happy up here,


vad jag ej orkar just nu:


- folk som inte svarar på viktiga sms där man liksom MÅSTE HA SVAR!!!!! 
- att jag ej hittar mina solgasögon. helt borta. kan ej minnas när jag hade dom sist heller. och jag ska liksom åka till emmaboda imorgon!!!!! MUST HAVE DEM!
- att jag ska upp tidigt imorgon


vad jag orkar just nu

- att jag fått jobb på wayan, vilket innebär att jag får  en gratis biljett, vilket betyder att jag kan se alla band. patte, echo and the bunnymen, antony, ALLL!!! vilket innebär att jag är så jävla glad.
- att jag åker till emmaboda imorgon




godnatt.



native korean rock,


alltså buhu orkar ej att min hjärna ba mess me up hela tiden. jag ska på möte på af kl 13.45. alltså behöver jag ta bussen hemifrån kl 12.47. men vem går upp tjugo i elva och typ stressar bara för att jag är helt inställd på att ta 11.47 bussen. alltså jag tänker helt fel! och det är typ tredje gången på kort tid som det här händer nu. alltså att jag inte får ihop vilken tid jag ska gå om jag ska vara framme på ett ställe en viss tid. bara tar fel. jag var helt inställd på att ringa och ställa in mötet nu för det regnar ute som röv och jag ba vill ej komma in till stan helt dränkt. obs jag har bara tygskor också. men så ba, alltså......... klockan är bara halv tolv... jag ska vara inne till kvart i två. HUR TÄNKER JAG DÅ. så nu sittr jag här. SKITTRÖTT för jag sov sämst inatt. sämst verkligen. fattar ej det heller för jag var världens tröttaste igår efter att ha gått och lagt mig vid 6-7 på morgonen både lördag och söndag.. 
alltså jag lovar att jag tänkt fel nu ändå bara för att jag tror att jag tänkt rätt.. åååååhh. pallar ej. 
orkar ej gå på möte idag. 


men iallafall. jag och hundän har huset för oss själva nu tills jag åker till emmaboda på onsdag förmiddag.
jag och hundän is having a blast!  å emmaboda pepp. pepp. pepp.





k-hole,



är helt mos i huvudet. skulle kunna sova i tjugofem år minst säket. bu.
det blev ytterligare en helg med långa kvällar å nätter fram på morgonen. crazy nighhttzzz out. jämt. förstår inte hur allt går ihop riktigt. men jag har roligt. för jag har världens bästa vänner. å vad jag tycker om mina vänner. bajsmycket.

på onsdag åker jag till emmaboda. allt har löst sig så jävla gött. älskar sånt. mm. fint. gud. dör nu, av moset.
hej.

just det, patte är min kille, mm.



a boy like me,


tänkte bara så att alla  vet det och så att det här är min kille,



puss.

they call me wee willy winkie,




är JÄMT sugen på poporn nu för tiden. så himla gott ju. 





min högsta önskan,



jag lyckas tigga ihop 25 kronor, köper en trisslott, och vinner 25.000 kr i månaden, i tio år.



fett.



my name is tristan,



det är skittråkigt att vara sjuk. jag har liksom typ tagit hand om min farm idag. och lagat mat. varit ute med hunden. det är vad jag gjort. ungefär. trött är man när man är sjuk mä. trött i huvudet och ögonen. jag vill liksom springa runt och vara pigg å sjunga och tralla. men nä.
liksom loggar ut från fejan å msn, stänger ner datorn. efter fem minuter är det på igen. stänger av, sätter på.
SÅ JÄVLA BORING.  jag kan inte komma på nånting att hitta på heller. åå buhuu. livet är ej on my side today.






tire swing,


THREE NAMES YOU GO BY:
1. linnea
2. lillan
3. myran

THREE SCREEN NAMES YOU HAVE HAD:
1. charkdisco
2. villimey
3. jukeboxbaby

THREE THINGS YOU ARE WEARING RIGHT NOW:
1. kalasbyxor
2. världens mysigaste linne som jag sover i. vitt stort med ränder och en ficka fram.
3. trosor

THREE OF YOUR FAVORITE BANDS OR MUSICAL ARTISTS:
(alltså detta är ju omöjligt. kan typ inte välja. första är given. men det finns ju så många. men ok. det är väl såhär)
1. björk
2. sigur rós
3. cocorosie

THREE CAREERS YOU’RE CONSIDERING: 
1. florist
2. fotograf
3. nånting med barn. kanske

THREE PLACES YOU WANT TO GO ON VACATION: 
1. berlin
2. new york
3. nåt varmt gött kanske.

THREE WAYS I AM STEREOTYPICALLY A BOY: 
1. svär en del
2. eeh.. rapar.ljudligt. ofta.
3. är inte sådär gulligull med bebisar....typ..

THREE WAYS I AM STEREOTYPICALLY A CHICK: 
1. är sådär gulligull med djur. speciellt djurbebisar.
2. gråter ibland till fina grejer
3. äter väl inte som en gris.typ.

THREE CELEB CRUSHES: 
1. devendra banhart
2. patrick wolf
3. johnny depp

THREE THINGS THAT SCARE YOU: 
1. mänskligheten
2. att nån/några som står mig nära blir sjuk/dör
3. spindlar

THREE THINGS YOU WANT IN A RELATIONSHIP (love is a given): 
1. glädje
2. trygghet
3. spontanitet

THREE PHYSICAL THINGS ABOUT THE OPPOSITE SEX THAT APPEAL TO YOU: 
1. ögon. bruna.
2. mysiggt/fint skratt
3. skorna

THREE OF YOUR FAVORITE HOBBIES: 
1. vara ute med mina vänner. dricka öl och ha skoj.
2. sy
3. fotografera



alltså fett svårt men stereotypiska tjej/kill-grejen. tog mig typ tio minuter att komma på.
jag är lite sjuk. buhu.



dream a little dream of me,



vart ute och gick med hundän nu. jag är inte en sån där som tar på sig bra kläder när det gäller. sickad kofta och tygskor när det börjar spöregna. det var just sjysst. jag blev rätt blöt. OCH JAG BA BLIR HELT NERVIS AV ALLA SÅNNA DÄR PYTTEGRODOR JU!!!!! dom är skitsöta fan och är överallt. jag råkade säkert trampa på nån med. hade väl vart toppen...... buhu. vill gråta.  verkligen överallt. millionzbillionz är dom. everywhere. bju. så sjukt sugen på oatleys chokaldmjölk men ba buhu den är slut. skittråkigt tycker jag. hade vart gott på en söndag annars. 

jag hade en kanonkväll igår. så bra så bra. var på föreferre hos dä trä kusinerna på rullharvsgatan, jag håller till där en del  nu och så. iallfall, det var trevligt. goda människor. tyvärr bangade dom flesta utgången BA WHY men iallafall vi blev fyra, jag amandah emma brun och victor old classmate.  drog oss ner runt tolv och till den där båten som heter rio rio. det var folkfest. mycket roliga ansikten. random och icke random. mycket folk man kände igen iallfall. var la skoj. bra musik. jag dansade mycket. det tycker jag är skoj också.  vi stannade till stängning vilket var klockan fem på mörra.  jag var på topp liksom heeeela natten. drack fortfarande öl och ba va helt partyoch pigg  medans alla typ satt halvdäckade. men nix inte jag. körde la sista dansen med. sånt tycker jag är skoj.   sen skulle vi åka hem till amandah, fick med oss en schweizare. han var full och ba rätt borta. hans vänner hade försvunnit och han hade liksom ingen aning om vart han bodde. bra där liksom. men men, han åkte med på bussen, jag ba you have to jump of the bus here cause i think you live over here (vad jag hade försökt räkna ut på hans karta) han ba helt väck. så han fick la följa med till amandah då. fick sova på en madrass på golve. tur han hade då. fullt hus. 
sen imorse (ok halv två) mötte jag upp emma brun och vi skulle åka till old corner för hon skulle käka pizza. vi ba åker ända dit och DÅ upptäcker hon atth hon har glömt/tappat ut sin plånka i hennes kompis eller vad det är lägga. där hon hade sovit. men det värsta vart liksom att han inte är hemma, och hon kommer inte in igen, för hon kastat ner nycklarna i brevinkastet liksom när hon gick.. vi ba aha. what tod o now. åker la hem. så ba går inte tåget eller nåt vi  missat med en sekund typ fattar noll. vi ba aha. ja vi åker till c's lägga då och försöker fiska upp nycklarna  med en pinne (emma har försökt det här förut när hon vart jättefull men hon tappade pinnen och gick ut och satte sig och väntade på kompisen som äger läggan men hon däckade i rabatten) . vi ba försöker och försöker och VEM LYCKAS INTE LIKSOM OM INTE JAG!!! så jävvla grym.  så vi åkte tillbaks till gamlestan, ba andra gången för dagen, och så fick hon sin jävvla pizza. jag kollade på. men jag fick smaka.  hon är god, emma. pizzan mä.
bra helg alltså.


nu ba vill jag ha ett jobb. ok. hej.



oh no,



alltså vill spy i min hand på tomas ledin. jag hatar honom. nej nej jag vet man kan inte hata nån så men alltså buhu vill lipa ju.
1. han är svindålig. alltså säg en enda bra låt. nej det existerar inte. liksok alla ba men jooo sommaren är kort är ju braaaa, eh.  ba vill spy i hans mun. 
2.  det var ok att han gjorde musik typ 1876 men vadfan du är gammal och kass lägg ner. 
3. som hänger ihop med 2an, han är ju typ ute och gör spelningar för att han kan tjäna pengar på att alla singelkvinnor runt 40 tycker han är ba sååå snygg å ba har en crush typ. euh.
4. jag hatar att det går reklam på tvn för hans sommarkonsert.  ååhhh blir typ arg.

så jävla pino snubbe.



helter skelter,



ååh. fina kvällen natten igår idag.
de senaste 24 timmarna har jag:

- varit på andralång och druckit lite öl, den här gången.
- sett en kärlekshistoria med fina människor på hemlig nattabio på hagabion.
- suttit på masthuggsberget mitt  i natten och väntat in soluppgången, med vin. (jag drack då inget vin, jag hatar vin)
- gått genom solluppgången i vasastan.
- käkat en skål popcorn till frulle kl 6 på morgonen

det började med en sofia, fler brudar. lite andralång-öl. sen hemlig nattabio på hagabion. i smyg. hihi. vi såg en kärlekshistoria, jag blev så himla glad! det var fint. vi drack lite vin till. men jag tycker inte om vin. men det var ok ändå.
vid ett var vi färdiga, och efter ett tag bestämde vi oss för att ta oss upp till masthugget och vänta in soluppgången. först blev det ganska mycket promenad. för vi letade efter nån affär som vi ville skulle ha öppet. gick inte så bra,
sen satt vi på masthuggsberget från jag vet  inte när till jag vet inte när. vi säger cirkus 2.30-4.30. mm. fint. orkade inte vänta in soluppgången dock så den njöt vi av när vi gick genom vasastan påväg till nattöppet cafe där dom andra åt frukost, jag amandah och sofia åkte hem till amandah, där jag åt en skål popcorn. sen åkte jag och sofia hem till våra egna hem,
jag gick och la mig typ 9 imorse. vaknade vid fem. så jävla fint.


nu nu tror jag att jag håller på att dra på mig en förkylning. så ikväll stannar jag nog hemma och dricker chokladhavremjölk, för imorgon ska jag förhoppningsvis dansa!!!!! wiii.




lay it down,



det här har jag gjort de senaste 24 timmarna.

- suttit på masthuggsberget å ätit bröd och kex och kollat på åskblixtar
- besökt två andralång-hak UTAN att köpa en enda öl. dessa två besök var över på tio minuter och det finns förklarliga skäl till varför jag inte köpte nån öl.
- hamnat i en situation som innehöll en viss person som made me  lack, depp, besviken,  skrattig, det är inte jag som har problem-feeling inom loppet av cirkus en kvart. inte ens värt att nämnas egentligen. men alltså, ja haft typ tusen olika humör på en kvart. det var det jag ville komma fram till.
- sett en film fån 40-talet. Double Indemnity
- sovit skönt i en soffa
- varit på möte på af
- ätit all thaimat som finns i hela världen. typ. asmätt.

nu ska jag ta en dusch och sen in till stada igen. NATTABIO!!1!!!!!



, , , ,




HAHAHAHAHAahahah. dör på att jag fått nio (minus två då som är från emma brun och mig själv så alltså sju) kommentarer av helt random strangers på mitt senaste inlägg, bara för att jag har lagt upp bilder på NAGELLACK eller vadfan händer? 
kändes sjukt jävla brudigt och töntbloggigt att lägga upp bilder på nagellack ja, men alltså get it det är inte vilka negellack som helst. det är KAREN O-nagellack.  å nån ba   hihih ohohhooh "haha hemska färger tycka jag :( men ovanliga!"  
å mer än hälften ba "heeiiii vad ska du göra idagg?? ska vi följa varandra på bloglovin (eller vad det nu heter) å baaaaa hoppas du får en fin dag fin blogg tycker jag, titta gärna in på min. hihiih."
*tar bort*

jag hatar er ok.



wurlitzer jukebox,



jag känner så himla görmycket för att köpa ett par stycken nagellack i fina färger som finns på h&m för 19,50 kronor styck, och som vanligt en massa fina kalasbyxor. det är det första jag ska köpa när jag blir rik. och en blueberry mojito.



cocorosie,,

eller dom här nagellacken... dör. want so bad.. buhu.

kjupoiou908


the chills,



min mage börjar ta form.  är i tredje månaden nu. japp där släppte jag bomben. på bloggen. ba yes.
där ljög jag. inte ens kul. gu va hemskt. en lite mer najs magbulle än så har jag.  alltså jag har två laster, som gör så att det blir så.
1. öl
2. bröd. (mackor alltså, bästa maten)


klockan är mycket. idag har jag varit med emma brun. vi åt god mat som hon lagade, kollade ett aslångt avsnitt av twin peaks, två avsnitt varanTV och ett avsnitt family guy. hennes bror har jättemånga bra serier på sin hårddisk.
imorgon vet jag inte vad jag ska göra. det känns bra.






this battle will be won,


haha alltså pallroz töntiga och pino människor. åååååhhhhh pallroz astöntiga bloggar. tycker själv att min är fet.



jag vet inte.
okej grejer som gör mig typ trött i humöret  just nu:

-  västtrafik. jag hatar dom. jag hatar 732an. hatar den som bestämt vad hur när 732an ska gå.
-  att alla höjer priset på öl
-  folk som blir fan av gifflar på facebook. 
-  folk som tar bilder på sig själv när dom ligger och solar och lägger upp på bilddagboken. så man ser liksom uppifrån och ner, mage ben typ. alla gör ju det. vadfan är grejen. 
- att jag snart har kontantkort och inte abonnemang där jag har gratis sms.... jag och min mobil är so over. kommer inte kunna skicka sms.. jag älskar sms.  buhu.
- att jag bor i åsa. inte ens gött på sommaren tycker jag..
- att mina föräldrar är värsta teamet.

är sugen på en old corner vegan kebabpizza





dance the walk,



kissnödig. kissade nu.


okej. idag har jag kollat på Michael Jacksons begravningsceremoni på youtube, eftersom jag missade det igår. vet inte hur långt det var men jag grät tre gånger under den... blödig tjej. men det var fint. och sorgligt. 

å jaa min syster kom nyss med ett par skor hon köpt och dom var så jävla gäsliga vill spy i min hand. jag säger, höga klackar, "diamant"nitar, och remmar. tacky som fan. alltså. för alldeles för mycket pengar också. men nu sa hon att hon kanske inte skulle behålla dom. PRISA GUD.


jag vill ha pengar. för jag har inga. nu ska jag äta tofuline chokladglass och riktiga jordgubbar!



into the light,




pallllla att 732an är den enda bussen som inte har nån ac. palla sitta på en buss och svettas röven av sig. nu ligger jag skitobekvämt så orkar inte skriva mer. har ont under fötterna föresten. gick barfota i typ 5 min förut på asfalten och har typ fått brännblåsor nu feettttt ont ju.. kan typ inte gå.. påriktigt, orka värmen..





RSS 2.0