pass the hatchet, i think im goodkind,


jag har egentligen inte så mycket att skriva. och jag har inte så mycket att göra heller. därför skriver jag.
kände att jag hade en snygg rubrik att bjuda på, och ville inte hålla på den. lyssnar på yo la tengo. därav rubriken. grymt är det. igår var jag och sofia en sväng på stadsbibilioteket. vi lånade trainspotting, som vi kollade på på kvällen. jag åt en apelsin.

jag väntar på den andra emma i mitt liv.. hon blir bara senare och senare. men det är gött. jag tror jag ska tvinga med henne ut på en promenad. hehe. den där rundan. och sen hade det vart så jävla gött att gå och käka sushi, eller pizza. lyxa till det lite nu när hon är ledig från skolan, och är i göteborg och inte skåneland. men jag har elva kronor så det skiter ju sig. jag har faktiskt ätit fyra sojakorvar idag, med mycket ketchup och senap. det ska det va mycket av det goda.

KLIAR I ANSIKTET!!!!! jag har friserat luggen så jag har en massa sånna där småfjös i ansiktet som inte syns men kliar och sticks. 

imorgon ska jag träffa malin, på torsdag rebbo, och på fredag ska vi ha liten utflyttningsfiezta. blir en bra vecka trorja.




people are strange when youre a stranger,



idag vaknade jag upp med vetskapen om att jag inom iallafall ett halvår har en andrahands-tvåa vid chapmans torg. förmodligen tidigare. kan vara tre månader, fyra eller fem. inte riktigt bestämt. men det är väl iallafall en 99% säkert att jag kommer hyra den. det är en sån stor lättnad, att veta att jag kommer att bo i stan i sommar.  att ha någonting. och det bästa är att det antagligen är under lång tids period. och det är bara typ tre hållplatser från där jag bor just nu. jag trivs ju här, som fisken i havet ungefär.  härifrån flyttar jag den sista februari nu. närmare än man tror. inte långt borta. herregud vad jag kommer sakna den här lägenheten. sen blir det bo hos mamma och pappa och försöka jobba ihop pengar. det är ju gött att vara motiverad till att jobba nu när man har nånting att se fram emot. och det är jag tror jag.


jag har ätit asmycket sparris idag igen. olivoljestekta sparris med lite salt. m-m-mm. jag funderar på att göra mer snart. SÅÅÅÅ gott! jag har vart ute och gått den där rundan igen nu också i typ en timme. gött gött gött!

hej.



why all the little kids are dressed in dreams,



jag är rätt nöjd ändå.




mr you're on fire mr,



SNART SKA JAG ÄTA SPARRIS!!!!!



alla stjärtars dag.




talking, talking,


här sitter jag, försöker fluffa upp mitt hår, lyssnar på suburban lawns, som vanligt nu för tiden, och väntar på att emma jävel ska komma. om typ en timme. hon hade tråkigt, och jag också, ikväll ska vi dricka öl. hur nu det ska gå..

igår var malin hos mig nästan hela dagen. vi satt ute på min faaaantastiska balkong, i solen, vindstilla var det också. faaaantastiskt. sen var vi ute på promenad, gick hem och lagade mat, gick ner till kellys och tog en öl, malin ett glas vin. sen skiljdes vi åt. idag jobbar malin. jag hamnade här hemma igen där det var förferre. sen hamnade jag där jag inte skulle hamna. damn. men det var verkligen sista gången nu. på länge. tabbade mig fem ggr på en kväll. sjukt.
very olikt mig.
1. spiller öl över mig och sofia på vagnen (jag skulle göra ipren-dansen. den där indiska ni vet)
2.. kommer till svan, ska beställa i baren. körde ut min arm lite för mycket åt höger så jag välte ut en killes loka och glas vatten. han blev lite sur tror jag. jag ursäktade mig very much. han tyckte jag skulle köpa en ny loka till honom, jag sa "sorrey jag har verkligen inga pengar till det. du får kalla mig vad du vill men tyvärr" så gick jag. han får skylla sig själv om han sitter och dricker vatten och loka.
3. smäller upp toadörren i ansiktet på en kille. dumt ställe att gå på dock så han får också skylla sig själv.
fyra. välter ner ett litet  ljus och ljuslykta i golvet.. dock såg ingen förutom jag och en till.
fem. glömmer av annas vinglas som jag skulle passa och lämnar det. men när hon kom tillbaks så stod det fortfarande kvar där vi stod innan. det var ju bra.

nu ska jag göra min favvolunch; makaroner, en burgare och sjukt mycket ketchup och senap. 
och ikväll kommer stjärt-emma!!

min outfit rules nu föresten. ljusrosa glansiga shorts, och en grön-vit-randig långärmad tröja. fint.



i guess everything's irrelative,



nu har jag varit ute och gått i cirkus en timme. det var gött. jag känner mig alldeles skön inuti. HAHA. nej men jag promenerade verkligen bort irritationen som låg och pyrde. och allt annat också. det är skönt att lufta hjärnan lite. för sig själv.
jag följde spårvagnsspåren. fjällgatan-mariaplan-chapmans torg och hem till fjällgatan igen. den rundan vare. det var en skön promenad med strokes i öronen hela tiden. gick vägen om hemköp och köpte en tomat (som jag är skyldig anna) billigt nyttigt bröd och snabbnudlar. yeey jag kan äta svampsnabbnudlar igen!

imorgon blire kaffe med malinziskasi och sen äntligen och förhoppningsvis fortsatt twin-peaks maraton med emz- (ska inte hoppas för mycket dock höhöhöhöh)

knarkar läkerol och sugen på ölkväll på andralång med gött häng.





im a janitor, oh my genitals



jag kan bli så grymt irriterad när folk inte svarar på sms. och nu pratar vi liksom om när man HAR en sms-konversation, men den i andre änden ändå helt plötsligt inte kan svara länge. och det är liksom "jag-måste-veta-nu-om-jag-ska-kunna-vara-där-då"-situation.  och nej jag orkar inte ringa. det kostar pengar för mig och jag har inte lust heller. i detta fall går min enda planering för dagen i stöpet. trött på individer också ibland.

så jag ska koka makaroner, steka en burgare och fortsätta lyssna på suburban lawns itället.
det är bäst att vara irriterad för sig själv.



gidget goes to hell,


yeey jag har spotify! haha. fast det första och enda bandet, suburban lawns, som jag sökte efter och ba yes yes yes äntligen, finns såklart inte.
finns inte någonstans, förutom youtube. där kan man ju inte sitta och lyssna hela tiden. funderar på att gå till nåt bibliotek och leta rätt på nån skiva. dom är grryyymma. have to find it!

sov dåligt inatt, gick ändå upp hyfsat tidigt. jag och sofia gick och satte oss på muren vid masthuggskyrkan, jag med kameran och hon med skissblock. sen gick vi hem och lagade mat. vid halv fyra promenerade jag ner till järnis och tog en kaffe med robin. man går väldigt mycket när man inte har nåt busskort. haha. naiz. 
nu peppar jag fredag!



crabcraft,



sugen på ett gå ner till affärn och köpa chips. eller inte så sugen på just gå ner till affärn-biten. mer chips-biten.
ah. jobbigt... man kanske ska spara sig. emma brunstjärt kommer ju faktiskt till gbg på fredag..

imorgon kommer ska jag och emz fortsätta vårat twin peaks maraton också! det ska bli gött!



noah's ark,



tappar hoppet och tron om mänskligheten påriktigt ritkigt nu snart brister det, av tuuuuusen anledningar ibland undrar jag varför jag har blivit vald att få upptäcka och reagera så starkt på alla dessa bisarra hemskheter gjorda och med denna varelse kallad jordens härskare???? frågetecken. det är precis så. människan sätter sig över allt och alla, utnyttjar allt som kommer i vår väg. vi ser oss som något slags helgon. människan kan bara beskrivas med ett ord, en synonym för människan borde vara egoisten. men det kom jag på för längesen. att människan blundar för att hon inte vill se, och öppnar ögonen för allt hon inte borde se. en ond cirkel. 
EGOISTEN.
när man tappat hoppet om mänskligheten så är det skönt att man fortfarande tror på individen.
synd att inte alla människor kan vara sin egen individ, utan helt enkelt på något sätt kategoriserar sig som människa.
människan är en norm. alla ska vara likadana, alla så inskränkta i gamla tradiotioner. OKUNSKAP.



kaffet är min vän.



arienette,



ibland är det rätt bra också. bra söndag,
ikväll gick jag och sofia ner till affären, köpte ben&jerrys igen och gick sen hem och kollade på gitarrmongot.


vill tatuera mig mer också. vet inte vad dock,

idag har jag fotat lite. känner att lite av motivationen och inspirationen kommer tillbaks och någon dag nu i veckan ska jag och paajanen ut och fota. det ska bli gött känner jag. sen ska jag och emz fortsätta vårat twin peaks-maraton hoppas jag.

göööööööööööööötttttttt. nattmackor.

nantes,



ena besvikelsen efter den andra och det är lätt att man blir trött på folk, tappar hoppet liksom, att man ibland glömmer av dom bästa man har.
att man faktiskt har dom där, och jag har dom. men väldigt ofta tar allt det negativa upp för mycket plats.
 jävligt dumt.




we are nowhere and it's now,




tillochmed när man inte förväntar sig mer än vänskap så lyckas man bli sviken på ett av de värsta sätt. man trodde det var ganska självklart men ändå kan tydligen ingen av det motsatta könet låta bli att jämt missta allting.
det man trodde betydde någonting, det man själv värderade, betyder tydligen ingenting. känns jävligt patetiskt gjort av mig men antagligen så borde jag vinna förstapris i att låta mig luras.  men just nu känns det som om jag faktiskt lärt mig. trodde aldrig det skulle ske, men man kan väl säga att detta var droppen. vet inte om jag ska vara tacksam kanske.
och jag tröstar mig lite med är att det faktiskt inte är jag som gjort bort mig den här gången.
stor förlust dock.


min dator håller på att gå över till den andra sidan. gör lite ont i hjärtat och runt fyratiden imorse  hade jag och paajanen efterfest med yeah yeah yeahs. 


dats good enåf


too too too many times,



OCH EGENTLIGEN VET MAN INGENTING




hang me up to dry,



aaahhh. vattnas i min mun! om nån skulle bjuda mig på:

grillad sparris och aburgin med olivolja och salt,
kronärtskocka,
potatismos,
smör och salt-stekta champinjoner,
bruschetta med tomat och gott

så skulle jag älska den personen livet ut. aaahhh så jäkla gottttt. sparrisen alltså mmmmm. assugen på sparris. 

sugen

the get go,


ehe. idag har jag ätit ben&jerrys-glass. det var gott.

när jag vaknade imorse vaknade jag upp från världens djupaste sömn, jag drömde som bara den. 
och idag gick jag faktiskt upp runt tolv tror jag. tog en dusch och sen gick jag och sofia ner till affärn där jag köpte havregryn och bananer. havregryn för att jag ska äta havregrynsgröt till frukost resten av månaden, fattigmansfrukost och görnyttigt ju. bananer för att det är den enda frukten jag köpt sen jag flyttade hit. haha. gött.  sen åkte jag och sofia till ombyggda kontiki och skulle ta en öl med sofias vän typ. sofias väns vän hade klubben. och sjuka kontiki, ölen kostade jävla fyrtiosex sjuka spänn. men jag trodde när jag köpte den att den kostade tjugonio för det hade jag hört och så jag gav glatt fram mitt kort men big fail liksom. FYRTIOSEX SPÄNN. för en jävla öl. sjukt ju.  och det gjorde ont. det sved. och vi såg bandet som var ganska dåligt. 
och sen tog vi oss hem med omväg om affärn igen där vi köpte en ben&jerrys. bohemian raspberry. det var en ko på förpackningen som sa "galileo! galileo!" helfestligt tyckte jag. 
och nu sitter jag här. 




imorgon ska jag som sagt börja min nya havregrynsgröts-frukost-vana. det ska bli gött. jag ska äta det med russin och sojamjölken. nån gång ska jag fråga sofia om jag får låna lite av hennes goda sylt. mm. 
och sen ska jag göra ett fattigmanshopkok av en massa tomatkoss, vatten, kikärtor  majs och bajs  som ska bli en gryta som jag ska leva på resten av månaden. 
idag såg vi bajs utsmetat på en hållplats-bänk. det finns så sjuka människor.. nån som inte vill att folk sitter typ.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
jag är ok. eh. gunatt

hidden place,




trött, svullen och hungrig. great kombo..

stänger mig ute med björko i ipoden och emz på msn ikväll och peppar på ett avsnitt californication om ca fyrtiofem minuter. bättre kombo.
björk är alltid.

förr räckte det med en tallrik quornbullar, makaroner och ketchup. jag saknar det där... jättemycket.
för.långt.borta..för.länge.


idag kräks jag på människan också. människan är ett monster och jag har egentligen tappat hoppet totalt om denna skrämmande varelse. tur att varje människa är en individ och att det finns fina sådana.
alla är olika men ändå lika men ändå olika men ändå lika men ändå olika.



bang! bang!


hehehehehehe,. fick en kommentar av min beztiz på mitt halv-fem inlägg imorse.

------
Postat av: emiz

hahaha din jävla jävel. i samma stund som du skrev detta klädde jag på mig till jobbet. ha ha ha. fifan livet är orättvist.

 

------

 

hehehehe. alltså det är ju lite så. men emma jobbar som bagare så hon får skylla sig själv!! nä.

men idag var det första gången på länge som jag gjorde nåt på dagen. alltså tidigt menar jag nu, mitt liv är lite mer aktivt på kvällen osv. men jag steg upp runt halv tolv, vilket är rätt tidigt för min dygnsrytm. sen satt jag och sofia och käkade frulle och ca halv ett begav jag mig ner på promenad till brunnsparken där jag träffade hyresvärden och betalade hyran. sen gick jag tillbaks hem, tvättade håret, och halv tre träffade jag paajanen och amy nere på järntorget för vi skulle dricka kaffe. satte oss på ett trevligt cafe nära järnis där dom hade mycket veganskt och dom spelade cocorosie, björk, joanna newsom, radiohead osv. asglada blev vi fast dom glömde av amys macka... tog typ en halvtimme... ente brå. men illafall jag har gått skitmycket idag så jag är rätt slut. 

 

 nu har jag käkat brysselkål och stekta champinjoner! nöjd. göörtrött... skulle typ kunna gå och lägga mig.. hårt att vara aktiv på dagen.

hääääääää

 

 


room on fire,




alltså HAHA herreguud jag vet inte men jag tror att pink är typ en utav världens töntigaste artister ever. typ ba eeeehhh azzzooo jag är skitcoool baahh aspunk (eh ne)  asspexig ba och jag driver med alla andra och mig själv ba och därför är jag ascoooool så himla självtständig och ballllllll tar ingen skit baaaaaaah MEN EEHH NÄ  hon är ju så jävla töntig bara!!! jag blir typ arg. ska man vara cool så är man cool liksom inte nån jävla image som hon klätt ner sig i. ah. aja.  

annars har jag sorterat all min musik i itunes nu så det ska vara lite mer ordning och sådär i ipoden. lyssnar på liars nu för dom är jävligt bra. datorn är skitvarm och skärmen håller på att knäckas av *panik*. what to doooo.
nej nu ska jag sova för jag ska ut på stan vid lunch imorgon och hand over hyran osv och klockan är nu 04.32, drömmer om sparris och brysselkål. hej



23.58

  


hahhaa dör. 

RSS 2.0