to live fast and die young.



a a a a yea sitter och lyssnar på management och peppen inför emmaboda stiger. det ska bli så jävla gött men det är typ stjärtvarmt och jag ber någon att kan det inte bara bli några grader svalare så man kan typ vara ute utan att behöva dö. för det är rätt jobbigt när det är varmt. men men men det är festival det är fint folk det är fina band det är fin öl och fint fint fint. 
nu har jag inget mer att skriva.
puss



hej igen. min packlista ser änsålänge ut såhär ungefär
- biljetten
- öl

jag ska fortsätta nu. snart,

it's hard to explain.



FÖR VARMT.




-



HERREJÄVLA GUD





the magic position.


nu längtar jag å vill jag till emmaboda jättenu för här orkar å vill jag inte höra prata eller lyssna längre och allt ska vara så jävla omständigt hela tiden varför nån gång kan ni inte bara typ. fan vet jag. vara normala och iallafall låtsas att ni fattar att det håller ju inte fast det borde dom fattat för längesen och det är ju synd för det blir ju bara värre och fortfarande är det mitt fel. men jag säger såhär att det blir bara värre och värre och jag skiter om dom tycker att det är mitt fel för jag tänker iallafall inte ens försöka anstränga mig för jag har väl lärt mig att det går ju inte ändå det blir ändå bara en massa onödigt jävla tjat om varenda liten jävla sak och jag vet att det är inte mitt fel. lite kanske men inte mest. 

imorse var jag jätteopepp på festival men på några timmar har jag gått från opepp till stjärtpepp. det är nog för att jag lyssnar på bra musik och tittar på snygga människor på internet typ. det hjälper alltid och nu vill jag vara full på emmaboda med alla  fina och jag tror fan att jag ska typ börja packa snart och imorgon ska vi köpa ölen och på tisdag ska jag bara säga hejdå och gå ut genom dörren och sen är jag borta för ett tag och det ska bli jävligt skönt. stjärtskönt ungefär. justice kultiration whitest boy alive familjen miss li å annat fint ska jag dansa till. 

emmaboda here we come typ å det enda som är stjärt är att släpa på all öl kan nästan dra åt helvete med in the end det är ju värt det. och sen att jag är jättefattig och har inte råd med jag tror det typ fixar sig. bra eller dåligt vet jag inte med löser sig det gör det.
puss.

make my day right this way.


update update update. skulle jobbar torsdag fredag lördag också denna vecka. på fredagkväll ska dom som dricker vin göra det på amandahs loft, öl för mig som inte dricker vin. och på lördag ska vara typ servitris eller så på ett bröllop. kändes sådär att behöva jobba på lördag så jag ringde min chef förut och frågade om jag kunde få ledigt på lördag. hon sa att jag fick ringa till butiken själv och fråga om nån kunde ta min plats på lördag. en av mina arbetskamrater som jag skulle jobbat med på lördag är snäll och sa att "jag fixar det". helt skitgött. jättejättepepp! gött.
övrigt. jag ligger back 1200 spänn för dyra mobilräkningar. jag ska köpa e-bodabilketten så fort som möjligt för mina femhundra kronor jag har kvar och sen ligga back lite till. men jag ska betala tillbaks. snart. i augusti. och ikväll vill jag mysa.
puss

let it fall.


åh nej nej nej. . jag ska bara säga att jag är trött, mår illa och är på jävligt dassigt humör. tack för visat maktmissbruk kära förälder. jävla fan. vafan liksom? whats the point. jag är arton jag kommer aldrig lära mig det mina föräldrar försöker lära mig. lite försent, tänker man att dom kan fatta själva men nein. ledsen men jag är liksom inte tio längre. jag har redan skaffat mig visioner och egen syn på livet förlåt om det inte passar typ. ibland funderar jag på att sluta prata med dom helt och hållet. sluta be om saker. bara vara tyst. det leder ju ingen vart förutom till tjaffs och diskussioner ändå. helt totalt ovärt. nu är jag sur. ingen emmabodabiljett idag heller. 
och nej jag är ingen bortskämd liten skitunge som är sur över att jag inte fick låna pengar. jag har inte ens bett om det än. 
men ändå blir det såhär.
VADFAN ÄR PROBLEMET. fanihelvetesjävlaskit va sur arg och irriterad jag blir när jag tänker på vad som precis diskuterades. att det ens blev en diskussion? vetni vad. jag hatar vuxna. jag verkligen hatar dom. alltså vuxna vuxna. dom är så jävla läskiga. jag tror man blir automatiskt dum i huvet när man blir vuxen. vissa har tur att bli bra vuxna. många andra inte. dom flesta tror jag. jag tänker aldrig aldrig bli vuxen. det är en sak jag har lärt mig iallafall. tillochmed ordet vuxen låter hemskt.

is this it.


jag fick så enormt med tji imorse. "ha det så kul nu" sa jag till min far och han tittade undrade på mig och frågade "vadå?". "jaa i danmark?" svarade jag. "men jag ska inte med..?".... han skrattade åt mig när han såg hur besviken jag blev. nänä okej. inget förrrrräldrafritt i några dar här inte. tji tji tji fick jag. jag tyckte det skulle var så skönt att vara nästan ensam hemma i ett par dagar. men men. två borta är bättre än ingen. det låter typ på mig som om jag hatar min familj. det gör jag. nej det gör jag inte. men det är jävligt skönt att slippa dom ibland. rätt ofta. trött artonåring här. hej. så nej det blir inget party. det hade det inte blivit ändå eftersom jag bara knegar hela tiden. fast jo. vi hade kunnat dricka öl på våran altan i kvällssolen. typ alla som ville. det hade jag gillat. jag hatar föresten att jag för två  veckor sen inte sa att jag inte kunde ta denna lördagen som jag planerade att göra men som vanligt så tar jag aldrig tag i saker. annars hade jag kunnat bli full på amandahs loft på fredag med hur fina människor som helst. kanske jag kan ringa chefen imorgo.. nää. det vågar jag inte. jag har för övrigt jobbat idag och jag är trött. men nu är jag ledig i två dagar. 

i övrigt sitter jag och lyssnar på strokes. juilan m-m-mm. i övrigt en gång till så hade jag också velat vara på rip it up. det verkade fint och blött. i övrigt igen igen måste jag köpa min emmabodabiljett typ NU. ska säga till pappa nu. hehe. jag har femhundra kronor att leva på fram tills lönen kommer och dom femhundra ska jag lägga på emmabodabiljett'n.  lönen kommer ligga på typ ehe sexhundra kronor den här månaden eftersom jag jobbade två dagar förra månan. dom ska jag köpa way oyt west biljett för. suger ju. stjärtsuger.  jag får nog be nån snäll att låna mig lite pengar. jag kommer ligga back typ 500 spänn minst totalt plus typ fyrahundra som jag redan är skyldig pappa. det ballar ur. MEN! i augusti kommer jag få en myslön på ett par tusenlappar så då kan jag betala tillbaks. nån som vill låna mig pengar då snela.
puss.

nothing better.



idag har det varit söndag och jag har jobbat. igår var det lördag. då jobbade jag tio till fyra, åkte hem, åkte till knugsbackat och träffade fina folks i en lägenhet sen innan vi for in till kvällens mål götlaborg så tog jag och en utav dom andra en femtonminutare på rumpan och svepte en öl. klockan kvart över elva tog vi tåg in till staden den fina staden och efter splittringar och combebacks och spektakel kom vi fram till kingshead. jag skulle köpa öl på mitt kort men då sa bartendern som är snäll att "hörrududu där fanns inga pengar inte" visste la jag tänkte jag. för en sak visste jag under den kvällen och det var att jag inte var rik på stålar. men jag var rik på fina vänner så jag blev bjuden på ett par öl, som jag iochförsig såklart ska bjuda tillbaks nån gång i framtiden. hela kvällen går man runt och tänker åh åh åh fan jag ska jobba imorgon. och det gör en ledsen. så efter lite vel for jag med vad jag tror det va kvart över ett pendeln och vidare sedan med buss till den stora sängen i stugan hos en av dom bästa. jag gick barfota hela vägen eftersom mina skor ballat ur.. men iallafall.  jag kom fram. inne i stugan låg det en hel drös med tjugo pluspågar, alltså vänner till vän. då. dom mådde nog som prinsar i guess. trötta var dom fanimej. sen sov jag i den stora sängen.det var gött. fast somnade runt halv fyra ändå så inte jättemycket sömn där inte. så jag har varit stjärttrött idag. somnade nästan på tåget både in och hem. iallafall, kvart över tio imorse så tog jag buss och tåg in till götlaborg igen och knegade. det gick faktiskt.. skitbra att jobba idag. och herregud herregud herregud då var tillochmed chefen där idag en bra stund. fattar ni liksom. men hon hade barnbarnen med sig. iochförsig så gjorde jag mig absolut inte mig förjänt av nåt gnäll alls under tiden hon va där. för åh jag va tamefasiken duktig idag. fast jag var lite nervis att hon skulle säga nåt om det där med att jag inte får jobba med min favoritarbetskamrat längre och göra det klart för mig varför det är så. men inte ett knyst. han jag skulle jobbat med idag va sjuk och chefen va sen så jag fick öppna butiken själv och ta den första rushen kunder helt helt ensam. jag tror chefen tyckte jag va rätt duktig. man får inte vara bara en i butiken. man måste typ alltid vara minst två. förutom om man typ ska gå och köpa lunch eller nåt. men jag klarade det så fint. så idag kände jag att nää jag behöver nog inte söka nytt jobb än iallafall. även om jag faktiskt tycker att lönen är dålig samt att vi inte får ob på helger. kasst. men iallafall. fyra timmar har butiken öppet på söndagar och åh vad jag tycker det är alldeles alldeles lagom. imorgon ska jag dock börja två timmar tidigare än vad jag gjorde idag och jobba dubbelt så länge som idag. det är stjärtsegt vill jag säga.

iallafall, to the best part. tre femtedelar av min familj åker till danmark imorgon och är borta typ minst tre nätter eller nåt. alltså det är så gött. sånt händer inte ofta och jag ska njuta till fullo av att nästan vara ensam hemme, för visserligen är storasyrran hemma men ändå. gött gött gött gött gött gött gött gött gött. för övrigt är min fyra år yngre syster bara typ två centimeter kortare än mig, och igår kom en nygammal kille och jobbade på jobbet och han trodde jag va sexton. tack typ!!!!
nä nu ska jag upp om typ sju timmar så det är dags för mig att gå upp och berätta för min säng hur mycket jag älskar den, men innan jag somnar ska jag lyssna på bianca å sierra såkallade cocorosie för att dom är bäst kanske. det är batman på tv nu.
FETT INLÄGG. puss.

(när jag läste igenom detta precis så typ vaaa vad är det för konstiga ord jag använt!!! inte alls likt mig. aaahh.)

i dont mind if you dont mind.


jag drack öl och dansade på en båt i göteborg igår sent till senttidigt med mina två fina och allt var alldeles jättebra för det var längesen sist som det bara var vi tre. först öl i kungsbacka med två andra fina, sen tåg till göteborg och pommestallrik med valuta för pengarna och extra saltgurka för sex kronor och till båten och fint och öligt och billig taxi och spexerier fram tills tidigt. att dygna kan vara bland det bästa. kom fram till min favoritsäng nr två  klockan strax efter halv sex på morgonen. bland det bästa jag vet och fika sen med fin sofie. men vi såg en kråka som brutit sitt ben och vingen säkert också och den kunde inte röra sig nästan och hade ont. jag fick ont i hjärtat och ville hjälpa den men det kan man inte. hoppas den klarade sig. imorgon är det jobb på söndag är det jobb och på måndag är det jobb och det vill jag sådär skitlite. jag lär inte kunna jobba kvar där länge till känns det som. lite halvt. men imorgon ska jag nog få sova i min favoritsäng nr två igen.
jobb imorgon betyder sovdags nu och jag hoppas att dom sex jobbtimmarna går skitfort. 

jag fick precis reda på att jag tydligen inte får jobba med min favoritarbetskamrat längre. det här suger ju. det är dags att söka nåt nytt nu.

puss.

homogenic.


idag är jag jättetrött på att få skit för sånt som inte ens är mitt fel eller ens mitt ansvar osv osv. jättetrött. men ikväll ska jag ut med favoritbrudar och dricka öl för pengar som jag inte ens har råd att lägga öl på. och sen ba jaha. okej. nänä då. rätt dåligt just nu osv. hej.

all neon like.



jag har stjärtont i magen. aj.

kids.

jag dricker eukalyptus-te för det är bra för min hals sa min chef idag när jag berättade att den gjorde lite ont så jag tog med mig hem och det känns faktiskt lite bättre lite lite. och det är ju bra. jag tog med min fyra andra teer hem också. det är fint att jobba i tebutik ibland när man gillar te som jag gör. jag jobbade med min favoritarbetskamrat idag och vi hittar på en del bus med det är fint när man inte har så mycket annat och för sig och sådär. just precis för typ trettio sekunder sen ringde det från ett nr jag har valt att döpa till "svara inte!!" jag svarade inte eftersom det var nån skum tjej inne på jobbet i onsdags som berättade om nåt koncept hon hade fast jag fattade stjärtlite typ ingenting men hon fick ändå mitt nr för jag visste inte vad jag skulle göra. hon ringde i torsdags också men jag svarade inte då heller och jag tänker inte göra det någonsin. skumt.

en fin va kom in på jobbet idag och sa hejdå eftersom den ska åka hem för ett tag eller ett jätterbra tag. eller dåligt tag. jag fick dens fritidskort som det är ungefär en  månad kvar på men eftersom jag redan har ett som tar slut den sista juli så ger jag bort det till en annan fin sålänge tills mitt tar slut. jag fick en kram över disken och en liten diskret puss på halsen för den hade bråttom till tåget. det kändes lite lite sorgligt. vi kommer nog inte ses på ett bra tag men jag hoppas att mina små planer jag  har tillsammans med minst en annan kommer att utföras för då kommer vi kanske ses snart igen. men det är jättejättelite säkert. men jag hoppas det för det hade vart görfint. 

nu ska jag inte göra så mycker mer idag för rätt trött det är jag och jag antar att det blir typ dator/tv fram tills den tiden jag tar tag i mig själv och ger mig lite sömn, jag behöver det. kunde inte somna igår för övrigt och sen sov jag gördåligt resten av natten. 

för övrigt så hade jag ungefär 500 riksdaler mindre på mitt konto än vad jag trodde att jag skulle ha. det bevisar ungefär att 1. jag har fortfarande noll koll på vad jag spenderar 2. jag kommer ha sådär råd med det jag tänkt ha råd med i somamr 3. jag spenderar lite väl mycket på öl. 4. öl på torsdag!

rulla ut! köss.

elephant gun.



varför varför varför sitter jag uppe jag ska upp om cirkus 8 timmar och tjugo minuter och jobba och jag är den som är den som behöver sova när jag ska jobba men jag har tur att jag har en mamma som ska åka in till kba imorgon för då kan jag åka med henne till el tåg annars hade jag behövt gå pp om typ 7 timmar och näää det är sådär. iallafall.
måndag- jobba
tisdag- jobba
onsdag- jobba
torsdag- ledig, dricka öl med fina
fredag- mysa
lördag- jobba å nåt mer i hope
söndag- jobba.

kul kul. det är tur att jag börjar jobba klockan tolv på söndag för då kan jag typ sova till iallafall nehe okej a iallafall till 10. ibland känns det sådär att jobba i göteborg när västtrafiks bussar borde dra åt helvete. stjärttider är vad dom har.
men om jag är snel så kanske den vill ge mig skjuts till tåget.
nej, nu ska jag gå och berätta för min säng hur mycket jag älskar den. puss

time to pretend.



ännu en fredag där min spontanitet vägde mest och jag hamnade någonstans där jag inte alls tänkt att jag skulle hamna ungefär som vanligt fast denna gång var inte lika bra som dom andra för helst ville jag vara hos dig. baksmällan har gjort sig påmind och jag har sovit nästan hela dagen mest för att jag sov stjärtdåligt inatt pga att det var kallt och jag frös och det var obekvämt tre pers på en nittio-madrass på ett golv utan täcke sådär sådär sådär. det är alltså lödag och det enda jag önskar var att jag inte var så förbannat trött för annars hade jag kunnat hitta på något men jag tror det här får bli en lugn kväll. sådär sådär sådär eftersom nästa helg kommer bestå utav jobb. sådär sådär sådär. men jag dricker massvis av te och det enda jag vill jus nu är att mysa med den men den kan inte och vi kommer inte kunna mysa på jättelänge för nästa vecka ska jag jobba måndag tisdag onsdag lördag söndag och sen måndag på det. sådär sådär sådär. men jag fick träffat bland de bästa å finaste idag iallafall och det fick mig att må bra annars hade jag nog känt mig lite tom idag.

jag tror jag ska krypa ner i min säng snart igen och titta på nån film och göra en stor kanna te och jag hoppas att det börjar åska sen för det tycker jag är mysigt. 
puss.

lavender ribbons of rain sang.


BROKEN SUNDOWN FATHERLESS SHOWDOWN GUN HIP SWOLLEN LIP BOTTLE SIP YEAH I SUCK DISCK LOSE GRIP ON GRAVITY FALLS SKY BLINDING CRUMBLING WALLS RIVER SWEPT AWAY MY MEMORIES OF CHILDREN'S THINGS A YOUNG MOTHERS LOVE BEFORE THE YARNING SONG OF FLESH ON FLESH YOUNG HEARTS BURST OPEN WOUNDS BLEED FRESH





teknolovesong.



idag är det fredag, underbara fredag. jag älskar fredagar. fredag betyder oftast öldrickande i goda vänners sällskap. och det ska jag berätta för er kära kamrater, att det är då jag mår som bäst. det värsta som skulle kunna hända just nu hade vart om det blev något slags besked om att det inte blir någon öl i goda vänners sällskap ikväll. då hade jag gråtit floder. typ.
men jag vet iallafall att jag har en trogen öldrickar-kompanjon. hennes namn är emmaversuschark och förutom när hon inte är iväg på arvikafestivalen utan mig så dricker hon nästan alltid öl med mig. därför tycker jag om emmaversuschark alldeles extra mycket mer än vad jag redan gör. jag tycker om mina andra öldrickarkompisar också. jättemycket. 

det jag inte tycker om är andra saker som försigår. men det är ungefär som vanligt. i get used to allt det här och det är fan inte ens bra och jag är så trött på det så jag vill bara göra nåt åt saken men det kan jag inte för jag kan inte alltid vara den som är den jag vill vara den som inte är den och att du är den som är den men tydligen inte jag vet  att jag tänker för mycket just nu men vafan liksom man börjar ju undra. 

hej.

ps. det blir garanterat öl ikväll.




DO WHAT YOU FEEL NOW.


Idag har jag äntligen fixat min ticket till emmaboda. det känns som ett kalas!
min kropp eller huvud halvstrejkar idag också. jag skyller på att jag jobbat från 10-18 måndag tisdag och onsdag.
min kropp är sjukt känslig för att jobba. men nu är jag iallafall helt ledig idag imorgon lördag och söndag. och det betyder att jag kommer dricka öl. Jag ska iallafall ta bussen härifrån om cirkus trettio minutros för att följa med beztis in och fixa tatuering igen. Jag måste bara hitta ett svart linne först. Och.dricka.upp.mitt.kaffe.
det här har jag gjort idag för att få min kropp att må lite bättre från känna-sig-sjuk-stadiet:
druckit mycket vatten, vilat, druckit ingefära/citron-te, druckit kaffe, lyssnat på  bra musik och duschat. så jag tror jag tror att jag mår bättre nu. jag lyssnar på electric feel ungefär typ repeat hela tiden. fast nu lyssnar jag på kaserntorgets charkdisco, det är jag som är det. charkdisco. sådetså.

nu måste jag börja packa ihop inför avgång. kaffet är uppdrucket och jag är så jävla pepp på emmaboda.
rulla ut!

köss

good friday.



det var en gång en som skulle ta med sig fredagen ut och dricka öl.


dagens har kommit fram till: måste börja träna.
dagens övrigt: hallåå!?

my name is tristan, and im alive.



mens kan dra åt helvete

RSS 2.0