VULTURE



alltså. fett trött på värmen. kan det inte bara vara LAGOM varmt istället för dödsvarmt..jag är svensk. vill ha lagom ok..  å sen alla som ba meehhh klaga inteeeeee öööö. man ba eh jo. alltså. det är som när man har betalar ganska mycket pengar för att komma in på nån klubb eller nåt, och så ba är det fett tråkigt värsta besvikelsen, och så är det ett annat ställe som lockar mer, och att man ba ne men vi kan inte gå härifrån för nu har vi ju betalat så mycket. ah men det är väl lika bra att man drar och har roligt istället för att stanna kvar bara för att man betalat pengar å ba pinas av tristess istället. liksom ba bara för att det är så jävla varmt nu så ska man inte få klaga bara för att värmen äntligen kommit och man liksom måste vara nöjd och glad... det är ju inte ens gött när det är såhär varmt!!! man kan inte göra någonting. och orka ligga och steka sönder sig på stranden typ... nej. så jag sitter inne och kollar på family guy och sex and the city istället. asgött.


åååhhh. trött på folk som säger vad man får klaga på och inte... bäähhhhhhh.




include me out,



just det. är så sjukt opepp och trött på alla hypade jävla göteborgs-klubbar som ba TOTALRUINERAR en bara för att man vill ut träffa folk å ha lite skoj typ. å ändå så gör jag det själv liksom snacka om dubbemoral men jag är rätt bra på det. för jag tycker det är kul. men tycker inte det är kul att bli ruinerad. ba hundra spänn inträde och typ 50 spänn öle ba eehhhh..ok.  finns ju bra undantag å så men det värsta är ju nu  för tiden ba svartklubbar är så jävla indiebajswoowooohypade å tar lika mycket inträde som en vanlig laglig klubb liksom ba varför så jävla dyrt!?!?!?? för att folk pröjsar för det!!!!!  ba å¨åååhh sluta med det då.. eller det är väl kul när det ä kul för andra men a... ni fattar.
och jag har liksom kommit på en asbra grej, jag ska festa i skogen från och med nu. festa med älgar.







colossal youth,


har en konversation med emma  på msn, nu ska jag kopiera till er, mig själv, vad jag precis skrev till henne, 

linnea jävel säger: 
det är så jävla fint att sätta sig och lyssna på bara håkan ett tag ibland....



a för det är det jag gör nu.,läste nyss recensionen från peace & love-spelningen å fick feeling. å ba. gud vad jag har rätt. en sommar/göteborgs/gammel håkan-själ behöver ju det. ja. som lite,, medicin.


en annan grej jag gjort idag är att ha vart på kalas. fast det är inte poängen. utan poängen är att jag nästan typ eldat upp vårat hus medans vi vart på kalas. jag ba oops glömde stänga av kaffekokaren innan vi åkte.. hoppsan hej liksom fan inte bra. vi  den stod på från typ två till åtta.. fett cred till kaffekokaren ändå att den inte började brinna. men kaffet som va i va ju typ asskummat så typ en timme till så hade det säkerligen börjat brinna... fett ocred till mig om det så skulle vara så.
men en gång så var det jag som upptäckte att det luktar sjukt bränt en gång här hemma för ett tag sen, då mamma hade glömt kaffekokaren. så jag ba, shit happens liksom.. men förfan glöm inte kaffekokaren,.



bring on the dancing horses,


DÖÖÖÖÖR jag kommer fan inte kunna se echo & the bunnymen patrick wolf, antony & johnspns, bon iver, band of horses, beirut,  gang gang dance och lily allen. jag inser verkligen det nu för första gången liksom....ÅÅÅHH WAY OUT WEST VARFÖR SKA DU KOSTA SÅ MYCKET OCH VA SÅ HIMLA BRAAAAA buhuhuhuhuhu vill faktiskt dö.... påriktigt... echo liksom... å patte... å antony.... BUHUHUHUHUHUH..ska köpa en trisslott imorgon..








the real mcCoy,



OK. palla att det var en spindel i mitt rum inatt  och vi ba inte hittar den och jag fick sova på soffan i vardagsrummet!!




sit back and enjoy,


för övrigt, listade tre utav mina största skräcker för amandah igår, lät ungefär såhär:

1. bli instängd i ett rum med massa spindlar
2. att någon när och kär bli väldigt sjuk eller dör
3. att bli tjock




coconuts, plenty of junkfood

alltså jordgubbar är verkligen så himla gott typ.

jag är så hiimmmmmmllllaa varm och svettig för jag har precis plockat upp en varm diskmaskin. alltså innehållet i diskmaskinen, fett cred om jag hade plockat upp en diskmaskin liksom. aja. har gjort en massa grejer som min mamma bett mig göra och så. duktig jag är. man får ju ställa upp, som jag brukar säga. vi är ju en familj! hehehehehe.


hihihhehehehe hoohoh huhuhu. alltså. hihi. ne.
alltså jag mår faktiskt fett illa.... vill spy i min mun.. tanken på att det faktiskt finns en möjlighet till att jag åt kött igår typ gör så att jag vill spy min mun. spy i min mun.. jag åt en falafel i pitabröd från järngrillen. jag och amandah köpte en varsinn som vi åt hemma hos henne sen. ok 1. det smakade liksom kött, kom jag på när jag ätit upp typ hela. 2 det såg ut som typ små halvfärdiga köttbflarn i falaflarna (men det var mörkt ute så såg inte så bra) 3. mår inte så bra i magen idag..och kan inte sluta må illa typ. såå.... vill dö nu liksom. ne. men fett obekvämt. dricker chokladhavremjülk för att väga upp det hela. 


alltså mitt liv har sett ut lite såhär de senaste åren. när en idiot försvinner ur det, så hoppar en annan in. alltså, som om jag är nåt som är schemalagt för idioter typ. kul. 
men......... JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER VISSTE NI DET VA. 

nu ska jag duscha. det behöver jag. har svettats, för det är varmt ute. japp. 
imorgon kommer bli en sån himla bra dag också tror jag. hihi. hejdå


FÖRESTEN. så har jag amandah och anna-lotta startat en klubb! det är väl inte riktigt färdiglagt vad den heter men det är en klubb för sånna som tänker såhär "klubben för oss som hälsar och skiter i om du inte hälsar tillbaka för det är ditt problem om du är dryg och inte mitt" eller som jag hellre uttrycker det "klubben för oss som hälsar och skiter i om du inte hälsar tillbaka för det är ditt problem om du är så jävla svensk och inte mitt". japp. asbra eller hur. så nu kan man liksom hälsa på alla, även folk som har nåt uppstoppat nånstans, för jag är ju trevlig liksom. och ba. det är ju inte mitt problem om inte alla är det...



im your fan,


jag hatar fotboll. jag hatar sport. det är okej  att det finns och så. gött att människor rör på sig och tycker att nåt är skoj typ (jag kan inte fatta hur man kan tycka det är skoj dock) men när det kommer till att det måste visas på tv och hela sveriges fotbolls-ointresserade befolkning blir fotbollsintresserade och hela sveriges fotbollsintresserade befolkning blir HELT JÄVLA GALNA I HUVUDET så blir jag helt trött. VARFÖR VARFÖR VARFÖR. nu ska jag skriva ner anledningarna till varför jag hatar det här:

1. det är ju så jääääääävla boring och så jävla ospännande att jag vill spy i min hand

2. alltså, vem är idioten som kom på liksom att folk ska bli fotbollshuliganer och typ slå ner varandra, hata varandra, förstöra grejer, förstöra för andra (som inte ens bryr sig om det typ inte vill veta av det men som ba råkar behöva vara tvungen att gå ner på stan OJ SORRY JAG BOR HÄR för att köpa typ nåt asviktigt på apoteket så man inte dör typ, men som ba inte kan göra det för det är en jävla hypad grej med fotboll och alla ba skriker i ens öra när man går på stan liksom INTE OK. typ "heja mitt land liksom" ja ok kunde inte bry mig mindre om vad du hejar på idiot.

3. man ba puh thank god att jag inte umgås med folk som gillar fotboll typ kompisarna och så gött liksom nån som man kan vara med under den här tiden dom ba turns into hej jag gillar fotboll helt plötsligt och ba ska kolla på matcher och ba vill ha en kväll då vi sitter och "umgås" och kollar på fotboll. ba NEJ. NEJNEJNEJ snälla i beg liksom. (ja emma och emma ni kan känna er lite träffade)  jag tänker inte delta i någon fotbollskväll. jag gör det inte.

4. när det är fotbollstider, som det tydligen ju är nu, jag har ingen aning om vad det handlar om kunde , ja så blir det liksom som om det är världens viktigaste grej. alla glömmer all misär, krig och svältande barn. det viktigaste är att ens fotbollsland springer åt rätt hål och skjuter bollen på rätt kant av foten eller nåt. 

5. hej kan jag få kolla på ett tv program jag vill kolla på liksom

6. fotboll luktar svett



en göttig grej är att jag får min lön imorgon ätnligen haleluja liksom men det dåliga med det är att jag inte kommer ha nånting kvar på onsdag för jag har typ sjutusen skulder och ett frittekort jag hoppas jag kan köpa så jag slipper hänga i åsa hela sommaren ba yes..

en till bra sak är att jag kommer leva i typ paradiset i två veckor framöver



Å JAG VILL VARA ÅTTA OCH GÅ PÅ DISCON IGEN. 
nej jag vill ha en fredag, massa öl, massa bra dansmusik typ dansa sönder och massa glitter och så






OOO,


jag är så jävla ledsen för att jag tänker som jag tänker.
fan alltså det här är inge bra.
men.jag.vet.allvarligt.talat.inte.vad.jag.ska.göra




beast,



okokokok nu lösenskyddar jag den här bloggön skriv la en kommentar eller typ fråge mig om lösenordet
om du typ känner att du liksom vill fortsätta läsa vad jag ordbajsar. men ja. du måste ju typ vara cool för att få lösen.
sååå


haha roligt om jag ba lösenordet är lastbilschaffis typ här på bloggen nu liksom. smart liksom.
alltså lösenordet är inte lastbilschaffis. det var bara ett exempel. hejdå


ok måste sluta använda ordet liksom typ sjuttiotre gånger i samma mening vad är grejen liksom... FAN.







coconuts,



det tog inte ens tre dagar




MILKMAN,


senaste boken du läste: hehe. har inte läst en bok på typ två år så jag MINNS EJ
senaste meddelandet du fick: "okej, puss love. vi ses snart :)" från amandahbaby
senaste meddelandet du skrev: till amandah. typ att jag inte orkade åka in igen baba. så.
senaste gången du fick sms: en å en halv timme sen eller nåt
senaste låt du laddade ner: wordy rappinghood med tom tom club
senaste film du ladde ner: har inte laddar ner en enda film i hela mitt liv
senaste grej du laddade ner som inte var en låt eller film: eeehhh
senaste saken du googlade: native korean rock
senaste idrottsaktivitet du utförde: HAHA. shit. typ sjuttiofem år sedan när jag stod still mitt på plan i skolan när vi spelade fotboll eller nåt 
senaste räkning du betalade: mobilräkning tror jag
senaste brev du skickade: minns la inte jag
senaste skiva du köpte: ujuj. ehm. tror det var heima med sigur rós när den släpptes
senaste skiva du lyssnade på: the bachelor, patrick wolf
senaste konsert du var på: cocorosie på nefertiti igår 
senaste pryl du köpte: en jävla påse nötter för 20 spänn på pressbyrån
senaste flygresa: london-gbg i söndags
senaste bussresa: idag kungsbacka-åsa
senaste tågresa:  idag göteborg-kungsbacka
senaste tunnelbaneresa: typ två veckor sen i london någonstans
senaste taxiresa: i london till nån efterfeste
senaste båtresa: det var nog till danmark med skolan för mer än ett år sedan
senaste cykeltur: det var nog någon månad sedan. hem från bussen eller så
senaste parkhäng: victoria park i london
senaste maträtt du lagade: couscous och broccoli. jag levde på det sista veckan i london
senaste bröd du bakade: haha. ne.
senaste frukt du åt: en banan hos bernice igår
senaste grej som batterierna tog slut i: kameran
senaste grej som batterierna inte tog slut i men som du tog ut dem ur ändå: alltså va ne. 





the killing jar,



skojsigt skojs ska man ha. det ska jag ha den här veckan har jag bestämt.
jag har haft en liten paus här. HAHA. som om jag och bloggen är ihop typ. neee.
just homecoming from london da city of the cities. ehhehehe. stort. men bra. ja. där har jag varit i tre veckor.
orkar inte skriva vad jag gjort. men typ. sökt jobb, inte sökt jobb, öl, parkhäng, sett london (turist), öl, sovit. typ.


jag ska:
1. sova snart.
2. se cocorosie imorgon WAAAAAA.
3. söka jobb
4. hoppas på att jag får jobb så jag kan flytta in på chapmans torg i höst
5. bli lesbisk



 nr 5 var en lögn.

jag tänker så dåligt. det är så himla sant. tänker dåligt för att jag har dåliga tankar. tänker dåligt för jag inte alltid fattar.


hejdå

RSS 2.0