BUNNY,



trött på allt, ungefär. jag ligger i leran och krälar bara kommer liksom ingen vart. men nu åker jag snart.


melodifestivalen måste vara det mest meningslösa som uppfunnits. kunde liksom inte bry mig mindre.
eller en gång var det säkert skoj, men det var ju typ hur längesen som helst. åttitalet typ


öl







humanitarianism,




hatar att jag inte kan använda min hjärna,
jag hatar att det egentligen inte är jag men bara jag som förstört den. fast det är inte jag. jag får bara ta skulden. den blir ofunktionell efter ett tag. jag hatar att det bara är jag som kan ta ansvar för mina handlingar. andra gånget gillt tredje gången gillt fjärde gången gillt?

jag hatar att jag är omedvetet egoistisk? DET ÄR INTE MENINGEN.

jag hatar att bo i åsa,
jag hatar västtrafik,


look back with no remorse





colossal youth,



you disturb my natural emotions  you make me feel im dirt and im hurt





my dead meat yearns,


okej. har nu sett yeah yeah yeahs och ett steg närmare till att jag kan dö lycklig heuheu. nejmen alltså der var really really fett. vi hamnade nästan allra längst fram i mitten och det var helt hysteriskt. har aldrgi varit så indränkt i svett i hela mitt liv. alla var helt genomblöta och mina fötter var så sjukt mörbultade efteråt. man har axlar i ansiktet  eftersom man är 160 cm och ibland kändes det som om hela min hästsvans slets av pga den fastnade mellan folks axlar. MEN DET VAR GÖTT ÄNDÅ. sjukt grym spelning. 
sen snackade jag med nick (gitarristen i yeah yeah yeahs) efteråt då han kikade ut och kollade läget på dansgolvet. jag råkar veta att han är vegan så vi snackade en del om det. vi stod och pratade i typ fem min det var fett.


om exakt en vecka åker jag till london. WWEEEOOO. peppen. det ska bli en fest. men det känns ändå skönt att ha en hel helg att spendera i göteborg innan jag åker. 




i've been screwing on the tracks of abandoned train stations


först har jag en fråga: kan man bryta handleden i sömnen? alltså om man typ sover konstigt eller så


imorgon åker jag och emma till sthlm. med buss. i SJU timmar. get a room liksom. jag tackar gudarna för att jag har ett trepack med sojamjölkschokladfestisar att ha med mig.  och sen har jag en ipod med en massa bra musik, och så emma förstås. men after all, så är ju hela sjutimmars-resan värd vad som väntas på fredag!. YEAH YEAH YEAHS liksom. jag peppar som fasen. har lyssnat hela dagen och kollar grymma videos på youtube som jag redan sett typ femmiljarder gånger.
mmm im gonna dieee. alltså mest är det ju karen liksom. tänk att typ se sin hjälte PÅRIKTIGT. ofta det händer typ. hejhej hallå stålmannen liksom det händer ju inte. jag och sofia har bestämt att vi ska liksom ha the time of our lives typ. apgött-

det är lite jobbigt det där med att packa tycker jag.. eller. mest kläder. det är ju bra att tänka ut innan vad man ska ha på sig. så slipper man ju ta med sig en massa onödigt tjafs. men jag är inte så  bra på det. PLUS en jävla massa krydd på det eftersom jag inte hittar det viktigaste plagget of them all. varför liksom? just när man behöver det. jag har verkligen letat överallt.  skitjobbigt verkligen. well well. såhär ser min att-ta-med-lista ut:

-  yyys-biljett
-  mobil+laddare
-  kamera
-  ipod
-  plånbok
-  resten


fan också vad jag har ont i handleden då. 

kött och fisk mycke disk hare gött harry har dött tack och bock getflock. hoppsan studsan hejsan.



eating noddemix,

SÅ HIMLA RASTLÖS så jag dör.
oooookej jag har haft kanske den tråkigaste mest meningslösa dagen detta året.. baaabaaaaaa... så himla rastlös hela dagen. för hostig och snorig för att åka iväg och hitta på nånting, för frisk för att ligga ner. kan inte sy för symaskinen har blivit så jävla trött.. för tråkigt att sitta här... tråkigt tråkigt tråkigt.. tv är så himla tråkigt att titta på så det är ju inget alternativ heller... hatar fan tv. bara en massa skit ju. det enda som är bra är typ project runaway och du är vad du äter.  och americas funniest homevideos, för då får man skratta. det är roligt.
ahewifjw går typ bara och äter hela tiden. och dricker chokladmjölk.. mitt rum hade jag ju kunnat städa för det ser ut som fanken. men jag är för trött för att orka ta tag i det... imorgon  kanske.. kanske inte. på torsdag åker jag iallafall till sthlm. så imorgon blir det iallafall att packa.. 

jag har så himlans ont i min handled också. göront. man kanske skulle gå och lägga sig.. gm gmgmgro.

tre dagar till yeah yeah yeahs nu fyttifasen vad gott






choci loni,



i have this strannnggge feeling. nej ok inte så konstig men det är bara det att jag inte är riktigt van vid den. jag har fram tills nu aldrig känt att jag verkligen behöver komma bort härifrån. alltså nu menar jag inte åsa. för här har jag alltid velat komma bort ifrån. jävla ashål.  men då har det varit göteborg jag alltid velat komma till. göteborg är min stad och där trivs jag som fisken i havet liksom. det är fortfarande min stad, men allt tråkar ut mig som fan just nu. alla människor.  jag har aldrig kännt att jag behöver komma bort från sverige, den tanken har nästan tillochmed skrämt mig lite. men det enda jag vill just nu är att åka ner till vicaana i london. london calling. alltså reallt serious. jag är så jävla sugen. jag måste bara fixapengar på nåt sätt... and im off like mitten av maj. och om det nu blir så.. så fyfan i heövete vad skönt jag kommer tycka att det är.
bort från sketsverige. sverige är ju fint och sådär visst, men jag är så himla trött på att allt står still.
vill komma till london, umgås med världens bästa vicaana och vara med om en helvetes jäkla massa ball grejer. känn sinte som sånt händer här liksom.. sverige är för oballt för mig hahahahaa. heu.

jag är så trött på att det händer saker, men att det alltid stannar, emellan där det händer nåt, och där det händer nåt. alltså. det händer liksom inget. det händer, och så händer ingenting. det står still. 

jag är så jävla trött på att typ vara  i en djungel bland apor.. everyone har samma jävla behaviour. fast ändå olika.
trött på att jämt hamna i situationer där jag  hänger och dinglar i som en jävla lian mellan två träd men jag har inte tillräckligt med mod fart eller information om hur man tar sig till nåt utav träden som står där som en stabil livspelare typ. nånting att stödja sig mot. trött på att aldrig komma någonstans. 


jag har iallafall bakat en awesome morotskaka som jag precis tog u tur ugnen och det luktar fan fantastidilastic and its all VEGAN. kan man göra en vegansk morotskaka så borde fan folk fatta att man kan leva utan kött liksom HALLAA. så jävla gott äre. ska snart lägga på den där godiga krämen. fyfasen va gött det ska bli

hejdå



MY DEAD MEAT YEARNS,



OKEJ!!!! alltså way out west är ju bäst på bandbokning. 
07 var ju helt sjukt devendra banhart (alltså hade feta devendra-crushen då jag och vickan vi stod längst fram och vi ba fick krama och en puss av honom efter konserten lyckan i totalform liksom lipen) sen var det cocorosie på det, regina spektor, new young pony club helt grymt. cocorosie och devendra var ju enough för mig för dte är ju två av mina biggest the big liksom. och så va rju fleet foxes där då men jag hade inte hört dom då så dom såg jag ju inte. men albert hammond jr varj u där också med hans soloprojekt då hade  vart fett mycket bättre med hela strokes men ja..en femtedel är la grymt. 

och liksom 08 sigur rós typ hej JAG DÖR. det räckte ju för att jag skulle betala 800 spänn liksom. såg bara dom men var typ världens lyckligaste ändå och jag  var så jävla nöjd bara jag fick sett sigur rós liksom som också är liksom ahh..... bäst.



OCH NU!!! vad händer!! alltså 2009 bästa musikåret EVER eller. alltså way out west tack för att jag kommer kunna dö lycklig typ. band of horses (som jag dock redan sett men så himla väärt finaste man får inte känna på sångarens skägg dock lite blyg typ)  och så  liksom 
1. ANTONY & THE JOHNSONS ok dör. 
2, bon iver kommer, s himla fint. 
3. beirut (som skulle komma 07 men gjorde det inte) så nu ba yes!

och för nån vecka sen eller två fick jag reda på att ECHO & THE BUNNYMEN ska komma (är dock inte officiellt än) och JAG BA SÅ HIMLA GLAD. SÅ HIMLA FINT°!

MEN MEN MEN MEN. bästa grejen hände för en typ tjugo minuter sedan... paajanen ba visste du att ***** kommer till way out west jag ba dog och återuppstod gick in på way out west hemsida stod inget (alltså inte heller officiellt än) och så gick jag in på ************ myspace och DÄR STÅR DET.     PATRICK WOLF TILL WAY OUT WEST LIKSOM. fetdör. okej jag ballar typ ur lite nu... men jag är så himla glad. såg honom på arvika 07 och det var så jääävla bra typ bästa konserten ever och nu ba ska han ju släppa nytt och det verkar vara så jäla grymt! så shit shit shit.

och så ska jag ju se yeah yeah yeahs om SEX JÄVLA DAGAR så sepesjukt. typ. kommer dö. och sen är det cocorosie igen för min del på nef den 8e juni! hejhejhejehej!

ok.. nu ska jag spola av mig lite började typ svettas av att skriva det här inlägget. helt störd i huvudet typ.
nu är jag görutgångs-sugen. och det ska det bli ikväll också. även om jag är helt megahostig och ninjaförkyld. 

hejdå





RSS 2.0