the room is on fire as she's fixing her hair.



idag är det söndag och om nästan exakt 30 minuter ska jag gå ner till bussen för att ta mig in till stan till jobb där det inte finns nåt kaffe... fast jag dricker kaffe nu så det är rätt coooooool likzom. men. idag är det bara fyra timmar i affärn sen ska jag hem, packa ihop grejer och sen ska vi köra ut dem till stugan. gött. igår handlade vi vårt första stora lass mat och det gick la rätt bra. å såååå. jag hatar att jobba på söndagar för då får jag åka hemifrån två timmar innan jag börjar jobba och det är la rääätt så surt. västtrafik är och kommer alltid vara stjärtvästtrafik. men imorgon är jag ledig, sen är det bara tisdag och torsdag men då börjar jag klockan ett asgött. min mamma är typ worried nu bara för att jag bara har trasiga kalasbyxor, kan man ju inte ha när man ska jobba säger hon. så jag ficke ett par hela par av henne nu. snällt.det är alltså dags för kalasbyxinköp idag. yes. igår efter vi handlar maten så åkte jag och jean ner hit till byn jag bor i nu men inte så länge till och for hem till fin tjej där en annan fin tjej var. vi satt på altanen och drack folköl käkade chilinötter och pratade, kvällen avslutades med några avsnitt sex and the city. fin brudkväll alltså. och i fredags var vi ute, rätt trött igår på jobbet var jag.
nu ska jag byta till ett par hela kalasbyxor. fett.



time to put the earphones on.



idag var dag bättre. kaffemaskinen still doesnt working men en jävel på fjorton spänn på pressbyrån räddade mig. dyrt som fan. min arbetskamrat köpte en chokladboll till mig också. snelt. jag fick gå till indiska på arbetstid och köpa tights och en mysse jag la undan igår. åh myssen är så fin. jag har typ tusen mössor. asbra. och så hann jag med mitt tåg, så jag kom hem i skaplig tid. nu har jag äntligen färgat håret så det slipper se ut som om jag har typ en grå matta på huvet. yesssss. är skitsugen på något att äta men jag vettefan vad. hej.

figures.


idag har varit en dålig dag på nästan alla sätt. egentligen började det igårkväll då jag var jävligt bra och låg i sängen kvart över tio, klockan elva lyckas jag slumra till med vaknar igen av att jag är kissenödig. aha kul. gick upp på toa och sen kunde jag fan inte sova förens halv två. asbra verkligen när man ska upp halv åtta. vaknade och kände att jag inte var utvilad nog någonstans. men ok liksom. resten utav min skitdag utgjordes av ungefär dom här grejerna; hittar inte det man letar efter, jävligt dålig hårdag. luggdag. trött, KAFFEMASKINEN I AFFÄREN ÄR TRASIG. DÖDEN!!. mitt huvud dödade mig vidare pga inget kaffe. ont. trött. klämde fingret i kassan. missade tåget. jävligt ball när man är trött som en död och bara vill hem. jävligt ball också att komma hem typ 20.20 när man slutar 18 bara för att jävla stjärtvästrafik är stjärt. a. sen andra jävligt jobbiga omständigheter aah jag orkar inte sånna här dagar. och så satt jag och tänkte på tåget att i helvete att jag någonsin kommer kunna klara av att ha ett heltidsjobb. iallafall inte så som jag har det nu. skönt att bara jobba ibland alltså. och jag ungefär pissar på alla som säger "men snälla lilla du man måste faktiskt jobba" "det får ju alla göra så varför skulle inte du göra det!" ja PISSAR. ok.

det suger att åka hemifrån halv nio, komma hem nästan halv nio, vara trött som ett as, betyder att man måste gå och lägga sig typ klockan tio om man inte ska dö. samhället kan ju faktiskt också dra åt helvete, påriktigt.




we share a crisis of some sort.


det hängde ett monster i taket så jag fick förflytta mig till köksbordet men pappa tog bort monsret tio minuter innan hade pappa tagit bort ett likadant monster fast på kylskåpet. incidenten med monstret i taket hände i förra veckan också så jag börjar tro att det är ett stormonster som lagt monsterägg och nu är huset fullt av småmonster och risken för att jag kommer typ drömma monsterdrömmar nu är väl ganska stor. tur att jag ska flytta härifrån. pappa frågade mig om det var så mycket bättre in en liten stuga då nää egentligen inte sa jag med det får vi ta då. idag har jag ju varit på besök på banken där allt gick bra och sen en tur till stugan och där gick allting väldigt bra. nu väntar jobb fem dagar i rad och med min instabila hälsa vet jag inte om min kropp kommer klara av det. så vi får se hur det blir med det. så nu är det en dusch och sen sängen. det är ju viktigt att sova. hejdo.




TWO STEPS FORWARD, TWO STEPS BACK.


oj oj oj jag har fått så möe inspiration thank YOU den som uppfann internet egentligen vi kan kalla honom gud för stunden thank god! strokes är vad som går in i mina öron och som kommer ut ur min mun och vad som är bra och åh jag tror jag har sett det finaste rummet någonsin jag vill ha ett sånt men fan måste hitta.den.där.sjukt.snygga.tapeten.då för den är så ruskigt snygg. det dåliga är ju att jag lär ju knappast få tapetsera i min blivande boning som är en liten stuga, frågan är om det ens skulle gå att tapetsera. jag kan ju låtsas att den sitter på min vägg. typ. jag och min far sitter och pillar med våra grejer på datorn ungefär med tjugo cm mellanrum vad i helvete kom alla dom är flugorna ifrån då sa han för en stund sen det var roligt det satt typ tusen pyttesmå flugor på hans datorskärm helt plötsligt nej tio då kanske jag började skratta och då tittade han argt på mig fast han skojade bara sen började hans alldeles nya datormus låta som en badanka och var skum och då skrattade jag igen och då kollade han lika argt på mig igen. fast han skojade då också. min nacke är rätt så svullen tror jag det säger iallafall min mamma för jag ser tillochmed tydligen svullen ut enligt henne fast jag har då inte sett nån skillnad.  imorgon är det time for mig och mina tre trogna kompanjoner blivande rumskompisar/sambos att gå till banken och fixa ett gemensamt bankkonto sen ska vi fara till stugan och typ. ja jag vet inte riktigt vad vi ska göra där men jag följer med iallafall det blev ju inget idag så vi ska ta det imorgon istället. sen är det jobb resten av veckan onsdag till söndag jag lär ju knappast palla det utan att bli sjuk igen och det är ju jävligt synd för i need the money. efter helgen ska det nog börjas med att köra dit mina grejer i think. peppen. fan terminskortet slutar gälla dygnet runt den sista augusti och det suger ju för sen kommer jag få betala en halv timlön varje gång jag ska in till jobbet. jäkla stjärtvästtrafik rena rånet ju,,,,,,,,,
puss.



THE RHYTHM IS THE REBEL.


jag sitter i soffan och väntar på att mamma ska komma hem med mina korvbrö. jag har liksom redan kokat min korv. jag måste ha bröd till korven. så jag väntar. hon kommer nog snart.
för övrigt så har jag under hela dagen haft det ungefär sådär att antingen fryser jag eller så är jag stjärtvarm. kul sånt är.
igår låg jag hela kvällen och kunde inte sluta tänka och planera på hur jag ska inreda mitt blivande rum, eller min blivande stuga kanske man ska säga. och jag vill typ göra det nu å fint det ska bli. 

nu vill jag ha mitt korvbrö.

/////////////////////////////////////////////////////////


fyra korv med brö, två koppar kaffe och mer ont i nacken senare



LIVE FOREVER OR DIE TRYING.




onnnnnntttt i nackeeeeen tur som fan att det finns ibumetin.





and im barely listening.


om det slutar regna någon gång så funderar jag på att pallra mig bort till kräftskivan som min släkt har idag som jag inte är på för att jag mådde ungefär bajs imorse. jag har legat i sängen till klockan fem med ont i hals nacke huvud och en näsa full med snor och imorse hade jag nog lite feber men det är borta nu eller så är det ibumetinen som gjort susen. funkar skitbra för nu mår jag typ bra igen. det var nog inget bra beslut att gå ut igår utan jag borde nog bara se till att bli ordentligt frisk nu för nu har det vart såhär fram och tillbaks i två veckor och jag börjar bli rätt less och så. och nu har jag druckit en kopp kaffe också så jag kanske blir lite otrött. nu är jag ledig imorgon måndag och tisdag också sen ska jag jobba resten av veckan så det bästa är nog att jag tar det jäkligt lugnt så jag blir frisk. 

var ute igår som sagt. först på ett berg precis bredvid liseberg och drack folköl där vi nog försökte njuta av det sista på den här sommaren. vi såg ut över göteborg och det var fint. sen drog vi vidare mot järntorget där vi gjorde vårt första stopp på pustervik där vi var en stund innan vi drog vidare till rio rio där det var nån slags reggaekväll och inte något folk alls när vi kom dit. men vi fyra som var kvar från vårat sällskap hade det trevligt. sen blev vi tre. när vi hade försökt inta dansgolvet en stund vilket inte var så pepp började fler folk droppa in och helt plötsligt kommer min gymnasieklasskamrat och vän in med en kompis och jag blev alldeles jätteglad och bestämde mig för att stanna en timme till och inte dra hem då med mina två. sen var det bara jag och min gymnasieklasskamrat kvar och vi pratade om allt möjligt och hade det riktigt trevligt. sen bestämde vi oss för att bege oss hemåt så vi skiljdes åt vid hagakyrkan och for hem till våra sängar. 

annars har jag nu suttit och lyssnat på dom tre bästa postal service låtarna på repeat för att dom är så bajsbra.
hejs.

tro och tvivel.


Håkan Hellström och av kaffe blir man kissenödig.
ja. håkan for all time och kaffe för smaken och trötthetens och beroendets och den här sommaren har vart mycket håkan igen. och det är så jäkla fint. 
att det är sommar och man sitter med en kall öl i handen i  goda vänners sällskap med håkan ur högtalarna speciellt tro och tvivel från nya skivan som är en av de bästa han gjort. kind of oslagbart. typ ge mig varje dag.

öl ikväll och det kommer bli gött och jag är så jävla respektlös mot min kropp. jag tror den hatar mig.

THEY WILL SEE US WAVING FROM SUCH GREAT HEIGHTS.



we will become silhouettes.


två postal service-rubriker i rad. fint.
yepyepyep. nu är det bestämt och om tio dagar eller mindre är jag en sån där som håller på att flytta hemifrån. och nu har vi gått från tre till fyra  och det blir bajsbra. vi hade ett litet litet möte idag där vi tig upp lite saker osv och vi kom överens om i princip allt och nu är det bara att vänta tills vi får börja flytta dit våra grejer. det är väl bara det där lilla med att jag och katter inte riktigt går ihop och att vi ska bestämma oss för vem som ska ha vilket rum osv. men det löser sig nog. det kommer bli världens mysigaste lilla minikollektiv faktiskt. fyra trogna kompanjoner, en katt, en elefant och en gris och en massa gnomer. tack vare gnomerna kommer det nog vara ganska rent och sopat och sådär. bra. björkhult it is  och där äter man bara riktig mat. det ni! vi har tillochmed bestämt datum för våran inflyttningsfest. mer än bajs!  yesyesyes.
jag har annars jobbat idag och så mycket som det var att göra idag har det nästan aldrig varit typ. jag somnade inte förens jättesent igår heller typ tre halv fyra och nu är jag bajstrött och har jättejätteont i halsen igen. lite ont i nacke och sådär. inte bra alls om jag känner mig kropp väl. så nu är det nog dags att sova för imorgon ska jag dricka öl. fint!

the district sleeps alone tonight.

imorse klockan nio försökte min chef få tag på mig på min mobil utan resultat eftersom jag tydligen sov väldigt tungt. jag var tydligen trött liksom. vid elva kom mamma in och frågade om jag inte hört att det ringt. min chef har då ringt hem istället och pratat med min mamma som kommer upp och meddelar från chefen att jag behövs i butiken eftersom den som vanligtvis jobbar blivit sjuk och fått gå hem. jag ringer chefen och jag ba jaaaaaaaajaaaa jag kan la komma in dåååå. nä det sa jag inte men  strax efter klockan ett började jag jobba iallafall och när jag kommer in i butiken och ser att min favvisarbetskamrat också är där. weeoo  jippiiii. vi fick en stor leverans idag också så det var grejer att göra nästan hela tiden. fint. det är bäst då. min chef gnällde inte på en enda grej idag utan var jättetrevlig typ hela tiden. fast mest satt hon i köket och höll på med chefgrejer. jag jobbade nästan en heldag med min chef och det gick bra. gött ellerr.. hon frågade om jag kunde jobba imorgon och på frdag också jag ba fredag kan jag inte för jag är en stjärt. så imorgon ska jag jobba nio till sex. pengar. just nu tänker jag bara pengar för jag behöver verkligen det.  överväger om jag ska be om att få jobba fredag också iallafall, men jag vet inte om jag orkar/ har lust. fast jag behöver pengar. och imorgon efter jobbet ska jag och två trogna kompanjoner ha ett litet möte. och prata, diskutera och kommer överens om det som jag kommer behöva pengarna till. jag ska nämligen med största sannolikhet flytta hemifrån. JAG SKA FLYTTA HEMIFRÅN *sMaKaR pÅ oRdEn*. fan. liksom. lilla jag. till den där stugan i skogen ni vet. eller skogen och skogen egentligen. men mysigt är det. den och den som bott där har ju farit sin kos till andra sidan atlanten så nu är det fritt fram för mig och mina två trogna kompanjoner att från och med den första september flytta in. hur gött som helst tycker jag. fast fortfarande synd att dom där har åkt. jättelångt bort. och ja om man ska bo hemifrån måste man ha pengar, så just nu är jag tacksam och glad för att jag har det där jobbet och att jag kommer få jobba en del i höst så jag tjänar pengar. det här med flytten kommer bli så jäkla bra tror jag. apgött. jag kommer trivas som en ko trivs på den stora gröna ängen och som grisen trivs i leran med sina kompisar och som fisken tivs i havet. och som kalven trivs när den sugen på mammakossans spenor PÅ den stora gröna ängen. en gång lurade jag min lillasyster att snippa betydde kospenor på isländska. .    ... 

det är mycket som händer nu. väldigt mycket. det känns som om hösten är förändringarnas årstid. speciellt när man tagit studenten. ja det är väldigt mycket som händer nu. och som har hänt, redan. fast hösten inte ens börjat. jag håller fortfarande krampaktigt tag om hoppet att sommaren inte riktigt är slut än. fast jag får nog ge upp tror jag. MEN DET ÄR FORTFARANDE BARA AUGUSTI OK!!!!
för övrigt annars sådär så är jag skitsugen på nya kläder. speciellt efter att den där lillasystern kom hem med massa nya kläder häromdagen. gött för henne. jag kan inte ens minnas när jag senast köpte ett klädesplagg till mig själv. det var typ ett par kalasbyxor. och det är ju kkkkul. m. men jag har inte råd. fast jag tror ändå jag kommer unna mig nåt när jag får min lön. nåt billigt och fint. jag sitter och kollar på forever21 och dom har så äckligt mycket snygga saker så jag vill typ ha allt. 
nu är klockan typ rätt mycket för en som ska upp halv åtta imorgon. typ. det här blev ett så tråkigt inlägg så jag nästan vill ta bort det. ps. idag har jag gjort en svinbra spellista på ipoden igen så nu m-m-mm. jag älskar min musiksmak THANK GOD för att nån gav mig den och inte typ min storasyrras. 
hejdo.

honey or tar.



egentligen tar jag tillbaks allt som jag skrivit om att jag varit arg och velat hata och allt det där, även om jag hade anledning och det inte var så konstigt att jag kände så då. men nu är det bra. för den där är faktiskt typ bäst. och nu är det mest sorgligt. jättelänge. och värst är jäääättelångt borta. och det är jättesorgligt. men det blev ju bra tillslut ändå och även om det är lite sorgligt så är det skönt att det känns bra och att jag fortfarande inte är ledsen och besviken. det blev ju bra. även om det är lite jobbigt. jättelänge, och jättelångt bort.
det är det som har hänt. en annan sak som har hänt är en väldigt stor sak, a big step i mitt liv. men det tar vi senare!
hej.

nothing came out.


  äh, jag vet inte.




äh, jag vet inte. faktiskt. det är bättre nu. hur bra får vi se imorgon, sen blir det nog lite dåligt igen. men bara lite. mest sorgligt, för jag vet att jag kommer sakna dig.

cristobal.


kul att det var så jävla viktigt för dig. det känns skitbra, verkligen. tack.






bird gerhl.



urs fy och blä vilken tråkig dag och kväll. jag kom hem kl halv fem imorse och vaknade upp vid två med ett jättesvullet ögonlock som har förstört typ min dag. det ser inte klokt ut och det kliar. jag ber till någon att det gått ner imorgon. snälla snälla snälla då. coctailpartyt igår var trevligt. jag blev full. alla var fulla. fint. för att gå tillbaks till det här med tråkig dag så har det fanimej varit en jävligt tråkig dag. och knappt några roliga människor har det varit på msn heller. ohmygod aahh för msn är mitt liv likzom mm ba så. det jag gör just nu är att lyssna på antony & the johnssons, dricker te och kollar på tv. hemsökta hus. svinspännande. yesss. och så skriver jag här, i min stjärtblogg. hostar gör jag också. jag har åkt på en förkylning nu på det. så på en vecka har jag haft bajsont i halsen, extremhosta, feber i en dag, svullet ögonlock och nu förkylning. 
när man bara sitter hemma såhär så tänker man mycket. jag har tänkt mycket idag på den här sommaren som jag kan säga har vart den bästa sommaren hittills i mitt liv, och jag skulle kunne börja gråta när jag tänker på att den faktiskt är slut. man kan säga det. för kallt är börjar det bli, folk bärjar skolan eller börjar åka iväg. en här sommaren har gått så sinnessjukt fort också, det skulle kunna vara juli för mig nu. jag har inte hängt med alls. men åh vilken sommar. helt helt underbar, fin, varm, mysig, rolig, spännande och åh åh. jag vill inte att den ska vara slut. ge mig iallafall en månad till av allt det här som varit. 
jag hoppas att det blir en fin vinter iallafall. det är mycket möjligt att det blir det. och sen se fram emot nästa sommar igen. och hoppas på att så många som möjligt som varit en del av mitt liv den här sommaren, kommer vara en del av mitt liv nästa sommar igen.  men jag hoppas fortfarande att vi kanske får några härliga sommardagar till nu eller nån vecka eller två. även om så många åkt iväg nu och det inte alls kommer bli samma sak.
och det där övriga, jag vet inte om jag ska vara arg, ledsen eller glad och det är fan skitjobbigt.
hej.

natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö.




det vankas coctailparty hos en gammal klasskamrat. han är inte gammal alltså. men han var en klasskamrat för gamla år sen. man ska tydligen vara "dressad".. vad är det liksom? jag har inga kläder. jag får gå naken. nej men iallafall. jag är ju ändå den där sletna som mest dricker öl, måste leva upp till min image. så det blir ingen finklänning för mig inte, för jag har inte ens någon sådan. men det blir bra. jag har ingen alkohol heller för den delen. skittrist. eller jo. yttepytt. men det räcker fan inte långt. men äh. 
föresten har jag bestämt mig nu och det är att du kan fan dra.

HEJDÅ.

of moons, birds & monsters.

det är bara jag som är vaken i hela huset. av fem personer plus en hund är det bara jag. rätt skönt men man måste ju vara så jävla tyst. apjobbigt. jag sitter och lyssnar på träden som är helt vilda utanför och sigur rós. jag har nog nästan bestämt mig för att jag kommer åka ner till barcelona till vicaana vecka fyrtiosex och titta på sigur rós där med henne. det hade nog varit ungefär det bästa. kanske stanna hela veckan. hade vart så sjukt värt. har aldrig varit i barcelona och alla säger att det är så bra så man får väl ta tag i det då. 
som sagt. sitter och lyssnar på rós. och jag blir så sjukt lycklig när jag lyssnar för nu har jag sett dom live. jag var lycklig när jag lyssnade på dom innan jag sett dom live också men det blir nästan en helt annan känsla nu.dom var ett så himla fint gäng på scenen. och jag grät. speciellt när dom hade spelat gobbledigook, och gick av scenen efter det, eller då blev jag ledsen. för vi trodde det va slut och jag tänkte "men hallåee nej dom kan inte avsluta med en ny låt snälla kom in igen och kör popplagið eller starálfur eller váka hallåå" och så kommer dom in, och så börjar dom spela popplagið, och jag hörde det med en gång och jag blev så himla lycklig, så jag började gråta för fjärde gången. sen så var det slut, så jag började gråta en gång till. det var helt fantastiskt. jag vill typ tillbaka, men i november så! 

imorgon börjar fint. först ska jag se mina vänner mamaskank med fina vänner sen åker jag och finolle in till fingbg och träffat finrebban mfl och dricker öl för pengar som jag egentligen inte har råd att lägga på öl. ungefär som vanligt men det spelar ingen roll för jag vill. på fredag är det utgång igen, men först lite kalas hos en liten kompis där jag fått i uppgift att vara dj lillan, cool. och sen drar vi ut i gbg. på lördag ska jag kanske på coctailparty, men får se hur det blir med den saken. jag hoppas väl på en annan sak också men vem fan vet hur det blir med det.

idag har jag saknat reykjavik. jag får lite reykjavik-feelings ibland. och då vill jag vara där.  
puss.

such great heights.


haha. alltså. haha. nä jag vet inte.  jag vet faktiskt inte, and i leave it like it is. jag orkar inte göra någonting. tyvärr. antingen kommer det leda till nåt bra, eller dåligt. det ser inte så jävla ljust ut. mest för att det alltid är jag som gör någonting. nästan mest för att jag vill att du ska göra någonting. annars är det ju kul och så. jävligt. 
varför är det bara jag som är rolig på msn....  jag lyssnar på yann. comptine d'un autre été kan vara en utav de finaste musikaliska stycket som finns. och la valse d'amelie.. och la noyée... åh. allt är så fint. man får gåshud och blir nästan tårögd. fyfan va jag döskriver.. helt jävla ointressant. the secret är att jag har faktiskt skittråkigt. hej datorn min bästa vän. och förövrigt är det ju bara jag som är rolig på msn.

för övrigt (igen), sneluggen är back on track. inte lika stor denna gången dock.
hejpuss.

its not up to you.



HERREGUD VAD ÄR DET SOM HÄNDER.



how we got drunk on words.


nu för tiden blir jag bara ledsen du har  inte ens hört av dig jag trodde uppenbarligen fel eller trodde jag rätt jag vet inte ens sånt längre. jag hade väl ganska beredd på att du inte skulle höra av dig men jag tror det bara gör mig mer besviken för jag trodde jag hade så rätt om dig det kanske jag fortfarande har men då har jag nu istället fel om dig. jag hoppas att jag har fel om dig nu jag hoppas verkligen det för förlåt men jag har faktiskt räknat med dig som en utav mina närmaste vänner och jag vet inte vad du räknar mig som. och det är väl där det gör som ondast. att jag just nu faktiskt inte vet och jag hatar att du åker.
herregud jag trodde aldrig att jag skulle skriva såhär om dig för jag trodde aldrig jag skulle behöva. inte med dig.
så nu lägger jag ner allt det här.
nu är klockan halv två igen hostan kväver mig och det är dags att sova. 



haligh, haligh, a lie, haligh



vadfan jag har väl inte gjort nåt eller. vad är det som får dig att inte ens prata med mig liksom. idiot.

övrigt övrigt är jag sjuk sjuk min hals har tagit död på mig eller mer min hosta. halsen gör bajsont och hostan gör så att det gör ännu ondare och i guess att febern lurar så jag har suttit hemma ikväll och druckit jordgubbssaft och tänkt och surat över att nä varför kunde jag inte blivit sjuk imorgon istället så jag kunde dragit utåt stan ikväll och ölen med massa folks och sådär. nänä nänä. någon straffar mig jag vet det eller så är min kropp bara jävligt less på mig nu. förlåt mig kroppen. 
nu ska jag sova för klockan är snart halv två och när man är sjuk ska man sova mycket. föresten har jag ingen röst heller jag låter som en hundraårsrökare. en som rökt i hundra år alltså.
puss

comptine d'un autre été.



egentligen vill jag nog bara be dig dra åt helvete och hata dig iallafall som det känns just nu men det går inte för du förtjänar det inte samtidigt som du förtjtänar det och jag vill och hoppas bara att du fattar hur jävla skitigt du behandlar mig just nu och att du sårat mig mer än vad du nog anar för egentligen tror och hoppas jag att du inte vill men jag kan samtidigt inte låta bli att tycka att du är fruktansvärt feg. jag hoppas att du inser för det här är inte okej inte någonstans även om det kanske lät så på mig när du ringde men förlåt jag är dålig på att prata i telefon jag är dålig på att prata överhuvudtaget och jag kan inte skälla på dig men jag antar att jag kanske kommer få göra det ändå för jag vill bara att du fattar att du sårat mig mer än du nog förstår och att det inte är okej någonstans. inte någonstans och jag fick inte ens höra ett förlåt. hoppas du får det så jävla roligt. inte.



it's like the first time when we kissed.



ikväll blir det en såndär favorit. göteborg och dricka öl och stanna vaken hela natten i bästa staden och ta tidigaste morgontåget klockan kvart i fem och åka hem till en säng. egentligen har man inte så många mer alternativ men åh vad jag gillar sånna här nätter det blir alltid sånna som man minns.

föresten jag mår bättre än vad det nog framstår i allt jag skriver i denna stjärtbloggen jag gör mig bara av med det värsta.


okej jag vet inte om jag ska skratta eller gråta eller fan skrika och hata dig eller vad fan jag ska göra. jag är ås jävla arg besviken ledsen så jag nästan måste kippa efter andan. vadfan är jävla grejen? dra istället fan vad jag hatar att jag alltid lyckas.

säg nånting.

jag gör det igen.


vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig även om det är försent att älska dig vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen den tar slut från kyss till kyss vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret och det låter som om det går på dig vad jag bryr mig om nu är att du då ser det hur smutsigt livet blivit och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt vad jag bryr mig om nu i dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig vad jag bryr mig om är att se dig gråta för jag har gråtit och du ringde aldrig vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti så som jag gjorde nyss vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaka till dig vad jag bryr mig om är att höra dig andas veta att du är nära förlåt, nu slutar jag vad jag bryr mig om äratt du kallar på mig även om inte kommer tillbaks till dig säg nånting säg nånting vad jag bryr mig är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig vad jag bryr mig är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig vad jag bryr mig är att du kallar på mig






vad jag bryr mig om nu.



jag ungefär hatar mig själv för det där. sällan annars. jag ungefär hatar det du gör ännu mer förlåt men jag vill ju bara vara nära. jag vet inte ens vad jag ska göra. fyfan vad jag ska sova nu.




pressed in a book.



typ.. okej.......? jag vet inte om det är konstigt att jag börjar undra. allting är som en jävla bergochdalbana eller karusell och jag tror mitt huvud börjar bli åksjuk.



if you grab my hands like this.


jag inbillar mig jag inbillar mig jag inbillar mig jag inbillar mig jag inbillar mig jag hoppas jag inbillar mig för  you are so far the one who makes me better in your surroundings im the one i want to be

jag måste sluta vara så jävla skör.





and your shape on the dance floor.



jag är hemma och jag har duschat säkert i en halvtimme. tjugo minuter iallafall. emmaboda vart ett kalas ett stor fint härligt varmt kalas och jag har så himla bra vänner och nästan allt var bäst.  allt var fint fint fint och jag grät till a man from argentina för jag fick så himla mycket nostalgikänslor och jag minns och minns och det var fint och sorgligt på samma gång. 



RSS 2.0