golden skans


den bortglömda bloggen kan vi kalla det. egentligen inte så bortglömd mest ingen lust att ägna tid åt att skriva här. jag har ju flyttat hemifrån för nästan exakt en månad sedan nu. det går bra. tror jag. idag har varit en konstig dag som började med ett gråtigt telefonsamtal om något väldigt tragiskt och tråkigt och sorgligt och overkligt som har hänt. jag hade egentliget velat vara i mitt före detta hem just nu och kramat på min mamma men jag antar att det hade blivit för mycket jobbiga tårar och egentligen är det väl inte riktigt vad jag kan med just nu. men allt är rätt ok ändå. jag är i ett rätt konstigt state of mind för tillfället guess guess guess att det har med allt som hänt de senaste veckorna att göra. jag har legat i soffan här mest hela dagen har varit ensam mestdels vilket har varit helt otroligt skönt faktiskt. även om jag tycker om alla som bor här så behöver man lite tid för sig själv och en söndag såhär känns det ganska skönt. men inom ca en timme kommer stugan vara full av folk igen och jag har varit duktig och diskat bort all disk och plockat undan helgens orkar-hinner-inte-ta-tag-i-det-nu-skit.

för övrigt sådär  senaste veckan varit en sån där yeah yeah yeahs-vecka. kind of det enda jag lyssnat på har hamnat i nån sån där vahettere period igen. senast jag hade en yyys period var för tre, kanske fyra år sen. NICE. annars saknar jag sånna där människor som förut funnits nära i mitt liv men som det inte är så bra att jag saknar egentligen för dom nu för tiden på tok långt bort. tur att alla inte är så långt bort som på andra sidan atlanten iallafall. och att jag snart får träffa en utav dom, en av dom jag saknar mest. min fina fina amandah.
i fredags fick förresten jag och min fina fina malin gjort den där utekvällen som vi pratat om och som vi faktiskt av nån jävligt konstigt anledning aldrig fått gjort innan även om vi känt varandra i sisådär tre år nu. och det är ingenting för fan på att det blev en bra kväll även om det faktiskt bara var vi två som var dom enda vettiga och inte ville hänga på urtrista skethak utan faktiskt vill gå till sånna där vahettere BRA ställen. även om kvällen slutade konstigt och inte som planerat så blev den som sagt bra och jag hoppas att jag och den där malin tar tag i det och kör en sån snart igen. puss.

RSS 2.0