tänker ta cykeln ner till shell och hyra eller köpa peter pan, det beror på om dom har den fina som dom hade på en annan shell jag var på. typ peter pan deluxe edition eller nåt. ASFINT.  Iallafall, peter pan. OCH! så ska jag köpa mig en trisslott eller två. för idag behöver jag det. Och så ska jag hoppas så jag spricker att jag vinner pengar, så jag kan åka till reykjavik på fredag. jag tror jag kommer dö annars. (se så bra min rubrik passar till min hoppas-vinna-pengar-på-trisslott-dag)

Nu ska jag lyssna på en av världens bästa skivor. IS THIS IT.
puss

we both go down together.



jag hade nästan gjort vad som helst men det vågar jag inte säga.


im in love with how you feel.

torsdag till söndag.
alkoholinköp och intag och till skogen. favorit. sova och vakna och buss. midsommar och åka bussar. hemma 3 timmar.åka bussar. vänner och ölspel. fint. fest öl kundvagnar och poliser och gratis taxi och stugan i skogen igen och sova och 15.30 vakna och pizza. annat. kväll  2 1/2 film sova och vakna. från samma säng lyssna till samms regn. donnie darko. åka bil och hemma igen. trött.
bra dar.

regn och åska. ikväll blir det jag och le fabuleux destin d'amelie poulain.
egentligen peter pan men han är inte här.

vicaana har åkt.

puss.

dududududururududududu




með suð í eyrum við spilum endalaust




"björk and sigur rós will be holding a large outdoor concert together in reykjavík on june 28th. the concert will be held to raise awareness for environmental issues in iceland."






hur kan dom tro på den nu?




HON VAR VÄL KÄRLEKEN, HAN VAR I MITTEN AV EN HURRICANE








mexican pony fucked up shoes


mitt huvud är helt fucked up.
jag vet inte om det beror på att jag är trött eller bara att jag är på jävligt dåligt humör.
jag är verkligen på dåligt humör. t.ex nyss blev jag jätteirriterad för jag förstår inte
hur man kan få för sig att någon som man kännt i hela sitt liv tycker om fetaost
när jag aldrig i hela mitt liv ens tyckt det är yttepyttegott och rent utav tycker det smakar kräk.
jo så var det. min mor la fetaost i salladen idag, fastän jag A L D R I G tyckt om det.
"men du har ju alltid tyckt om det!" MAN BA VA?! Nej, vafan liksom. hur och varför.
det där är en grej som gjort mig irriterad idag.

Sen är jag skitirriterad på att jag bytte design på bloggen igår och att det blev
bra men nu när jag kollar så har den bytt tillbaks till den gamla designen, fastän det var rätt igår.
men det är tydligen bara på min dator den är så och därför ska jag hata den här datorn ett tag.

Jag är på jättedåligt humör. Jag känner mig bortglömd och oviktig just nu.
fast jag vet att det inte är så egentligen. hoppas jag. 

aha nää men hör inte av dig då. och du, ahaa nää men skriv inte då. 
och det här är två olika personer. ett och två. den ena och den andra.
och det är nog därför jag är på så dåligt humör.
och jag känner mig så oviktig. som en sån där.. 
och sen är jag trött. jag funderar på att lägga mig ner här i soffan istället och sova bort min ilska.
det kan hjälpa. 
och sen är jag jättejättettrött på kläder. jag är trött på att jämt gå i svart men 
jag har typ bara svarta klänningar för jag tycket det är fint. allt annat är så puttinuttigt gulligt jämt. 
och en som går under namnen lillan, myran och gullet kan inte ha pluttinutti kläder
för då kommer jag känna mig som en fyraåring.
och jag kanske inte känner för att ha massa färg på mig.
varför skriver jag det här... låt mig va. 
hej.

bitter och drygt.

im not for sale anymore


jag är bara barnet fortfarande och jag 
är rädd för att göra vuxensaker och arg
blir jag när någon säger till mig att nån 
gång måste man bli vuxen och ta ansvar.
då säger jag
NEJ DET BEHÖVER MAN INTE ALLS DET.

THE COOL KIDS


jag mår bättre nu. old school hip-hop å cool kids det är  bra. jag är sugen på öl.
jag vill ha mer festival. jag vill ha mer krök. och jag vill ha en billig lägenhet
i oslo med vickan snälla gud kan nån ge oss det om jag hade trott på gud så
kanske han hade gett oss det. men jag ska aldrig tro på gud för han säger tydligen
till en saker som att äta upp sin flickvän och jag kommer aldrig ha en flickvän men gud kanske
kommer säga åt en en massa andra skumma saker. det räcker med en mamma som
säger åt en att göra saker. jag behöver inte gud. jag vet inte. varför pratar jag om gud.
jag är ateist. fast man får prata om gud ändå. men jag vill inte. så nu slutar jag.
nu slutar jag. så säger håkan. det är  bra att man kan säga till sig själv att sluta.
nu slutar jag.

säg nåt då. 
nåt litet. inte mycket. litet. nåt. snälla.

den här bloggen behöver återupplivas. jag har ädnrat designen.
jag tycker det är så sakigt men den här. så nu byter jag. snart.

snälla säg nåt.
jag ska inte gå och lägga mig. 

tro och tvivel.

hur man kan gå från upp till ner bara för
en enda mening. helt plötsligt så totalt även fast man 
vet att det inte borde vara så och även om man vet att det inte
får vara så och även om man bestämt att det inte ska
vara så och även om man vet att det går åt helvete.
även om man lovat sig själv att så får det aldrig bli.
absolut inte den här gången och inte en gång till.
jag trodde jag kommit överens med mig själv men jag antar att jag har mycket kvar.
och det känns skit.
Jag vill ju inte det här, inte alls. Och jag förstår inte varför det blev så nu. J
Men jag är tydligen fortfarande skör, och det här var  inte det jag behövde just nu.
Och jag väljer tydligen inte själv alls. Men det är mitt eget fel vad som än händer med mitt hjärta.
Och vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.


I augusti drar jag antagligen och förhoppningsvis till Olso med min vicaana och lämnar det som finns här för ett tag.
Det är det jag behöver, verkligen. Komma bort även om jag oftast gillar det som finns här.
Jag behöver nytt. Jag jobbar ihop pengar och sparar till Island som jag hoppas blir av nästa sommar, 
så kan jag ha råd att bosätta mi där och kanske leta nåt jobb. 
Bara jag inte gör slut alla pengar på öl... Men den här gången måste jag ta tag i mig själv. För Island vill jag.
Och jag vet en som jag vill ska följa med mig, jag hoppas den personen fortfarande vill.
Även om jag vet.

Det hjälper att skriva ibland.


RSS 2.0