im a janitor, oh my genitals



 hittade en awesome blogg:   www.selleriochsparris.blogg.se





past in present,


två grejer:

-äldre män (typ 40) med icke ursprunglig svensk bakgrund har  uppenbarligen ovanligt stor dragningskraft till mig. jag som trodde dom tyckte om långa blondiner med blå ögon och snygga ben ju.... :C

- jag är bra på att trycka på fel knappar, hos någon man inte ska trycka på fel knappar hos. knappar som man inte ska trycka på. typ som det är ett stort rött kryss på och leder till en fläkt som inte går att stänga av sedan. ÅNGEST. 
ångestringer mina vänner. ångestringer inte personen som äger knappen och fäkten. hehe.. what to do liksom.




mr you're on fire mr,



så snygg så jag vill spy. lägg av med det då, gör ju bara saken värre. fattaru det!?!?!??+?!?





BOOM BOOM BOOM BOOM,






all action is reaction
expansion 
contraction
man the manipulator




jacob's ladder

'

TICK TICK TICK TICK TICK TICK TICKTICK TICK TICK TICK 





i am a vampire i am a vampire i am a vampire,



jag vill ha: ett alldeles speciellt mail/telefonsamtal/whatever, ett besked helt enkelt. jag vill ha vår, och gärna sommar, och jag vill ha pengar. 



treehugger,



jävla skitdag. jag har bara varit uppe en timme och hittills har väl typ allt gått fel. allt varit fel.
SÅ JÄVLA IRRITERAD. hatar allt idag.
dig och dig och dig och dig och dig. hatar människor. lömska jävlar.
tur är ska jag leka med dom enda vettiga varelserna på denna planet i skogen idag. nämligen BARN. visserligen är väl den gränsen på vettiga barn upp till fem år. jag har ju lite äldre. men jag skyller på människan, igen.

aaaah. trött på allt. trött på dig och dig och dig och dig och det och det och det och det,
kaffet smakar skit också. hurray.



bird gerhl,






'
sysslar med annat på annat håll. 
BIG TIME.

whats your name? no ones gonna ask you,




det där tvprogrammet popcirkus är på tvn. det sänds från debaser medis, där ska jag se yeah yeah yeahs om två månader. jag blir nästan gråtis och skakis när jag tänker på det. KAN INTE MARS OCH APRIL BARA GÅ SKITFORT NU DÅ.



up the spout,



bra dag. 
blev uppringd kl sju imose av min kamrat och numera kollega som blivit sjuk och frågade om jag kunde ta hennes pass på förskolan/fritids idag 9-16, gött tyckte jag, eftersom jag faktiskt var förberedd på det igår då hon sa att hon hade lite ont i halsen och sa att jag kanske kanske skulle få ta det, så jag hade gått och lagt mig i rätt bra tid. och sen är det ju gött med pengar. kom då till den här förskolan, första gången där för mig och där var både fröknarna och barnen så himla mysiga. jag och min lille granne som går i det här spåret, byggde emil i lönnebergas ladugård, till en modell av katthult som våran grupp ska göra. dom har astrid lindgren-temaprojekt nu. skitmysigt ju!
sen var det utedag, satt i vid stranden i vårsolen i typ tre timmar. på det drar jag in 345 spänn, haha. sjukt gött förfan. innan skatt då iochförsig då men ändå. hur bra som helst.

klockan fyra slutade jag och gick till busshållplatsen för att möta upp malin som kom med 16.15-bussen. vi gick hit hem till mig, åt mat, drack kaffe och pratade strunt. fint!

jag peppar på att det ska bli maj, jag ska se yeah yeah yeahs, det är vår, snart sommar, kommit närmare steget mot göteborg igen, och jag kommer ha pengar. 


imorgon börjar jag 12



heads will roll on the floor,


ååååhhh jag lär mig aldrig. men det är ju så gooottt. jag äter alldeles för stora portioner och för sällan. istället för att äta mindre portioner lite oftare. alltså nu förespråkar jag inte småätning om det är det ni tror. men jag menar typ fem fyra-fem mindre portioner än två stora liksom. gettt itttt? jag har ätit två jättebitar av min sjukt goda pizza som jag gjorde förut, och magen sväller ju som ett as när man äter för mycket. jag hade liksom kunnat ta en till bit nu. bara för att det är så GOTTTT! snälla gode gud stoppa mig!!!!!! nä.. det är för gott och gud finns inte.


jag tror att den här vikariegrejen passar mig ganska bra. man går inte och lägger sig alltför sent på kvällen för man får vara lite förberedd  på att man kan bli inringd jättetidigt på morgonen liksom. typ mellan 7-7.15. aoao.  och imorse ställde jag klockan på sju för att förbereda mig lite, eller vakna till liksom, OM dom skulle ringa. men ingen ringde. och det är så jävla gött att veta att man kan få somna om. svårslaget liksom. och att jobba med dom mindre barnen passar mig bra också. ååhhh sötungar typ puss. fast jag hatar högstadiesnorungarna. hoppas det inte blir så ofta. 
det är så himla chill att vikariera på fritids. typ går runt och gullar och pratar med  barnen, dricker lite kaffe. mm! gött är det.

ååh det är så himla tråkigt när folk skriver om sina jobb ju. skittråkigt att läsa ba JAG BRYR MIG INTE. vad håller jag på med. fan va tråkig jag är

ååååååhhhHHH 8 MAJ!!!!!!!!!! ahh. peppar som ett as ju!



zero,

jag var inne på yyy's hemsida förut, kollade in tour, med hopp om att dom kanske skulle besöka nån festival i sommar,eller iallafall komma till sverige, och upptäckte till min stora glädje att detta band, ett utav mina absoluta favoritband, ska spela på debaser i sthlm den 8e maj. fem minuter efter att jag upptäckte detta hade jag fixat biljetten. jag är SÅ JÄVLA PEPPAD och SÅ JÄVLA GLAD! 
ah. jesus. jag kommer dö en del. karen liksom. ah, 8 MAJ, då allt händer!!! 


har lyssnat igenom nya skivan två gånger nu (som inte ens släppts än) och jag gillar det mer och mer för varje gång jag lyssnar. fettgött. 


linneajävel (se, pappa!)

IT'S BLITZ,,



idag gick jag upp klockan halv sju. jag jobbar som vikarie på min gamla låg-mellan-högstadieskola nu och idag var min första dag. rätt bra iochmed att jag gick dit igår och sökte. haha. 
jag har haft två idrottslektioner (hurray hatar idrott). först en klass 4a, dom var söta typ. sen en sepig jävla 7a. efterblivna mongon är vad dom är. nej just det, coola är dom. jag ska alldeles strax bege mig ner igen och ha en 6a. hoppas det blir lite bättre. och sen efter det ska jag vara på fritids till klockan 16. det blir nog gött.
har ju flyttat mig ner till mama och papa i sepeåsa nu och sådär. här finns det mat.

alltså. den första frågan jag fick av en askool killei 7e-klassen var typ "är du emo?" MAN BA MEN HERREGUD VET DU ENS VAD EMO ÄR DIN ÄCKLIGA LILLA SNORUNGE. man vill fan  sparka dom på smalbenen. och åååh va jobbiga dom var. 

RSS 2.0