Honey Or Tar


Tjeeeeejjjnna.
Idag har solen tittat förbi och värmt oss lite grann och gjort, säkert dom flesta lite gladare. 
Jag älskar den här tiden då alla börjar sitta ute lutandes mot teaterns väggar med kaffe, cigaretter och vad det än är, och bara njuter. Där blåser det sällan och solen ligger på så härligt. Snart kan vi sitta där i bara koftor, som sedan går över till bara t-shirts eller linnen. Och byxor förstås..
Nog för att det fortfarande är kallt, men sånna här dagar mitt i februari är dagar då man blir påmind om att våren inte är allt för långt bort iallafall.

"Skoldagen" avslutades med glass och allmänt jävvla mysigt chillhäng på dansbanan vid fyren med tre fina kömpeser. Sånt vill jag ha mycket av nu när det går mot bättre tider.

Idag hämtade jag även min studentmössa. Den är fin och jag tycker allt att jag ser lite charmig ut i den. HAHA! haaaalåååå! Och idag insåg jag lite att, fan, snart tar jag studenten. Vad kommer hända med mig sen liksom.. Vad kommer det bli av mig? Har jag nån framtid? haha. skoja bahhhh, allt kommer bli förjävvla bra. Det ska bli gött. yes!

Jag finner det inte speciellt givande att skriva blogg längre.. Men ibland då och då kommer jag göra det. när blogglusten knackar på och jag måste ha någonstans att göra av min hjärna.

JAG HAR INTE FÅTT MIN LÖN? VARFÖR HAR JAG INTE FÅTT MIN LÖN?

samt att jag måste dra ner på kaffedrickandet...

g'bye!
/yOurs Truly


jag älskar mig själv när jag med munnen full av banan trycker upp ansiktet, mest näsan, mot altandörren och samtidigt visar innehållet i min mun för pappa där han står utanför och snickrar på våran nya veranda. Sedan vinkar jag glatt till honom och torkar bort snorspåren på glasdörren.
Jag vet att han tycker om det också.

LIKE SHOOTING STAR YOOOUU SHINE BRIGHTEST OF THEM AAAALL




JAG VILL HA CHEPS!!!!
(chips)

Pumpkin Suop


Hej pumpor!  (bara för rubriken liksom)
Och bara för att låten just nu är Kate Nash - pumpkin soup, jag älskar den. Alltså. haha. texten liksom, så jävla mitt liv nu. love it.
Jag har varit dålig på att skriva här. Men jag ska berätta en sak. Jag är periodare. En sån som överdriver allt ett tag, sen så glöms det bort, för då hittar man nåt nyt. Men det här är oftast när det gäller mat. Som för typ två årsen då jag näst intill levde på gurka. När kömpesarna käkade chips på fredagskvällen framför tvn så knaprade jag i mig en gurka.. Liksom, do you get it vaaa. Så det är därför den här bloggen är så sjukt ojämn och liksom ibland får flera inlägg om dagen och iböand typ ett på en vecka. Mmmm mysigt. Men jag kände att det var dags nu.

Jag kan ju då berätta vad jag är inne i för nån period just nu. det är en philadelphia-och-tomat-macka-perdiod, en äta-mat-period och det ska vara sen salig röra ur en DJUP tallrik! geggamoja. samt Amy Diamond - shooting star period! den är tamefasiken bra. speciellt på slutet mmmm... wherever you go i will follow i just wanna be where you are like a shooooting staar you shine brightest of them aaaall...
Jag har precis vart i en majonäs-period föresten. Inte så att jag inte tycker om det längre. Men käkar man fyra mackor med majonäs och tomat om dagen så måste man ta liten paus då och då...

Idag är det tisdag och det betyder att jag har knegat. Det gick bra, chefen har blivit snäll och min flummiga brat-arbetskamrat driver med mig hela tiden och lättlurad som jag är så kan han ju göra det hur mycket han vill. Men vi har det sköj på jobbet, jag och min flummiga brat-kollega. 
Köpte med mig två nya spännande teer hem. Två gröna. Brunkulla och Gröna Madame. exxxciiting. Just nu dricker jag gröna madame och det var göttt. Morot papaya tror jag det är. mm könstet  va men det var tamefasiken gott. luktar fräsh tant. Så ska jag lukta när jag blir gammal.

Jag håller på att bli förkyld igen också. nej men hallåå! det har gått 1 1/2 månad det här året och jag har redan lyckats bli förskyld 3 gånger. mm i lööv mitt immunförsvar. Jag känner att jag håller på att bli lite sjuk kanske.


Men IGÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IGÅR!!!!!!! Way out west släppte en riktig bajs alltså. Min fina kompanjon Emmiz ringde på eftermiddagen och var helt glad och ba "DU KOMMER DÖÖÖ ALLTSÅ VI DÖÖÖR AAHH du måste sitta ner!!!!" och så ba SIGUR RÓS KOMMER TILL WAY OUT WEST!!!!!!!! eeehehehe. Jag skrek som en tjej och ba näää äre sant äre sant trodde fan hon drev med maj. men nä fan vetniva, det gjorde hon inte. 
SIGUR RÓS KOMMER TILL WAY OUT WEST. Det var nära en liten tår föll från mitt lille öga.
jag älskar sigur rós föresten.. mm.

Idag köpte jag med mig 99% choklad till min padre och han tyckte tamefasiken det var gött typ. Det tyckte inte jag jag tycker om typ 40% hej.

För övrigt så har jag en kömpes som lever livet i new york just nu och en annan kömpes som är på ett skepp påväg mot Havanna, Cuba. aah men vafan tack för att jag får sitta här. m. aaa nä men nu ska jag inte tjöta mer vettni.

Jag ska för övrigt jobba på fredag med. Gött för jag måste se till att tjäna och spara pengar till mina planer.
Och två veckor framöver ska jag hjälpa till att ta hand om en bekants islandshästar. Mysigt!
Varför är inte jag från island... Jag borde fan det.
pöss på rompen. MER TE
/YouRS Truly




Rejoicing In the Hands


Heerrrrooow!
Idag är jag typ på ett gött humör. Fast just precis nu kom jag på att jag har skitbråttom ju. för jag måste göra en sak som  mamam har tjatat om hela dagen, hon står och skäller på mig nu tillochmed. Mammas lilla negerslav. Nej det där var tamefasiken bara på skämt.
Men hej nu blev jag på dåligt humör igen. fanilhelvetesjävla skit.
KUUUUUUUUL. mm jä'vligt kul

So long old snakes

Im good, Im gone


alltså jag skrattar nästan lite. det hela är så sorgligt men samtidigt så skrattretande.
jag vet inte vad jag ska säga ens

"jag ser att du är låg. du vill inte träna, du äter inte ordentligt, du sköter inte skolan som du ska"

 ja. för allt handlar om att träna, äta ordentligt och att fixa skolan. jag äter visst ordentligt. Vad är ordentligt, mer än vad som är gött och mer än vad man känner att man behöver? Att äta så som andra tycker att man behöver kanske. jag äter inte enligt tallriksmodellen eller anna skipper heller för den delen men jag dör fan inte. Nej jag tränar inte. jag känner inte att jag är i stort behov av det,  någon gång hade jag tänkt börja, men jag blir fan inte ens lite peppad att göra det så länge någon tjatar på mig. Och JA jag sköter skolan jävligt  dåligt men jag känner inte att mina dåliga skolresultat kommer döda mitt liv i framtiden. Varför kan inte min hjärna få styra vad jag ska göra och inte. 
Alltså jag kan inte ens uttrycka mig hur jävla frustrerande det här är. Jag mår bra så länge jag slipper höra tjat. Tro inte så jävla mycket. Jag mår inte dåligt. Och om jag skulle må dåligt så är det fan inte för att jag inte tränar iallafall.
Och förlåt för att jag inte berättar ett skit, men jag känner inte att jag är i behov av att berätta nåt för er.
Jag är 18 år och jag tror jag fattat hajat med livet liksom. Jag vill inte höra tjat från någon som inte har i närheten av samma syn på livet som jag, eller samma värderingar ens.
Sluta tycka vad jag borde göra och inte göra.
Förlåt men det är fan bara jobbigt.
Tyst bara och lämna mig ifred.

Nu vill jag bara att en speciell person ska komma hem och ta med mig till Island.

The Sea is calm



alltså... JUICE. man ba dör för det är så jävla gött alltså

please don't stop the music


Halllojjsan.
det var en dag då jag fick mitt andra mail från en fin på en båt på andra sidan jorden. I det mailet står det sånt som jag blir glad av osv. Men ack, det är  3 månader minus en och en halv vecka kvar.. Det har redan gått en och en halv vecka alltså. Det går tamefasiken ganska fort ändå. Jag tror det är för att jag dricker  så mycket öl. mm. Fan nu kom jag på att jag har faktiskt inte ens hängt med i hur fort det går.. hujhuj. Men det är bra. muy bien.

Igår drack jag öl. Okej en cider också. Men den räknades inte för den var tamefasiken inte ens göttig.
Jag hade en trevlig kväll, men det hade nog inte vart så trevlig om det inte vore för alla mina fina vänner som gör en sällskap sådär när man är ute och gör sånna där vuxengrejer. Men det vart krök och dans som vanligt.
Jag och mina två trogna äppelpäppe-kompanjoner missade dock pendeln till våran sista buss.. Jag fixade sovplatsen änna men vesst han jag frysa ihjäl. Mina två kompanjoner överlevde i knugsbacka från kl ca halv 4 till typ kvart i 8 på mörran. VÄRSTA CREDS TILL DOM!!!
Ja men det vart et minst sagt trevlig natt. det blir sällan tråkigt med mina äppelkompanjoner. Världsbäst.
Jag vaknade iaf upp hos bajsen och vi lyssnade på Amy Diamond och spelade mario cart. eh. jag är sämst...
Sen gick jag och hälsade på syrran och syrrans pöjkvän några timmar, dim fixade lite inför en fezt ikväll. Det var gött. Så kom jag hem, duschade och ätit en avokado nu..

Ja.. Om ca 40 minuter ska jag bege mig in till knugsbackat igen för att umgås med fenaste Jeanie och ha det götttt.Jag tror det blir kröken idag också fan. Gött.

Ha en helnajs kväll dårå. För det ska fanimej jag ha!
pözzzz
/Yours tRulY 

Heard somebody say


Igår gick jag och lade mig kl 21 och sovit till 10. Jag är sjukt utvilad och det här behövde jag mer än något. Typ.
Bra dag också. Solen skiner och jag vaknar till Devendras vackra röst. mmmmmmmm.
Idag har jag såkallade vårkänslor. mmmmmmm..
nu ska jag ta en dööösch.
pözzz


una lista pequeño


hej småkottar.
Idag har jag fått mail från en som är på en båt i colombia. där är det 27° i VATTNET, och minst 30° i luften. eehhhe. äre lugn om jag kommer ellööör?
idag har jag även lånat en lista av vicaana.
men den blev sådär jobbig nu. aah. varför blev inte alla svaren fetstil när det vad det jag bad om???
stördblogg.se

ditt namn: Linnea
längd: jag mäter 159 cm
spelar du något instrument: nej tyvärr. men jag kan göra ganska häftiga musikaliska grejer ändå. typ sjunga en låt där man bara uttalar vokalerna och inte stänger munnen eller tänderna.
vem är snyggast: devendra, johnny depp och audrey tatou
vem vet allt om dig: det finns inte någon i hela världen som vet allt om mig. jag är ju bara barnet.
vad vill du ha just nu:  en resa bort nånstans, 26e april, siesta, vår och sommar. mat
vilka sjukdomar har du: inga vad jag vet. men det lurar säkert någon hemsk dödlig sjukdom i min lille kropp
fobier: SPINDLAR!!!!!!!! djur i dödat och förpackat till ätbart format
har du körkort:  hej jag är 18 och har aldrig suttit bakom ratten förutom när jag var liten och jag fick sitta i pappas knä och vara med och hålla i ratten på smågrusvägarna till sommarstugan.
åsikt om jultomten:  nej. jag är fan skiträdd för tomten nu sen jag såg den där tomten på åsnan på antikrundan... och så skämmer han bort barn. så jag vill inte tro på honom. jag gör inte det heller..
vill du gifta dig: inte just nu. men säkert i framtiden om jag är skitkär. men inte kyrkligt överhuvudtaget. ingen gud ska bekräfta mitt äktensskap. 
väska just nu: min siesta tygpöse, alltid.
har du glasögon: neeeeej
hur ser din plånbok ut: den är röd med lite guldigt och grönt och sådär. lite glansig. jobbig att ha småpengar i. men den är allt fin
när ska du festa nästa gång: jag festar inte jag krökar och skakar rumpa. men fredag i guess. utgång.
vad köpte du senast: åh jag har allt köpt mig lite kläder idag. en typ klänning, en tröja och en tisha. och en till bysthållare... och två pack strumpor.. mm.
hur mycket pengar har du:  det vill faktiskt inte jag säga för då kommer alla vilja vara min vän. jag vill inte ha några vänner. nej men det är rätt mycket just nu. men dom ska sparas!
hur svarar du i telefonen hemma: "hej det är linnea" "haallååå" "hej...."
senast kramat: axelpaxel gammel get
hur känner du dig nu:  ooj. helt sjukt mycket känner jag mig som. mitt huvud är dött för det är trött. glad för en del anledningar.. ledsen för en anledning. inte glad för att jag måste kissa hunden.. och hungrig.. och sådär jag längtar. och klok!  död, trött, glad, ledsen, inte glad, hungrig, längtansfull och klok.. yes.


ajöken förmiddagskröken

Hard To Explain



Hej bajsblöjor.
Idag var dagen då jag hade utvecklingssamtal. Först kom jag försent och sen var jag där i typ 5 min. Bergis knappt ens det.
Det var det vanliga liksom. Fixa alla ig..  allt bra, mm.. bra med klassen..? mm....osv. Skriva under och haajrå. 

Sen hängde jag med min trogna komanjon. Vi har lite affärer på g, jag och min kompanjon. Det gäller kalasbyssor och en skiva med bajs.
Vi gick till Åhlens, jag köpte en skiva. The Cardigans Best Of. Gött.  Sen hittade jag den i en annan skivaffär, 15 KRONOR BILLIGARE. fyfan.. ogött.
Vi köpte kaffe, satt i SOLEN, gick till h&m, där vi fyndade minsann. Jag köpte mig en ny bysthållare, en grön. skitglansig. För 40 riksdaler. Och ett fint linne. Men det fyndigaste fyndet av allt var kalasbyxorna. Två-pack, ett par blåa och ett par gröna,och det fanns ett pack kvar, just i våran strl! Gött som den. 
Förvisso var dom skapta för gravida kvinnor. Men det hindrade oss inte. Jag skulle ha dom gröna kalasbyxorna!!
My companion ska nämligen ha dom blåa.  Vi är så smarta. Grejen var den att det var halva priset på halva priset. Det blev typ 10 kr var. AAH!!!! asbilligt.

Imorgon äre jobb. Lika nej jag vill inte som vanligt. Men det är väl ok ändå liksom. 
Funderar på om jag ska offra mig några fler dagar på lovet. Jag känner mig lite mer motiverad att tjäna pengar nu, för jag viiiiiiiiill.. Jaaaa snälla dåå.mm. vi gör det liksom... (det var mest för mig själv)

Det är tydligen nåt mystiskt i vårat hus. Något som surfar bamse.net....
Jag har blivit anklagad men jag lovar det är fan inte jag. Vafan skulle jag göra på bamse.net liksom.

Hejdå drugdealers, nu ska jag dricka kaffe.
/yours truly






Korean Dogwood

ingenting jag gör är ju bra ändå.


Hej igen. sjukmycket uppdatering idag fan.
 jag skyller på att det är söndag. för då är det ok. söndagar är tankarnas dag. för man tänker så mycket på söndagar..
det är nog därför alla hatar söndagar. för det är inte ens gött att tänka för mycket.

Men jag tänker. Men jag tänker på göttiga saker just nu. jag tänker att snart ska jag ha världens mysigaste lilla lägenhet. elller ännu bättre, en liten stuga. och där ska jag bo. tillcohmed tre l i eller för det. jag längtar. för jag ska ha musik på twentyforseven och ha det gött. jag ska måla låtsas-mustasch på mig själv och gå runt så, i mitt hem.  
och jag ska klä ut mig med roliga och fina kläder minst en gång om dagen. så gött ska jag ha det. sen ska jag äta mat. jag ska lära mig laga mat, helt själv.
och så ska jag dricka skitmycket blåbärssmoothie.

puss

breathe me


Jag vet ju precis vad det är jag vill.
jag vet. och jag blir mer och mer säker
för varje dag.
men jag vet inte vad jag ska göra.
jag måste stoppa nu.
jag vet bara inte hur jag ska göra.
för jag är feg.
och det kommer gå för långt.
jag måste börja lära mig prata.
vad håller jag på med...

sålänge ska jag lyssna på
den där låten, på repeat. tills jag börjar grina.
 som gör så att jag känner mig närmare dig är
vad jag är. för långt bort.
jag vet exakt vad det är jag vill.
för du är den enda som jag någonsin skulle behöva.
det blev bara inte riktigt så som
jag hade tänkt mig.


and the worst part is there's no-one else to blame.

A sight to behold


kom hem 
och ta mig härifrån



för mycket kaffe och för lite vätska fo sho. Huvet blir som en seg deg. Snurrigt. argt. trött.
trött. fredagens kvälls-och natt festlitgheter tärde verkligen på mig. Har vart dödens trött i två dagar nu. Fick inte ens sova ut ordentligt imorse vilket var det jag hade tänkt, och det enda jag behövde. Så jag funderar på att gå och lägga mig igen. Imorgon har jag utveckligssamtal kl 9.20 och jag ser inte fram emot dt. Jag ser det som helt ogivande eftresom jag vet precis vad lil-ma' kommer säga.
Jag vill bara gå och lägga mig och sova, till slutet av april. Inte behöva tänka på allt och bara sova. Slippa. 

Jag är tydligen en otacksam jävel också. Jag orkar fan inte med detta mer.

på antikrundan är det en gubbe med skägg som kommit in med en tomte som sitter på en åsna. åsnan rör på huvet och tomten på ögonen. det är den läskigaste och fulaste tomte jag någonstin sett och den har gett mig men för livet.

det sista jag vill säga idag är att jag är så sjukt besviken på vissa människor i min omgivning. vad fan liksom.

ge mig slutet av april, och en stuga där jag kan få vara ifred, bara vara och sova hur mycket jag vill fram tills dess.
/Yours truly

Pressed In a Book


Här sitter jag. Trött till döden och kollar på animal planet.
GE MIG EN CHIMPANSBEBIS DÅ!!! det är helt ok med en tigerbebis också alltså...

Ikväll har jag avnjutit en underbar middag hos en vän som förra veckan blev 18. Det vart paltkoma på högsta level ikväll. Mat mat mat. glass kakor osv. Jag har haft en helt alkoholfri lördag. Det var nog typ hur längesen som helst nu. Det känns gött.
Jag vart inte ens pepp på alkohol idag. Det räckte med igår för den här helgen. Heeeelt sjukt trött och lite bakis a la baama.  Men jag hade en rätt konstig med rolig gårkväll/natt. Fezt till kl halv 7.. göttt.t.


Men alltså han den där krokodiljägaren som tydligen var så känd var ju lost i huvet. Ofta man står och pratar med en arg jävla krokodil... som om den fattar vad han säger. Så jävla balltttttt. 
MEN GUD KAN HAN LÄGGA AV! nu kryper han bredvid en myrslok som han tydligen är kär i..ahhh. han är fan skitkär i den. 
men serilöst han är ju dum i huvet!!! aaah haha

Nu ska jag tetta på felm. sen ska jag söva. för jag är tröött som ett as. 
ajöken kvällskröken
/yours truly



men fan jag vet ju inte. eller jo, jag vet. men det är dumt. det går ju inte. fan.
det här är verkligen jobbigt. i just don't know what to do..



RSS 2.0